IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 21:41

Aah. Vihdoinkin uusi näppis. Vanha rakkaani siis otti ja jumitti jonkun näppäimen pohjaan. En löytänyt vikaa enkä saanut korjattua sitä vaikka annoin sille sikaa. Iskä sanoi että anna sille sikaa. No, minä sitten hakkasin näppäimistöä lattiaan, kohtuudella kuten isukki kehottikin.

Tajusin muuten äsken lukiessani kaikkea mahdollista, että oon niin kyllästynyt kaikkiin isoihin ongelmiini että en jaksa edes kirjoittaa niistä. En tiedä. On jotenkin niin helppoa olla nykyään kun ei tarvitse ottaa juurikaan mitään vakavasti. Väsymys nyt tuskin lähtee koskaan mihinkään, ja eiköhän tämä tunteettomuuskin ole ikuista, ja masennus,ahdistus ja neuroosit ovat luultavasti loppuelämän seuranani. Mutta so what. Viikonloppuna saa nukkua.

Ostin todella hyvän leffan. Siinä on Samuel L Jackson, Kevin Spacey ja Ashley Judd. Ja muitakin hyviä joiden nimiä en tiedä. No, katsoin sen siinä kaljaa siemaillessani noin puoliväliin, kun ruutu meni pimeäksi ja tuli kehoitus että käännä levy. Katsoin pakkauksesta ja siinä sanottiin että 'kaksipuolinen dvd, A-puolen loputtua käännä levy.' No, minä sitten käänsin. Ja -tippadaa- B-puolelta löytyy sama alkuosa sitä leffaa. Siis siitä puuttui se toinen puolisko kokonaan. Lievästi vitutti kun se leffa jäi justiin niin jännään kohtaan. Ja kääntelin sitä monta kertaa ja kokeilin kaikkea mahdollista...nope, sama pätkä molemmilla puolilla. Huoh.

Huomasin tänään että mulle on kasvanu haba kumpaankin käteen. Enkä kyllä tippaakaan ihmettele.
Vielä viikko töitä niin meitsi on vapaa kuin taivaan kaulushaikara. 'OoOoohh'. Edellinen oli inside.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.