IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Ei voi laiduntaa.Keskiviikko 30.04.2008 19:17

siskon luo vappuilemaan. so long!

Green Day - American Idiot

Evil as plain as the scar on his faceTiistai 29.04.2008 01:53

rampaflaidis!

kunniaa MusicTv:lle South Parkin näyttämisestä hieman ihmismäisempään aikaan kuin Nelonen :D

Cartman: Nah, Kahl just has sand in his vagina.
Kyle: THERE'S NO SAND IN MY VAGINA!!!

---
joo jatketaan juttua huomenna kun oon hereillä. mmkayy.
ei pyhä lehmä, nyt on pakko päästä sänkyyn. nukahan tähän istualleni kohta. ladatkoon perhana huomenna kaikes rauhas.
(^Arsenium - Love Me Love Me)

jeaaahh. tässä kohti itse asiassa jo nukuttaakin. tää viikko on menny vähän väsyneessä fiiliksessä, varsinkin ku keskiviikkona nousin normaaliin aikaan enkä saanu ylimäärästä aamu-unta niinku yleensä. mutta oli se sen arvosta :D pääsyy väsymykselle on tietty se että vahtaan South Parkia kahteentoista saakka joka arki-ilta... what can you do? digipoksin nauhotustila on rajallinen. kyllä mä yhen helkkarin kuukauden kestän vähän puoliunessakin. tällä hetkellä menisin ihan mielellään nukkuun, huomenna käväsen tsadissa, mutta pitää venailla että Mp3 latautuu.

tänään kävin taas Toptenissä ja myös Cittarissa leffojen toivossa. no win. perhanan keharikalkkunat ei halua myydä mulle niitä leffoja joita haluan. hermostuin sitten ja ostin ihan vittuillakseni Sin Cityn. (turha kysyä kehen vittuilu kohdistui, en tiiä itekkään). hyvä leffa, sitä ei vaan pidä kattoo liian usein ettei ala silmät flipata, ja pää.

tylsistyin koulussa tavallistakin enemmän, ulkona oli ihana ilma. system failure: skippasin ruotsintunnin ja lähin himaan ajoissa. puolustukseksi voin todeta että käytin sillä voittamani ajan imurointiin, tiskaamiseen ja pyykinpesuun.

join kupin teetä mutta se ei oo potkassu vielä. jos oisin hörppiny ilman maitoa niin varmaan tuntuis jo mutta sit en nukkuis ennenku viiden aikaan. hiippailen tästä odottamaan potkua.

Duuudes you just gotta do this ^^Keskiviikko 23.04.2008 01:24

Etsi yhteisö, joka mielestäsi kuvaa mua parhaiten, ja linkitä se sitten tähän.

Kopioi kysymys myös omaan päiväkirjaasi ja katso, mitä muut ajattelevat susta![:D do it. now. or the Boogeyman eats you.]

You bastards!Tiistai 22.04.2008 22:43

heee. tänään Kolmetoista Subilla klo 21. ahdistunein leffa ikinä, tai yks ahdistuneimmista, mutta ajattelin kattoa silti. ainahan mä voin kirjottaa enkunkirjotelmaa siinä samalla.

sitä jonka se sijainen anto tänään läksyks. vaikka sanottiin sille että huomenna on LC tiedossa ja torstaina word test.

"Jaa... No kirjottakaa torstaiks se! Sata sanaa! Miinusta niille jotka ei tee ja niille jotka tekee huonosti!"

luokasta ulos lähtiessäni olin saatanan vihanen ja potkasin ovea. vähän myöhemmin oli seinän vuoro. nyt sattuu varpaisiin.

tollaset sijaiset pitäs viedä suosiolla saunan taakke eikä päästää niitä pätemään luokkahuoneisiin. perkeleen lehmä.

rrrrrrrhhh.

huomenna homoisa aamunavaus <3 jos saadaan ajatuksemme koottua siihen mennessä. xD

oon miettiny sitä vanhaa Spaissareiden Wannabe-biisiä, jossa yhessä kohti sanotaan "get your act together". huono valinta! lyriikoiden kuuluisi mennä niinkuin oikeassa maailmassa "get your ass together"... tai muuten.

njeeeehhh, ajatus menee. fanfiction.nettiin vartiksi ennenku Frendit alkaa.

