IRC-Galleria

Taas oli pieni tauko, kun piti käydä viettämässä isäinpäivää vanhempien luona. Hauska reissu oli, vaikken laskekaan matkustelua ja vierailua vapaa-ajaksi, eli perjantaina töistä päästyäni ja nyt maanantaina töihin palattuani vapaa-aikaa jäi sille välille vain 6 tuntia ja sekin vaati kahteen asti valvomista. Unikaan ei ole vapaata, tietenkään, se on velvollisuus. Aivan kuten frendien katsominen.

Perheessämme on tapana antaa hauskoja, mutta vähintään hirvittäviä kortteja toisillemme. Tämä kerta ei ollut poikkeus. Ohessa on liitetty kuva isäinpäiväkortti/shekistä. Setelissä on kuvattu meidän koko perhe, olemme aika kauniita, vaikka itse kehunkin. Nyt saattekin arvata, mikä minä noista kuudesta olen.

Muistaakseni ykkösosassa kerroin saaneeni päähäni henkilöhahmon, oli se sitten peliin, leffaan, sarjakuvaan, jne, jolla olisi häiritsevä tarve valehdella puut suuremmiksi kuin ne ovat. Tänään aamukakilla istuessa ja varpaitani heiluttaessa syntyi uusi hahmo. Taikuri-Pentti. Persoonallista Taikuri-Pentissä on se, ettei hän osaa taikoa. Ainoa taianomainen asia on se, että miten helvetissä hänelle on kyseinen nimi annettu. Taikuri-Pentin "erikoiskyky", jos sitä niin voi kutsua, on kakkia vessassa niin hiljaa, ettei hänen tyttöystävänsä kuule sitä. Tiedättehän sen tunteen, kun ei ilkeä käydä edes vessassa kakilla tyttö/poikaystävän luona, koska pelkää ruplattelun kuuluvan. Taikuri-Pentillä on kyky, ei kuulu! Taikuri-Pentti ja tämä puiden korkeuksia liioitteleva henkilö ovat aika kova parivaljakko, jopa supersankareiksi voisin heitä kutsua. "Puu ja Pete", ratkoo rikokset amatöörimäisen hitaasti, mutta ainakaan et kuule ripulointia sen aikana.

Kutsun vanhempien (eli myös minun) koiraa Nakkipojaksi. En tiedä miksi, mutta se vähän näyttää Nakkipojalta. Vaihtoehtonimiä ovat Vuhvelo, Hiki ja Nappo. Oikealta nimeltään koira on Victor eli Viki. Kissaamme kutsun Mioksi. Missä on Deco-vihjekirja? Anteeksi Mio! Mau! Itseasiassa ainoat sallitut nimet kissoille ovat Mio, Kersantti Mao, Kissa ja Pörri. Koira taas on Nappo tai Lucifer, riippuen väristä. Puput ovat Maikkeja erään exäni mukaan. Yritin kerran miettiä miltä Nakkipoika näyttäisi ihmisenä, mutta ei tullut mieleen mitään painokelvollista. Ehkä jos sitä nakkia ajattelee muualle kuin housuihin, Nakkipoika voisi olla lyhyt (eli poika), mutta tasapaksupäinen. Sellainen, jolla niskan ja pään ympärysmitta ovat samat, esimerkkinä vaikka Kurt Angel smäkkäristä.

Piti käydä tänään kirpparilla, kun siellä olisi ollut pussillinen tavaraa 3 eurolla, joku kampanja. Aamulla kävelin kirppiksen ohi töihin ja tsekkasin, että se on viiteen asti auki. Lähdin ihan lähtemällä 16.30 töistä vartin aliaikaa tehneenä (joka pitää korvata), jotta ennätän kirppikselle. Hassua, kirppistä ei kuitenkaan ollut enää missään kun töistä palasin. Ei ole eka kerta kun käy näin, liike vain katoaa Kauppakadulta. Lohdutukseksi kannoin vanhan polkupyöräni varastoon ihan vain vittuillessani. Raitalapasissani on reikä :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.