IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

no tottakai olis pitäny tietää että valvominen kostautuu heti kun astun kouluun... kaks ekaa markkinointituntia menny kohtuullisen sumuisissa tunnelmissa eikä asiaa auta että lauantaikoulupäivä pisti mun sisäisen kalenterin ihan sekaisin. puhumattakaan siitä että koko valoisa aika menee koulussa joten siinä vaiheessa kun pääsen kotiin, tuntuu että päivä on jo mennyt eikä sitten viitsi mitään enää tehdäkään.

tänään ajattelin mennä ihmisten aikoihin nukkumaan... telkusta tulee Daredevil mut en sitä taida viitsiä, Affleck ja Garner ei oo mitään silmäniloa. katon jotain omasta hyllystä ja sit petiin. huomenna nykyteatterin esseetä.

(maanantaina tsekkaamaan Potter ^^)

Y U NO EAT CAKE?Torstai 25.11.2010 15:47

ATK. meitsi Cheezburgerissa. ei harmainta aavistustakaan mitä maikka on viimesten kahen tunnin aikana selittäny. xD

win.

(se etten päivittäny tätä FB:hen todistaa että olen fiksumpi kuin keskivertojenkki: maikkakin saattaa olla FB:ssä.)

I'm a unitard!Sunnuntai 21.11.2010 03:44

tänään olen netissä pyöriessäni törmännyt pariin hämmentävään esimerkkiin Potter-tietämättömyydestä. mielestäni ainakin kriitikon, joka artikkelissaan vielä analysoi kirjojen tarinaa hyvinkin intohimoisesti, pitäisi tietää paremmin kuin möläyttää tämänkaltaisia sammakoita:

"Pahuuden esineiden lisäksi etsintälistalla ovat myös kuoleman varjelukset: hengen pelastavat taikasauva, miekka ja riipus."
( http://www.aamulehti.fi/uutiset/kulttuuri/197985.shtml )

eipä silllä, onhan yksi kolmesta oikein sentään parempi kuin tämän failbook.com:sta löytämäni keskustelun vaaleansinisen osallistujan brainfreeze. kyseessä saattaa tietysti olla trolli, mutta silti olen jotenkin taipuvainen olemaan samaa mieltä vaaleanpunaisen tyypin kanssa:sellasta tänään. tällasissa tapauksissa on hankala joskus tietää pitäisikö vetää herne nenään vai vaan nauraa ittensä pöljäksi. :D

"He was quickly joined by a dwarf dressed as a nun..."

It's the music that we chooseLauantai 20.11.2010 02:01

Gorillazin nimikkoalbumi tipahti tänään lopulta luukusta, ja olin mä sitä ehtiny jo odotellakin. pistin saman tien soimaan siinä päivällistä syödessä ja astioita tiskatessa.

ekalla kerralla kun kuuntelin levyn läpi, päällimmäinen ajatukseni oli "o_O"

musa on tosi outoa. 19-2000:n ja Rock the Housen tyyppiset singlet antaa siitä ihan väärän vaikutelman, sillä suurin osa levystä on puhdasta alternative electronicia, valkosta kohinaa, hämäriä äänitehosteita ja epäsäännöllisiä rytmejä. 2-Dn laulu kuulostaa hinkuvalta astmakohtaukselta.

en antanut sen säikyttää, vaan kuuntelin lätyn läpi toiseen ja vielä kolmanteenkin kertaan, ja vähitellen aloin saada siitä kiinni. sävelen sieltä, toisen täältä, ja jonkun hyvänkuuloisen biitin silloin tällöin. olen vielä matkan päässä sen täydestä ymmärtämisestä, mutta alan hahmottaa biisejä, jotka iskevät tehokkaammin kuin toiset. on siinä tietty pari aivan turhakebiisiäkin (kuten joku vierailevan vokalistin espanjalaisvahvistus joka on niin karun kuuloinen etten viitsinyt edes kuunnella sitä loppuun), milläs levyllä nyt ei olisi.

olen muutenkin huomannut että Gorillazin kappaleet vaativat muutaman kuuntelun ennen kuin niihin pääsee sisään. en tajunnut Rhinestone Eyesiakaan aluksi. mutta vähän haastavampi musiikki on mielenkiintoista vaihtelua kaikelle valmiiksi pureskellulle moskalle, mitä nykyään kuulee. ja mun maailmassa hyvä biitti on aina kuuntelemisen arvoinen.

okei, lievä selitys ensin: löysin jälleen uuden netti-ilmiön (niitä voi muuten bongailla sivulta knowyourmeme.com ), "I accidentally..."
se toimii niin, että aloitetaan lause sanoilla "I accidentally" ja sitten jätetään lauseen verbi pois jotta syntyisi mahdollisimman random läppä, loppuun lisätään mahdollisesti vielä "is this dangerous?".
esim: "I accidentally a bottle of Vodka, is this dangerous?"
ei mitenkään hauskimpia näkemiäni memejä, mutta tälle kuvalle hajoilin huolella ja kauan aikaa...

Gorillazin ekan levyn pitäisi tipahtaa luukusta... any day now. totta puhuen toivoin että se olisi ollut perillä jo tänään, mutta ei. niiden pitää tietysti aina tuijotella kaikkia paketteja pari päivää jossain vaiheessa matkaa ennen kun ne toimitetaan. pidän sormet ristissä huomiselle, varsinkin kun on vapaapäivä ja voisin jumputtaa levyä koko päivän nonstoppina.

