IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Ostin Fingerpori-mukin kun palloilin tuos S-marketissa. Siinä oli kuva Heimosta punainen rusetti päässä, ja teksti 'Hello Heimo'. Oli se aika ihana.

Raijasin nääs kahvinkeittimeni Kauhajoelle kun en oikeen hallitse tuota tekniikkaa 'vedenkeitin, suodatin ja muki' joka täällä on käytössä. Käsittääkseni Outi harrastaa samaa. Mutta sen kerran kun yritin täällä tehdä itselleni kahvia, siitä tuli niin karsean makuista että päätin olla yrittämättä toistamiseen. Hyh soikoon.

Eilen illalla ja aikaisemmin tänään ahdisti taas aika tähtitieteellisesti, mutta ei onneksi enää. Nyt on lähinnä sellanen malttamaton fiilis että 'tulis se yks nyt jo kotiin' (ja avaamaan mun viinipulloni).

Ostin tosiaan viiniä kerrankin muussa kuin humaltumistarkoituksessa. Se tietty Riesling on vaan niin ihanan makuista, ja kun näin äiteellä jääkaapissa pullon sitä, himo oli yhtäkkiä sangen kestämätön. Heh. Ja tuossa sitten ajattelin kipata itselleni lasillisen tuota ihanaa ainetta, kunnes se fjsdhfsdf pullonkorkki sai mut toisiin ajatuksiin. Siitä vääntämisestä tuli jokseenkin mieleen se yksi yö ruotsinlaivalla kun yritin sitä yhtä punaviinipulloa auki pinseteillä. Tuli yhtälailla hiki. Ostin tosin oikeen tuota varten sellasen monitoimityökalun joka Satulla on liftarien ahdistelijoita varten, mutta siitä ei kyllä ollut juurikaan apua taistelussa itsepäistä viinipulloa vastaan. Siitä ei saanut oikeen kunnon otetta. Shite.

Muttamutta...

On hauskaa kun on taas mustat hiukset. Paljon kivempi katsoa peiliin kun näytän itseltäni. En oikeen osannut olla niitten ruskeitten kanssa. Olin jo niin tottunu niihin mustiin. Kait se oli joku mielenhäiriö että ne piti vaalentaa. No kannattiko? Ei.

Jes, nyt se yks soitti olevansa tulossa kotia.

Tein tänään tylsyyksissäni helmikoruja. Siis ihan sellasia yhden rivin räpellyksiä. En tiedä miksi niitten tekemisestä saa jotain outoa tyydytystä. Ja niinjoo, oli todella tyydyttävää olla poimimassa puolukoita kun niitä oli Aholla niin vitusti. Taidan sittenkin olla nainen. Heh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.