IRC-Galleria

hehhahhahTorstai 16.02.2006 20:44


Ei perkele ku oli kauhia kaaospäivä ku päästiin keittiölle... ei mitään suurta damagea tullu paitsi että oli ihan vitunmoonen kiirus kokoajan ja hyvä jos kerkis edes sen kerran käydä vessas välillä. Ny särköö jalkoja ja joka paikkaa. Ei näin...

Harryynos ja Niko ränssää dx:ää tänään joten päätin tulla jaloosta pois kotiin turvaan.. Huomenna vasta koulun jälkeen meen alavudelle. Kiva khyl olla kotonakin, viettää pitkästä aikaa "Harrivapaa päivä" :D (ei millään pahalla kultsi mut tiät varmaan ju nou???)

Jesh ens viikko enää koulua ja sitten LOMALOMALOMA. On se kyllä varmaan tarpeenkin, täs jaksos ollaan ma-to 8-16 keittiöllä ja perjantaisin kahteen.. ei oo kaksista. Vitun hiano jakso tulos.

Serkku lähetti viestin tänään, oli se mun räyhäkoira sittenki tiineenä (JEEJEEEJEEEEE) ja 4-6 kpl oli ipania näkyny ultras. Ei huonosti.

Hjeeh äidillä on hiano auto jee. (!!)

Nyt mä taidan kyllä tehdä peliliikkeen ja siirtyä telkkarin ääreen. Melkein vielä ku jääkaapin vetäis viereen niin päivä olis täydellinen. Jalkakylpy ja aikaasten nukkumahan. Niin se on.


Heippa



p.s. Tänään tuloo Lost

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.