IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

28.10.2009

Siirsin muistitikulla kappaleiden Spine, warm ja Our town mp3- taustoja Pysäkin koneelta omalle koneelleni. Ja jätin ne myös tikulle että voin viedä ne kotiin pöytäkoneelle ja työstää kappaleita siellä.
Hahmottelin Spine:n loppuun lisää materiaalia ja yhdistelin mielessäni biisien osia. Suunnittelin myös nettisivua uudelleen, eli paljon on tullut tehtyä henkistä työtä. Hahmottelin myös Spine:a paperille ettei menisi pelkäksi ajatteluksi. Erityisenä probleemina on ollut Spine:n musiikkivideon kuvauspaikka/kuvauspaikat, sekä avustajien löytäminen ja käyttö.
Tuskailin myös Gus:n kertosäkeen ilmeisen tylsyyden kanssa eikä ollut koko päivänä hirveästi inspiraatiota tehdä biisejä, mutta pakko oli jotain vääntää. Siirsin muistitikun varmuuden vuoksi jo puolen päivän maissa reppuun etten unohtaisi sitä Pysäkille kuten eilen.
Gus:in kanssa oli vähällä päästä itku, koska kertosäe on todellakin surkea, joten siirryin vanhimpaan Jamstudio-kappaleeseeni nimeltään 45, jonka olin jo suunnilleen unohtanut, mutta johon törmäsin tässä päivänä eräänä ja ihastuin uudelleen. Aloin kehitellä uusia lyriikoita, vaikka niiden kehitteleminen tarkoituksella ei oikeastaan kannata. Ne tulevat kun itse haluavat. Tajusin että tämän biisin kanssa joutuu tekemään hitosti töitä että sen saa kokonaiseksi, koska Jamstudiossa on mahdollista tehdä ainoastaan 5 osaa kerrallaan vaikka olen vip-asiakas. Siis niinkuin 5 eri osaa tyyliin säkeistö, kertosäe, toinen säkeistö, etc. Eli joudun tekemään biisit aika pieninä palasina, ladata ne mp3:ksi, importata ne nauhoitusohjelmaan elikkä tässä tapauksessa Cubaseen ja liittää ja yhdistellä ja yrittää ajastaa ne oikein ettei tule katkoksia...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.