IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 03.04.2009 02:26

Kankkonen istuu koneella ja haistelee käsiään. Ne haisee oikeasti jotenkin kivalle. Kesäiselle iholle jotenkin kummasti. Hmm. Kotoiselle. Heh.

Joo, oon tässä tappanut korealaisia huvin vuoksi ja räjäytin kaksi isoa tankkia raketinheittimellä. Ja toisen tankin kanssa oli kivaa kun tapoin sen ampujatyypin sieltä katolta, niin pystyin hyppäämään sen kyytiin ja rundaamaan ympäri viidakkoa. Tai siis sellasta tietä pitkin. Ja nanopuvun käyttö on alkanut sujua suunnilleen ajatuksen voimalla. Samoin niiden uusien aseiden. Aahh. Pelaaminen on sitten hyvää ajanvietettä. Varsinkin tuollaiset ampumispelit. Tai siis kun on ihan kersasta asti pelannu niitä, heh. Kun Minä olin pieni niin pelasin Duke Nukemia kun muut leikki barbeilla. Okei, kyllä mä barbeillakin leikin, mutta Duke Nukemi oli niin must. :DD Opin siitä pelistä sanan 'DAMN'. Kyllä, pakko kirjoittaa isolla.

Jazz Jackrabbitt(yksi vai kaksi T:tä?)oli myöskin ihan loistava, ensimmäistä versiota en oikeen muista, paitsi sen musiikin, mutta kakkonen oli ihan paras. Ja sitten oli Rayman 2d:nä, ja ei elämä että se olikin hyvä peli. Jotenkin ihan älyttömän kauniisti tehty. Ja vitun vaikea. On meillä se goldi nykyäänkin, mutta se ei pyöri missään. Se on 95:lle. Kait siihen sais ladattua jonkun jutun, mutta en oo jaksanut perehtyä. Ja sitten tuli the big T. Eli tietenkin Thief. Ihan mieletön elämys. Sitä tuli pelattua tuntikausia. No, köh, pelaan kyllä vähän kaikkia hyviä pelejä monta tuntia putkeen. Mutta Thiefiä ei voi selittää sellaiselle joka ei ole kokeillut. Se on vaan Thief, ja Kakko tietää tarkalleen mitä tarkoitan.

Joo, pelikauden avaus näemmä jälleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.