IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Hitto tuota facebookkiaLauantai 26.06.2010 18:14

kun se ei anna mun päivittää statustani. Huoh.

Pelasin fearia mutta kylläännyin kun ei niitä vihollisia edes nähnyt ja aina vaan piti olla heilumassa sen risan lampun kanssa, siitä kun tosiaan meni virta vähän väliä. Kuka sellasta jaksaa.

Otin illalla viiniä ja kaljaa, ja kaksi kaljaa jäi vielä jäljelle. Kävin tosiaan pyörällä Mänttäristä hakemassa Lapin Kultaa. On vähän perse kipeä tänään kun ajoin Satun pyörällä. No, tulipahan lenkki tehtyä.

Ei ole edes kovin krapulainen olo vaikka se viini oli ihanan makeaa, se oli siis oikeasti hyvää. Sellainen hedelmäinen jälkimaku.

Katoin leffan nimeltään Zodiak, joka oli ihan hyvä. Ainakin Robert Downey Jr oli todella hot. Haluan niiin nähdä sen Sherlock Holmesin. Ja siinä on myös Jude Law. Että aijai. En tosin hirveästi muista siitä Zodiakista enkä tainnut edes kattoa sitä loppuun, ainakin telkkari oli päällä kun heräsin. Muistan kyllä kun menin nukkumaan, mutta siitä leffasta puuttuu melko iso pätkä.

Istun iskällä ja Outilla vintissä tällä iskän hehtaarikoneella joka on ainakin kaksi kertaa normaalin kokoinen. Ja jossa on tuulettimen säätönappuloita edessä. Matsukin kävi täällä vintissä tänään, ja saattelin sen varovaisesti alas noita kauheita portaita jotka on kuin tehty sitä varten että ne saa pyöriä pää edeltä alas. Outoa kyllä, en ole vielä onnistunut siinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.