IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 02.04.2007 11:32

On vähän totuttelemista tässä uudessa tyylissä, joo. Tunnen itseni ajoittain lähestulkoon epävarmaksi. Ja se on jo outoa. Mutta niinhän se on aina hankalaa. Tämä siirtymävaihe. Kun ei löydy joka tilanteeseen sopivia vaatekappaleita tai asusteita. Hattua mulla ei esim. ole, vaikka niin luulinkin. Tai siis luulin että Kakolla olis, mutta ei sillä sitten ollukkaan. Ja hitto että on vaikeaa löytää hyvää hattua. Voi hittoviet. Etin eilen koko päivän mutta en löytäny. Pitää varmaan vielä ettiä uudestaan. Jos löytäis vaikka jonku kivan hattukaupan myyntisivut jostain. Onkohan sellasiakin...?

Ongelma: Kraka tuppaa tuppautumaan esiin tuolta liivin raosta. Voihan pylly. Rasittavaa. Vaikkakin, kraka on kyllä sangen nami. Katoin sitä siellä punasella ristillä useampaan kertaan. Ja Lauantaina oli aivan pakko ostaa.

Ja voi paska. Tajusin justiin että en oo tehny melkeen mitään näistä töistä mitä täällä olis pitänyt tehdä. Voihan Kak-ka. Mama saa kyllä luvan uusia mun reseptin tänään. Ja hakea minulle hiukan mielenrauhaa. Pillerin muodossa. Siis ei maman tarvi itse olla pillerin muodossa mutta joo, silti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.