IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 03.02.2009 16:32

Oon ollut tänään niin ahkera että...väsyttää.

En mennyt kouluun aamulla vaikka vakaa tarkoitukseni olikin. En voinut kun yskin keuhkojani pihalle.

Lähdin Vesa-Pajalle pyytämään työtodistusta viime kesältä, koska -tadaa- olen hukannut alkuperäisen. Tapasin siellä Päivin ja rupattelin niitä näitä, ja se sanoi että täytyy lähteä ihan toiseen paikkaan kysymään Maritalta. Ja minä menin.

Se oli joku nuorisovintti tai muu vastaava, en ollut koskaan sellaisesta kuullutkaan. Kiipesin siinä sitten portaita oikeen antaumuksella, mikä on todellista viihdettä flunssaiselle, let me tell you.
Löysin Maritan, mutta se ei löytänyt sitä todistusta koneeltaan, ja piti lähteä käpsytellen siihen viereiseen rakennukseen yhden toisen naisen kanssa. En muista sen tyypin nimeä. Pääsin taas kiipeämään portaita, ja kun pääsin sinne yläkertaan, niin yeaah, sitä todistusta ei löytynyt senkään tyypin koneelta.
Takaisin sinne vinttisydeemiin, Marianne oli muuten siellä, ja etsittiin Maritan kanssa sitä dokumenttia. Mutta tultiin siihen tulokseen että luultavasti olin poistanut sen sieltä heti kun olin sen tulostanut, eli jouduin tekemään uuden. No, asia selvisi. Ja olin melkein tyytyväinen itseeni.

Ja sitten kävin Halpa-Hallissa. Olin kovasti ostamassa henkareita, ja rahat oli autossa. Ja sitten kun pääsin kassalle asti, pankkikortti ei toiminut. En tajua minkä takia, koska tilillä oli kyllä rahaa. Jos ei joku muu ollut käynyt siellä. Äiti siis. Ja sitä en usko. Jouduin maksaa toisella kortilla. I'll make it up for you, Kakko. Tai siis shopille.

Ja niinjoo, olisin kysellyt Halpa-Hallista kesätyöjuttuja mutta mister Pomo oli ruokatauolla. Onhan ihmisillä tietysti oikeus syödä. Muillakin kun mulla.

Tulipas muuten taas mieleen, että ärsyttää suunnattomasti esim. Ilta-sanomien(tai sitten iltalehden, ota niistä selvä...)keskusteluissa ja muuallakin, kun selitetään joitakin asioita tyyliin 'no tämähän nyt on taas tätä suomalaista mentaliteettia' tai 'me suomalaiset kun ollaan tällaisia ja tällaisia'.

Tunkisivat peppuunsa ne suomalais-yleistykset. Inhottaa tuollainen. Varsinkin kun aina on kyseessä joku negatiivinen piirre. Kun suomalaiset haluaa näyttää, suorastaan pakonomaisesti, kuinka meillä on varaa. Tuo oli jostain vanhojentanssi-jutusta. Ärh.

Ärsyttävää tuollainen.

Niinjoo, olin muuten koulussa kaksi viimeistä tuntia ja tein nettisivuani sangen ahkerasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.