IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Mah toe hurts.Lauantai 03.05.2008 00:19

joo, tulin tänään himaan. oli siistii. <3 tänään löin varpaani tuoliin tai johku kun menin ikkunaan kattomaan mistä johtui senkertainen huuto. sain puhaltaa yhden pienen polven ehjäksi mutta oma jalka jäi huomioitta. nyt mun pikkuvarpaankynsi on vähän epämääräsen värinen ja tekee kipeetä. nam.

tässä kohti alan hörpätä teetä ja muuta kivaa ja kattella mitä digipoksin kätköistä löytyy. tuli laitettua tallennukseen vähän pirusti Frendejä, Futuramaa, South Parkia ja vielä eilinen Lost.

havaitsin muuten erään mielenkiintoisen seikan mun nukkumistottumuksista; yleensä viikonloppuisin pystyn nukkumaan hyvinkin pitkään ja vaikka heräisin käymään veskissä, nukahdan uudestaan sänkyyn päästyäni. jos Pomppis on paikalla, voin vaikka käyttää sen aamulenkillä, palata sänkyyn ja nukahtaa senkin jälkeen uusiksi jos tahdon.

mutta jos herään aamulla lastenohjelmien ääniin, mun on täysin mahdotonta saada enää unta. hämärää! ei aavistustakaan mistä se johtuu, ehkä vain ohjelmissa käytetyistä rassaavista äänistä. sen takia heräsin joka tapauksessa eilen aamulla kaheksalta enkä saanut enää unta vaikka väsytti pirusti, hoipuin vain sohvalle tyttösten seuraan katsomaan jotain hämärää lastenohjelmaa.

joka tapauksessa, mukavaa krapulasta toipumista kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.