IRC-Galleria

woi perkeleshTorstai 09.03.2006 14:24

On se mielenkiintoista nyhjätä ny turhaan kotosalla. Tiia raukka tuli kipiäks ja se kävi tekemässä vain päivän ruoat ennen ku ravintola aukes, sit lähti kotiin. Tulin sen ja Eemelin kyyris, oli pakko lähtiä samalla ku en olis päässy kotio millään. Ei kai siin mitn, oikein alle kolmen tunnin koulupäivä.. Onneks tuli ruoat tehtyä ettei Tuija jääny pulaan.

Vitun kituutes kans se Harri. Ei yhtään muistanu mua eilen, NAISTEN PÄIVÄNÄ!!! Hei haLOO?! No soon sen hkk.. Tää muistetaan viälä!

Hjooh aika laihasti kerrottavaa tälle päivälle... tai päivän alulle. Chättiä katonu neloselta, siellä maristaan taas. Oikea yh/raskaana olevien helvetti sekin. Voi JEE...

Hoo-o, toivon mukaan huomenna kulkee linkat, sais ratkaistua tämän kyyti probleemon. Kyl muuten menis pyörällä mut ei inspiroi 7 km matka 20 asteen pakkasella jäätäväs viimas.. Se siitäki sitten. Sen verran viittimätön mäkin oon :D

No, jos sitä suorittais siivousurakan loppuun... Illalla menis katsomaan Tiiaa tai jotain, katselis LOSTin ja semmoista. Joh son moimoi!



ps. Värjäsin eilen hiukset... Oli aivan yhtäkkinen päätös. Pistänpä uusia kuvia hiuksista :)


You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

Get enough
Get enough

Scooter - Pulstar

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.