IRC-Galleria

Kuvapäiväkirja 1: OstoskombinaatiotKeskiviikko 10.06.2009 01:47

Ensinnäkin piti sekoittaa vähän pakkaa, eli nyt kun on piirtovärkit, voin myös havainnollistaa juttujani kuvilla. Jeij! Jopa 27% vähemmän kuivaa! Lisäksi kun kuvan tekoon menee tunti pari, niin ehkä tekstiä ei jaksa sit niin paljon ulostaa.

***

Olen pitkään miettinyt sitä, ajattelevatko kassatyöntekijät kaupoissa ihmisten ostoksia. Tottakai välillä voi olla niin kiire ettei ennätä ja suurin osa asiakkaista tai ostoksista voi olla sellaisia, ettei niitä mieti, mutta ihan oikeasti te joskus pysähdytte naureskelemaan naamanne takana, jos joku pläsö ostaa hirveästi karkkia, jos pikkuteini ostaa ujostellen kondomeja tai jos raavaalla miehellä on mukana 10 paria sukkahousuja ja pinkki kynä.

Tämän ajattelun takia minun on hyvin vaikea ostaa tiettyjä asioita samalla kertaa samasta kaupasta, etenkään jonkun nuoren kassahenkilön kassalta. Ei minua hävetä ostaa kortsuja tai muita "noloja" asioita, mutta minua hävettää jos ostoksista tulee todella nolo kombinaatio. Jo pelkästään se, kun ostaa hirveästi roskaruokaa aiheuttaa sellaisen "Mä tahdon selittää tän!" olotilan, ihan kuin kassahenkilöä kiinnostaisi, aionko vetää ne yksin krapulassa vai pidänkö bileet. Naisten vaatteiden ostaminen olisi supernoloa jostain syystä, osittain ehkä siksi kun itse kassatyöläisenä olettaisin välittömästi miehen ostavan niitä itselleen. Joku takellellen heitetty "tyttikselle tässä sukkiksia ostan..." ei toimisi, paljastaisi vain perverssin crossdresserin alkumetreille. BUSTED!

Niin ja se noloin asia: ostaa iso kasa tuotteita, jotka voisi kuvitella liittyvän kinkyyn masturbointiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.