IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 12:06

Hnyyh.

Sain Alamutkalta sähköpostia. Kokeeni ei mennyt läpi Taaskaan. Hitto, olin unohtanu tehdä jonkun kakkostehtävän kokonaan. Minkä takia minä en huomannut siinä kokeessa kakkostehtävää?
Shitto. Ottaa hieman päähän.

Kuten myös se, että mulla on aina kotona herätessäni huono olo. Se alkaa jo hiukkasen käymään hermoilleni. Vaikka toisaalta, hyviä puolia metsästääkseni, saanpahan itseni ainakin hyvissä ajoin sängystä ylös.

Ulkona on melkein jopa hauska ilma ja ajattelin tehdä tänään kaksi lenkkiä. Toisen teen Simpan kanssa ja toisen teen soittimen seurassa, järvelään. Minun virallinen treenauslenkkini joita olen harrastanut hieman enemmänkin jo. Eli juoksen itseni hikeen, venyttelen ja laulan. On pakko oppia laulamaan samalla kun liikkuu. Kyllä, minulla on muitakin tulevaisuudensuunnitelmia kuin datanomikoulutuksen päättäminen ja sihteerinvirka.

Säikähdin eilen kun otin porakoneen käteeni kun tajusin etten hallitse sitä kun se on niin fucking iso ja painava. Eli siis tarvitsen assistointia seinähyllyjen kiinnittämisessä. Kyllä mä vielä joskus hankin sopivan kokoisen porakoneen ja opettelen käyttämään sitä. Kait sellaisiakin valmistetaan. Mulle sopivan kokoisia porakoneita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.