IRC-Galleria

Kun kirjoitan blogimerkintää, niistä tulee aina elämää suurempia sepostuksia. Nyt ajattelin lähestyä asiaa toisinpäin. Ei suuria tunteita, tapahtumia ja miljoonia merkkejä, vaan päivän aikana päässäni pyörineitä ajatuksia ja hassuja sattumuksia. Olkaatten hyvät.

Mietin aamulla tietokonepeliä, jossa olisi yhtenä hahmona henkilö, jolla olisi pakonomainen tarve valehdella näkemänsä puut korkeammiksi kuin ne ovat. Eikä tämä olisi mikään henkilön erikoiskyky, vaan vika. Näitähän riittää. "Tää on tiukka kohta, valitsen Elrondin hahmokseni, hänellä oli hyvä ammuntakyky. Noniin. Jahas, vihollinen on tuolla nuoren männyn varjon kohdalla. Arvioisin välimatkaa olevan 430 metriä..."

Pelleilin taas töissä peilin edessä. Kliseinen leikki on hokea "Are you talking to me? Are you talking to me? Are you talking to me or that man behind me!?" mantraa ja samalla leikkiä, että käsissä on revolverit. Erikoisempaa on se, että vääntelen suutani, heitän yhtäkkiä käsipyyhkeen telineestä kohti peiliä, syöksyn askeleen taaksepäin ja mutisen puoliääneen "Et voinut paeta karatecowboyn aseita". Sen jälkeen olen hyvin ylpeä itsestäni, vedän mahaa sisään, heilutan pyllyäni ja leikin olevani tiimalasivartaloinen. Lopuksi muistan läimäyttää itseäni pyllylle ja laulaa Kissalan Aunosta.

Tein Top Chefiä katsoessa itselleni jäätelöjälkiruokaa. Salitreenin takia oli lupa vähän herkutella ja jääkaapissani on aina vaniljajäätelöä, koska sitä päivittäin käytän rahkan kera. Paljas vaniljajätski on ihan kivaa, mutta kuiteskin tylsää. Ajattelin tehdä sitten Top Chefit ja säveltää jotain erikoista. Leikkasin jäätelöstä siipaleita kuppiin, perään laitoin halpaa mansikkahilloa, murskattuja maapähkinöitä ja veitsellä murrettua 70% suklaata. Sitten annoin jätskin sulaa pehmeäksi ja sekoitin siitä pehmistyylistä mössöä. Herrasiunaa, että se oli hyvää. Vanilja ok, suklaa ok, pähkinä ok, hillo ok, mutta yhdessä nämä oli supernannaa. Hillo jotenkin jähmettyi ja jäätelöstä tuli samanlaista hyytelöä, mitä täytekarkkien sisus on. Suklaassa parasta oli sen koostumus, siitä tuli taas mieleen jäätelökakut. Pähkinä oli ok, toi mukavasti lisämakua sekaan. Nam. Olisin ottanut kuvan, mutta kuppi oli jo valmiiksi likainen, niin en julennut.

Frendit itketti. Viidesti. Phoebe oli grrrnau. En pysty. Enää. Kirjoittamaan. Kokonaisia. Virkkeitä. Uimahallissa oli normaalia violetimmat valot ja tuntui, kuin uimahousuni eivät istuisi pyllystä. Pelottavaa. Join litran uimahallivettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.