IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Baby's got bloodKeskiviikko 15.09.2010 17:15

Voivittuvoivittuvoivittuvoivittuvoivittu...

Ja niin edelleen.

Olen hieman huolestunut tiettyjen ruumiillisten toimintojen suhteen.

Miksei joskus voisi olla edes fyysisesti terve?

Korvakin alkoi naksumaan hermojaraastavasti tuossa kun raijasin huonekaluja. Ja tuon toisen asian takia on melkeinpä pakko mennä lääkäriin. Fuck. Inhoan lääkärissä käyntiä ja joudun joka tapauksessa sisätutkimukseen parin viikon päästä. Fuck.

Mutta on mulla sentään tässä keittiön pöytä. Ja se yks varmaan repii perseensä ku kannettiin tämä tänne kun se ei käsittääkseni halunnut pöytää. Mutta voisin vaihteeksi olla bitch ja vaikka istua tämän pöydän päällä ettei se saa sitä roudattua pois. Heh.

Oon siivoillut aika paljon tänään. Puhdistin tätä pöytää ja penkkejä ja yöpöytää, imuroin ja pesin vessaa ja sellaista. Mukavaa kun on tekemistä niin ei tartte vaan makoilla. Olis jo ens viikko niin sais jonkun selvyyden siitä harjoittelupaikasta.

Ja miksi Facebookki ei anna mun päivittää tilaani läppärillä? Ei siihen saa mitään kirjoitettua kun se kursori ei suvaitse ilmaantua at all.

Fuck.

Vittu mulla menee oikeasti hermot tuohon korvaan. Muutenkin oon ollu täs muutaman päivän niin äärimmäisellä päällä. Kohta varmaan naksahtaa ja alan naureskella itekseni. No, sitä nyt harrastan muutenkin. Still.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.