...nyt ongelmana on se että olen viime päivinä kuunnellut ja uudelleenkuunnellut Gorillazia YouTubesta niin älyttömät määrät että mulle alkaa iskeä tarve ostaa myös Demon Days ja Plastic Beach-levyt. >_< varsinkin Rhinestone Eyes uusimmalta albumilta soi niin lujalla päässä että hyvä kun kuulen ajatuksianikaan. siitä ei ole vielä olemassa edes valmista videota, mutta jo pelkkä storyboard film saa mut kuolaamaan.

...tänään menin ruokkiksella ATK-luokkaan dataamaan, löysin yhdeltä koneelta koulun kuulokkeet ja soitin Gorillazia koko tunnin ajan niin muna pystyssä etten edes muistanut syödä eväitä.

...awwww. kettu Saunalahden mainoksessa.

oooh, Kuoleman Varjelusten ensi-ilta muuten tänään. pitää itekin mennä tsekkaamaan se, kunhan pahin ryysis vähän laantuu.

Cyborg Noodle <3 vaikka se onkin täyshullu.

Did you hear the news that you're dead?Tiistai 16.11.2010 15:48

koulun koneella ennen nykyteatterin alkua. tekis aivan pirusti mieli mennä harhailemaan AerisDiesiin, mutta luulen että saisin ikuisen porttikiellon koulun tietsikoille jos joku sattuis näkemään xD

ehkä tyydyn dA:han ja Hikipediaan.

The evangelist IS the manatee!Tiistai 16.11.2010 02:19

^voi pyhä lehmä... jos fangirlnörttejä ei olisi niin heidät pitäisi keksiä (okei okei, meidät). xD

vikat tunnit tuottajakurssia tällä viikolla... jotain positiivista siis :D

House on niin kova jätkä että puoli lentokoneellista jengiä alkaa oksentaa heti kun se vaan käskee xD

limaa lukuunottamatta flunssaoireet ovat hävinneet, mutta lima aiheuttaa yskimistä joka puolestaan ärsyttää kurkkua. ei pahasti kuitenkaan, ja niin kauan kun pystyn nielemään ruokani ilman että tulee kyyneleet silmiin niin kaikki hyvin, on tota kurkkukipua tullu vuosien varrella sen verran kestettyä.

mietin tossa että mahtaisiko sitä päästä helpommin viihdeteollisuuden piireihin jos tekis yleisesti tiettäväksi että kärsii todellisuudentajun puutteesta? se vaikuttaa olevan ihan yleistä viihdealan jengillä, mutta tietenkään siitä ei puhuta. eipä sillä että mä siitä kärsisin. mun mielestä se on vallan nautinnollista. :D

*EXTREME BRAIN FREEZE* woah. jos tässä pitäisi äkkiseltään mennä veikkaamaan mun todennäköisintä kuolinsyytä niin se varmaan ois excessive nosebleed liiasta fanfiction lukemisesta.

mun kyllä pitäis tehdä muistiinpanoja lukupiiritekstejä varten ettei kaikki jää huomiselle...

...nääh! *hakee kupillisen kuumaa soppaa ja jatkaa Internetin synkimpiin syvyyksiin tunkeutumista*

kiitos, Rule 34<3

This is me... cutting an onion.Lauantai 13.11.2010 02:10

miten onnistuin ykskaks obsessoitumaan Gorillaziin? itse asiassa aika jännää että se tapahtui vasta nyt, Gorillaz on mulle nimittäin tuttu jo ala-asteen ajoilta. niihin aikoihin löysin Mtv:n ja katselin sitä kaikki iltapäivät kun vanhemmat oli töissä.

siltä ajalta mun muistiin on jäänyt useitakin musavideoita joita edelleen silloin tällöin näkee Voicella. mutta mikään ei varmaan järkyttänyt ja samalla inspiroinut mun kehittyvää mieltä enempää kuin Gorillazin Rock the House-video. muistelen nähneeni myös 19-2000:n ja ehkä jopa Clint Eastwoodin, mutta RtH jäi kaikkein vahvimmin mun alitajuntaan vaanimaan (eikä mikään ihme kun sitä kattoo nyt; puhallettavia apinacheerleadereita ja Murdocin jockstrap ja muuta häröä... ja mä olin sillon 11 tai 12 kun kattelin niitä.)

kaikki nää vuodet Gorillaz on häälynyt jossain mielen takanurkissa ja käynyt välillä päivänvalossa (kuten kesällä 2005, jolloin popitin Feel Good Inc:iä aivan täpöillä, niin kuin kaikki muutkin). mutta ihan tässä, sanotaanko viikon sisällä, päätin yhtäkkiä etsiä YouTubesta videot jotka muistin nähneeni niin pirun kauan sitten ja totesin, että nämä tyypithän on yksiselitteisesti neroja.

kyseessä ei ole pelkästään upea musiikki ja mielettömän tyylikkäät videot, vaan koko se maailma, joka piirrettyjen muusikkojen taakse on rakennettu. se sattuu erikoisuudellaan osumaan tosi mukavasti mun aivojen mielihyväkeskukseen - eikä siitäkään ole haittaa, että hahmot ovat törkeän symppiksiä (erityisesti 2-D ja Noodle, joihin viehätyin jo silloin kersana). tässä vaiheessa tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että mun on aivan pakko saada käsiini Gorillazin eka (nimikko)albumi. arvatkaas muuten huviksenne löytyykö sitä yhdestäkään kaupasta? no mutta olen mä Cd-Onista tilannut ennenkin...

...ja silloin postiluukusta tipahti Queen of the Damned ruotsinkielisillä kansilla. hmm.

[turha etsiä taas pointtia tästäkään postauksesta, kunhan laittelen itselleni muistiin kun tahtoo toi pää olla niin hatara.]