IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

MaanantaiMaanantai 20.09.2010 14:25

Pussaaminen on aika mielenkiintoista kun toisella on suu täynnä lättyä. :D

Juon tässä kolmatta kahvikupillista että jaksaisin hymyillä kun menen kysymään harjoittelupaikkaa. Ja jos pääsee johonkin harjoitteluun, joudun varmaan harrastaa samaa joka aamu. Mutta mikäs siinä, maitokahvi on todella hyvää.

Olis kyllä ihanaa päästä johonkin hommiin niin ei tarttisi kärvistellä joka päivä että millon se Rami tulee töistä. Ja muutenkin, pää toimii paljon paremmin kun on kunnolla virikkeitä. Ja näkee ihmisiä.

Pakko kyllä harjoittaa siivousliikkeitä täällä tänään, on niin paskasta. En kyllä tajua mistä nuo kaikki kaljapullot on peräisin, täällä kun ei asustele yhtäkään oluen ystävää.

Niinjoo, selvisi sekin miksi olin hiukka sekaisin perjantaina. Huomasin eilen että tuossa viinipullon kyljessä luki 14% vaikka ennen se on kyllä ollut jotain kymmenen. Vetelin sitä siis kaikessa rauhassa koko pullon ja vähän olutta päälle. Jepjep. En kyllä tajua miksei vaikka tuo etiketti olisi voinut hiukka muuttua kun tekivät tuosta vahvempaa. Tai sitten erehdyin merkistä. En tiedä. Inhottavaa tuollainen joka tapauksessa.

Syötiin eilen vähän rapuja. Meinas hermot mennä jo alkuvaiheessa, ja siirryinkin sitten suosiolla keittelemään nuudeleita etten repisi persettäni lopullisesti, ja kaimani perkasi sitten mulle vähän syötävää niistä ravuista. Se oli oikeasti tuskaa kun oli nälkä ja kymmenen minuutin väännöllä sai ehkä puoli teelusikallista syötävää. Mutta oli se ihan hyvää. Otin hyviä kuviakin niistä ravuista, oli ne niin perverssin näköisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.