IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 24.07.2009 17:55

Katsoin äsken ensimmäistä kertaa eläessäni suomalaisen leffan ihan vapaaehtoisesti. Zombie and the ghost train. Panin äänet pois päältä ja englanninkieliset tekstit. Voi kettu kun oli oikeasti surullinen. Oon ihan varma että se ihana päähenkilö kuoli vaikka sitä ei siinä näytetty. Edellisessä kohtauksessa sen kaveri löysi sen suihkusta oksentamasta verta, ja leffa loppuu siihen että se kävelee jonkun valkopukuisen naisen perässä. Ja se sen kaveri ei näe sitä naista vaikka se on ihan siinä niiden silmien edessä. Elikkä se siis kuolee, shit.

Mutta tunnelmiani paransi huomattavasti aamun(päivän/iltapäivän) ensimmäinen tupsu. Vetelin sen nautinnolla ja hitaasti ja pidätin vielä hengitystäni. Oli ihanan pöllyinen olo.

Niinjoo, joudunkin aiemmista suunnitelmistani poiketen kotiin joko huomenna tai Sunnuntaina. Koska mummu käski. Ja joudun tottelemaan sitä koska olen sille ja vaarille velkaa. Ja, nojoo, Simppaa on kyllä ollu ihan mieletön ikävä. Rakastan sitä pikkusta niin älyttömästi että sitä ei voi pukea sanoihin. Seuraavalla kerralla otan sen kyllä mukaan.

Tapasin tässä pari päivää sitten todella mukavan äijän esplanadinpuistossa. Istuin siinä justiin juomassa kaljaa ja pelastamassa toista kaljaani pulloon koska tölkkiin tuli reikä. No, se äijä tuli siihen penkille mun viereen ja kysyi että oliko ne siinä lojuvat rojut mun, ja kun sanoin ettei ole, se potkaisi ne hyvätuulisesti pois. Juteltiin ihan kaikesta mahdollisesta. Se mm. kertoi harrastaneensa teollisuusvakoilua saksassa. Oltiin samaa mieltä siitä, että elämä on helpointa sinkkuna, ja samaten siitä että Suomessa on liikaa maahanmuuttajia. Se naukkaili jotain viinaa pienestä pullosta ja minä litipin Tuplapukkiani onnellisena. Harvoin tulee vastaan ketään niin mukavaa ihmistä. Se neuvoi mulle tien oikealle ratikkapysäkille ja sanoi että toivottavasti tavataan vielä.

Ja matkustin ensimmäistä kertaa eläessäni yksin ratikalla. Kännissä kaikki on niin helppoa. Tosin, kulutin jalkojani melko säälimättä kun etsin keskustasta alkoa. Lopulta huomasin sen pienen, punaisen ja erittäin kutsuvan logon Foorumin seinässä. Ja sielläkin aloitin etsinnät ihan väärästä kerroksesta. Mutta löysin, puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Ostin ne Tuplapukit ja pullon halvinta ja imelintä viiniä. Tupakka muuten maistuu ihan hevonperseeltä kun on juonut jotain makeaa, hyh.

Rakastuin tähän kaupunkiin. Muutan ihan varmasti tänne sitten kun koulut loppuu ja jos sattuu olemaan rahaa ja jos satun keksimään että mitä teen täällä.

-He's a deserter and a faggot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.