needs moar Kenny! and Style <3

Dude, this is pretty fucked up right here.Maanantai 21.04.2008 22:25

kyllä, olin koko viikonlopun ihan sienissä.

olen vieläkin vähän.

luultavasti se johtui valvomisesta, suklaakuorrutettujen ananaspalojen ja pussimarjakeittojen sekakäytöstä sekä ihan vaan siitä normaalista mielenhäiriöstä. ensi viikonloppuna uusiksi.<3

mmm. tänään käytin suurimman osan hypäristäni Anttilassa, yritin löytää South Park: Bigger, Longer and Uncut:n. 45 minuuttia turhaan haettuani poistuin kaupasta lievästi sanottuna vittuuntuneena. siellä näkyi paljon hyviä leffoja tänään: Queen of the Damned, Sin City, Edward Scissorhands, Hannibal Rising ja vaikka mitä. mutta niitä kahta leffaa jotka olen antanut itselleni luvan ostaa, Rent ja SP, ei missään. taaskaan.

WHY DO THOSE PEOPLE HATE ME?!?

fucked up, kyllä, kovasti. arrrgh.

mutta kukkaruukusta asiaan; oli mun viikonlopussa selkeitäkin hetkiä. kirjoitin esimerkiksi ranskan kirjoitelman eilen valmiiksi. se pitää palauttaa torstaina.


...WOOOOT??? o_O deadlineen vielä monta päivää ja mulla on tehtävä valmiina? jokin on vialla. seuraavaksi teen Uric Ihmehyypiöt ja vedän kuolleen mäyrän päähäni. annan luvan soittaa valkotakkiset siinä vaiheessa kun nauran Haribon idioottimainokselle.
(JOS ET OLE KIINNOSTUNUT OTTAMAAN SELVÄÄ MUN YÖLLISESTÄ POST-ANGST-READING AJATUSVIRRASTA JA SEN SIVUPOLUISTA NIIN UNOHDA KOKO JUTTU TÄSSÄ VAIHEESSA JA LUE JOTAIN KIVAA.)

mmm, kaiken tuntee intensiivisemmin yöllä. mutta väsymys ja pimeys uhkaa peittää sen alleen, siksi se on typerää.

mä näytän NIIN hämärältä just nyt. mulla on päällä verkkarihousut ja puoliavoin kauluspaita, en oo harjannu hiuksia eilisen suihkussakäynnin jälkeen ja oon ihan pörrössä. hikinen istuskelusta ja silmät suurina lukemani angstin jäljiltä.

viimeisten tuntien aikana oon saanut selville seuraavaa: South Park-angsti toimii hyvin esimerkiksi Stylella (lähinnä heartsick-kamaa), mutta jos haluaa saada aikaan KUNNON angstia, mustaa valkoisella tai kuvallisessa muodossa, pitää käyttää Kennyä. vain Kennyn kanssa on mahdollista saada aikaan puhdasta henkistä angstia, sitä joka on niin vahvaa että sattuu fyysisesti.

okei myönnetään, mun ei pitäisi lukea angstia yöllä. mulla on liian vilkas mielikuvitus ja siitä tulee sellaset "ei halua nukkua koko yönä"-fiilikset. lievästi sanottuna. ja lisäksi alan helposti selittää hämmentyneitä ajatuksiani tänne. niistä ei edelleenkään tarvitse välittää, puran vain itseäni.

toisaalta yö on ainoa oikea aika perehtyä angstiin, koska päivällä se ei tunnu samalta. Lise Myhren asenne yöhön on täydellinen, mutta täällä Helsingissä sitä on vaikea toteuttaa. en ihan heti lähtisi Stadin kesäyöhön seikkailemaan ilman useampaa ihmistä mukana, ja silloinkin ehdottoman selvin päin. on se nyt kumma jumalauta ettei saa kaduilla kävellä, vaikka sitten yöllä, ilman että joutuu koko ajan katselemaan olkansa yli.

mutta jos palaan vielä alkuperäiseen aiheeseen: miksi Kenny? yksinkertaistettuna, hänessä on jo valmiiksi niin paljon riipaisevaa surumielisyyttä että siihen ei tarvita enää kuin hiukan luovuutta, visio kauneudesta, ja perfect angst is born.

