IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Sormet haisee valkosipulille...Tiistai 02.02.2010 19:04

...koska laitoin sitä aika runsaasti ruokaan äsken. Söin siis jauhelihaa. Ja lanttua, paprikaa, herkkusieniä ja voita.

Yritän tässä ketoilla elikkäs saada hiilarit niin alas, että kroppa alkaa polttaa rasvaa ravinnokseen. Tekisi melkein mieleni hakea ketostixejä apteekista, mutta ne eivät ole ihan halpoja. 15 e vissiin paketti. Niistä näkee onko ketoosissa, kun olen noista muista merkeistä aika jäävi sanomaan mitään, suussa kun maistuu muutenkin välillä miltä sattuu ja niin edelleen.

Simppa tuli lääpsimään naamaa tuohon. Seisoo mun jalan päällä ja lääppii kun oon risti-istunnassa sohvalla. Ihana. <3

Tänään on aivan sairaan väsyttävä ja masentava päivä, koskapa on juuri se aika kuusta, jolloin kuulemma naisista tulee hirviöitä. Tiedä nyt tuota. Itse olen vaan väsynyt. Mutta meitsillä ei ole juurikaan menkkakipuja joten olen jäävi sanomaan mitään muiden käytöksestä kuukautisten aikaan.

Olin polilla tänään ja oli ihan jees, mutta kotiin kävellessä meinasi kyllä virta loppua aivan totaalisesti. Illalla menen mahdollisesti vielä raamattukouluun temppelille kun siellä kuitenkin oppii kiintoisia asioita. En tosin ole satavarma koska väsyttää niin.

Tämä sapuskan hiilareiden selvittäminen muuten sopii meikäläiselle, koska haluan tehdä sen oikein vaikeasti ja punnita kaiken mahdollisen mitä syön, siis kaiken mitä syön kotona, ja laittaa määrät ylös. Satun ostama punainen peltinen keittiövaaka pääsi vihdoin käyttöön. Tähän mennessä se on lähinnä pidellyt biojäteastiaa.

Tulisipa jo opintotuki niin laittaisin tilaukseen ainakin yhden kunnon PA-kajarin ja Vihreän Ukulelen. Se oli niin kiva, ja on varmaan laadukkaampikin kun tämä mikä mulla on. Osaan soittaa jopa kaksi biisiä ja laulaa mukana. Onnetonta rämpytystähän se on, soittamiseni, mutta aion oppia vielä. !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.