IRC-Galleria

Työpäivän jälkeen juodussa oluessa on maaginen kosketus, etenkin kun se kosketus kohdistuu aivojen järkialueelle hyvinkin lamaannuttavasti. Niin monta kertaa koettu tarina miten yksi (1) olut työpäivän jälkeen aiheuttaa varsin outoja ajatuksia päähäni.

Vaihe 1: Pohdinta
Sijanti: Baarissa tuoppi kädessä

"Ei tämä varmaankaan nouse... toisaalta töiden jälkeen vähän nälissään joskus on kyllä tapana, että yksikin nousee. Tällä kertaa ei nouse kuitenkaan. Mitähän tuo baarimikkokin katsoo. Tämän juon ja sitten kotiin, se on vissi. Kaupassakin pitäisi käydä. Ei tämä kyllä tunnu nousevan..."


Vaihe 2: Vittu mä oon kännis!
Sijainti: Juuri pöydästä nousseena ja tasapainon hetkellisesti menettäneenä

"Vittu mä oon kännis!"


Vaihe 3: Euforia
Sijainti: Baarin ulko-ovi

"Ei helvetti tämä nousi sittenkin! Vaauuuu! Mahtava olo! Mä lennän! Valloitan maailman! Duuuuude, mulla on kymmenen sormea, mahtavaa! Hahaahaa! Mitä ihmettä mun juomassa oikein oli, jalkani tuntuvat kevyiltä, poskia lämmittää ja sisällä kytee kymmenestä keijusta tehty lämmin tuli, jonka ympärillä enkelit paistavat vaahtokarkkeja!"


Vaihe 4: Söpöstely
Sijainti: 200m baarista

"Awwww, kato miten söpö nainen ja miten hienot sukat! Purrrr, awwww, iiiiiihanaa, tuijtuij, grrrraauuu, herr, pes, miuuuu! Ai, se meni jo, en ennättänyt sanoa mitään... Mutta hei entäs tuo! Awwww, iiiiikk, iiiihh, söpösöpösöpö! Ai se meni jo..."


Vaihe 5: Kikattelu ja teppostelu
Sijainti: Ruokakauppa

"ELÄINTYNGÄT, HAHAHAHAHHAHA! MERIJÄNIKSET, KKRRRRKKKHHHHH!" *naururäkäturinaa* "HAHAHAHAHA, pitäisikö kampata tuo mies, lyödä häntä sipulilla naamaan ja sanoa, että syö saiböl hyvä mies se kasvattaa luustoa, HAHAAHAHAH" *olkapäiden nytkintää* "KIVAKURKKU! KUOLEN! PAKKO OSTAA YKSI NÄITÄ JA KUMKVATTI MYÖS! HAHAHAHA!" *räkäkuplia* "Visalle vai pankille, visalle vai pankille, pankkivisa, visapankki, HAHAHAHAA"


Vaihe 6: Haikailu
Sijainti: Bussi

"Oi kun olisi taas kesä ja kivoja ihmisiä tai jos olisin ulkomailla tai nuorempi tai rikkaampi tai jos tuo vieressä istuva pyytäisi yhtäkkiä minua kahville tai löytäisin jonkun seikkailun tai leffan tai pelin tai uutta musiikkia tai kävisin jossain keikalla tai jos voisi kattoo Madonnaa taas tuosta kalliolta tai täysikuuta tai jos lähtiskin ihan jonnekin ihmepaikkaan tällä bussilla tai... ai, mun pysäkki"


Vaihe 7: Kotona

"Hoah"


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.