...kuulen jo tätä kirjoittaessa miten tätä lukevien ajatukset kulkevat tässä vaiheessa; dude, kyseessä on alkeellisesti tehty alapäähuumoria ja kirosanoja viljelevä piirrossarja ja hahmo josta puhut on oranssiin pukeutuva pikku pervo joka kuolee jatkuvasti mitä epäesteettisimmillä tavoilla. (okei, ehkä ette ajatelleet just noin mutta idea on sama.)

mutta pointti onkin edelleen että kirjoitan itselleni, saan vaikutteita erilaisista paikoista ja osaan katsoa asioita toisella tasolla. itse asialla useammilla. sitä paitsi mun näkemys kauneudesta ei välttämättä ole sama kuin muiden, mutta sillä on mulle enemmän merkitystä kuin voisi arvatakaan.

sitä paitsi mun sympatiat on täysin Kennyn puolella, vinkaisen ääneen joka kerta kun hän kuolee. freakish?

Nimeni on listassa seuraavaSunnuntai 20.04.2008 02:23

täällä hengitellään fiksatiivihöyryjä, mukava tapa viettää iltaa. tänään heräsin jo vähän ennen yhtä. välillä pitää vähän vetää univelkoja takas. toisaalta menin neljältä nukkumaan.

nyt on vähän uupunut olo, unohin aamulla ottaa vitamiinit ja oon ollu koko päivän sisällä. huomenna jossei mitään muuta tekemistä keksi niin vois vaikka spontaanisti lähteä käymään kesossa. ihan vaan rullata ympäriinsä, katella ihmisiä ja näyttää siltä ku oikeesti tekis jotain. sais vähän ilmaa.

kone on vittuillut viime aikoina. pitäs varmaan poistella tiedostoja mutta kun en tiedä mitä niistä.

*jälleen kolmen minuutin jumitus kun Cristal Clear tulee telkusta*

duuuuude...

obsessioista puheen ollen, South Parkin vaikutuksesta olen alkanut saada vittuuntumiskohtauksia viikonloppuisin koska sarja ei tule telkkarista perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. heha. xD

jaksaiskohan sitä jonkun leffan kattoa? ekaks kuitenkin vietän vähän aikaa(*) onemangassa tutustumassa OHSHC:n ja fanfiction.netissä lukemassa Stylea... (/Stylennya? xD)

(*)=vähän aikaa venyy todennäköisesti useampaan tuntiin. kello kolme havahdun "oho, mitä tapahtui? O.O"

What are we supposed to do
After all that we've been through
And everything that was so right is wrong
Now that the love is gone
There is nothing left to do
Though you still deny the simple truth
Can't find a reason to keep going on
Now that the love is gone

David Guetta - Love is gone

(d-beat!! woo<3)

Timmy!!! Gobbles!!! xDLauantai 19.04.2008 03:25

tajusin tänään (eilen) jotain, mitä mun aivot ei aiemmin olleet vielä täysin käsittäneet:

Stan/Kyle/Kenny.

*very bad nosebleed* ...wow. :0~

kelatkaa! Style on ehottomasti ylisuloisuuden huippu, mutta Kenny tuo hommaan ylimääräistä pervoutta :D teh beautyness.<3

harmi että ainakaan fanfction.netistä en onnistunut juuri löytämään kyseistä threesomea. ehkä kirjoitan sitä itse jossain vaiheessa :D

ensin haluan kuitenkin saada CF:n valmiiksi... sitä ei oo enää paljon jäljellä, mutta beetauttamisessa ja korjaamisessa on aina oma hommansa.

mmm, by the way. tänään (eilen) tuli vuosi täyteen siitä kun löysin Jakotsun. all heil Jakotsu <3 Jak/Ban ei tällä hetkellä ole mun pääasiallinen fandom (kuten olette ehkä huomanneet), mutta ei se tarkoita että olisin sen hylännyt. pitäähän sukatkin välillä vaihtaa, muuten ne alkaa haista. (mun vertauskuvat on ihan oikeasti tätä luokkaa kun alan käydä pelkällä mentaalienergialla.)

pitäs varmaan syödä jotain. piti jo aiemmin mutta unohin.