IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Going downhill...as usual. :DDDDPerjantai 14.08.2009 15:22

Joopa, nukuin mahtavat peräti Neljän tunnin yöunet. Makasin vaan hereillä sängyssäni jostain yhdestätoista asti ja pelkäsin jokaista pienintäkin rapinaa ja kolausta. Teki mieli mennä laittamaan ovet lukkoon mutta en tohtinu. Pidän niitä siis auki etten lukitsisi itseäni taas kerran pihalle. Ja Simppa heräs vähän väliä kuuntelemaan jotain ja katto ovelle päin. Ja murisi pari kertaa. Kerran se heräs syvästä unesta ja murisi melkoisen kovaa sinne oven suuntaan. Hyvä että uskalsin ees liikkua. Joskus viiden aikaan laitoin verhot auki ja valot pois kun alko olla valoisaa ulkona. Nukahdin joskus viiden ja puoli kuuden välillä.

Sain siivousfirmalta rahaa, 34 euroa. Jotain lomakorvauksia vissiin. En kyllä todellakaan jaksa alkaa tapella sen palkan pienuuden takia vaikka iskä kivenkovaan haluaakin. Oon vaan niin poikki ja jotenkin säikky etten todellakaan jaksais yhtään mitään sellasta. Haluaisin vaan unohtaa koko fucking firman kun siitä hommasta ei todellakaan jäänyt hyvä maku.

Kahdelta aika polille. Äitin kanssa! Se haluaa puhua siitä rattijuopumuksesta ihan varmasti. Mulle yks hailee koko homma mutta sillä on ilmeisesti patoumia asian tiimoilta. No, ihan kiva nähdä Kirsti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.