IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 22.01.2007 21:54

Voivittuvittuvittu. En sitten yhtään tiiä mitä teen ysin jälkeen. Mikään ei oikein tahdo kiehtoa. Tai siis, tuntuu että kaikki on niin pientä, känästä, junttia ja hiton pitkästyttävää. Musiikkilukio olis tietysti ihan kiva mutta ku sielläki on justiin laulajia tyyliin "opiskelin konservatoriossa oikean tekniikan". Arg. Ei, ei mitään ennakkoluuloja taas.
Mä en oikeen osaa muuta kun laulaa. Eikä mua muu oikeastaan kiinnosta. Mutta sillä ei tienaa jos ei oo loistava. Ja mä en oo varma oonko loistava.
Wee, oli tullu Cyrilistä uusia videoita Youtubeen ja meinasin kuolla. Oikeasti se sen virne on ihan tajuton. Ja se nauru. Ja vähän kaikki. Kylläpäs Evillä onki vaan tylsää porukkaa, huomasin tänään.
Hmmniin, en sitä suinkaan ennen ole harmitellut mutta joo. Ehkä minä olenkin se tylsä ja mielikuvitukseton kun en keksi mitään kiintoisaa. Mutta oikeasti, ahdistaa joka hemmetin minuutti(ei joka sekunti koska en muista ajatella asiaa niin usein) se, että jos musta tulee joku hiton sairaanhoitaja tai muu. Ja sitten joudun naimisiin jonkun ääliön kanssa. Se on niin tukahduttava ajatus. Ja justiin joku että olisin joku pikkulaulaja. Siis sellanen joka jollottelee jossain pikkujutuissa. Kotiseutuhommaa ja silleen. Hmm, pitäis syödä ku oon niin snadilla tuulella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.