IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

And indeed there is a twofold shit.Torstai 29.04.2010 04:07

argh. meni siinä sitten koko päivä Tarantino-esseetä kirjottaessa kun piti yrittää kehitellä sanamuotoja joita en ollut jo käyttänyt kahdessa muussa esseessä ja sain monen minuutin ajatuskatkoja. mutta nyt se on valmis. enää ei tarvi kun huomenna saada aikaan se kaksi sivua improttua oppimispäiväkirjaa ja tehä se työnäyte valmiiksi. siis sen lavastajakokouksen lisäksi.

jos en nyt hyvin pian häivy koneelta niin alkaa murhanhimo olla lähellä. verigreippi ja kaakao vielä ennen nukkumaanmenoa.

Stay sane inside insanityKeskiviikko 28.04.2010 01:27

...approx ykstoista tuntia sitten aloin kirjottaa toista esseetäni itsenäistä enkunkurssia varten ("Loss in Tim Burton movies") ja sain sen just valmiiks. kuus sivua perusfontilla (times new roman, 12 pistettä, riviväli 1,5). pain in the ass! mutta tulipahan valmiiks.

huomenna pitää vielä yskästä samaan malliin viimenen essee, mutta se ei varmaan vaadi ihan saman tason analysointikykyä, aiheena on väkivalta Quentin Tarantinon leffoissa :D sitä varten mun pitää tänä iltana kattoa vielä Pulp Fiction ja Kill Bill 1, mutta teen sen ihan mielelläni päivän aivotyön laukaisemiseksi.

ja olipa hyvä että päätin yskäistä ne tässä välissä, sillä sain juurikin tänään tietää, että proosamaikka kaipaa vielä oppimispäiväkirjaa perjantaiksi. siis vielä sen lisäksi että fiksaan työnäytteeni valmiiksi. w00000t?!?!? tämä kaikki täytyy varmaan hoitaa torstaina jossain lavastajakokouksen ympärillä (jos sellaista nyt on tulossa kun blogi lagaa eikä ihmiset selvästikään pysty ajattelemaan ilman sitä).

työnäyte vaatii vielä vähän päähenkilöiden kuvailua ja kyllä sekin vie hieman aikaa kun meinaan tehdä sen kunnolla enkä kusten. tiedän kyllä että solmin oman silmukkani jättämällä enkunkurssin esseet näin myöhäiseksi (niidenkin deadline perjantaina), mutta kyllä tosta hemmetin opm-päiväristä olisi voinut ilmoittaa REILUSTI etukäteen. maikka tietysti ajattelee että eihän meillä tässä enää mitään muutakaan tekemistä ole kun tunnit on loppumassa. haist.

nyt kuitenkin suihkuun.

(torstaina Lostissa Desmond-jakso. epicness <3)

You are dead to me, Kyle.Maanantai 19.04.2010 22:21

...

...Stylenessgasm. eli kävinpä pitkästä aikaa selailemassa Stylea ff.netistä. alkoi veri kiertää.

uskoisitteko että tällä hetkellä jos meinaa löytää jostain Niskavuoren Heta-näytelmän niin saa kyllä hakea oikein etsimällä. kirjaston tiedoissa se on 19 varauksen takana. mikä varmaan kertoo että muutama muukin kuin minä pääsi TeaKin valintakokeeseen... suuntasin Suomalaiseen: loppu, tilaamisessa menee 2 viikkoa. Kirjatori: ei. Akateemisesta lopulta löysin sen. kymppi meni, mutta ehdinpähän lukea sen ajoissa.

ostin meikkivoiteen myös. first time for everything. sävy on "Vanilla" xD pelkällä puuterilla näytän yleensä siltä kuin loisin nahkaani. nykyään tosin pyrin aina rasvaamaan naaman ennen meikkaamista mutta siinäkin on omat ongelmansa. mun otsa ei koskaan osaa päättää olisiko rasvainen vai kuiva, joten se vaihtelee näiden kahden tilan välillä melko randomisti.

ja mikään ei näytä yhtä karmealta kuin se kun olet rasvannut naaman ja vetänyt puuteria päälle, ja yhtäkkiä alat syystä tai kolmannesta hikoilla. nenä, leuka ja posket muuttuvat täplikkäiksi. tämä rassaa erityisesti kesällä. ehkä voide tekee elämän vähän helpommaksi, kunhan opettelen käyttämään sitä.

mutta se pinnallisuuksista. huomenna opiskelen työhaastattelua varten.

sitä ennen sanoisin että on aika päivittää Lost-salaliittoteoriani niiltä osin kuin niihin on saatu vastauksia 8D lainaukset merkinnästä 15.3.2010.

"1. Richard tuli Saarelle Black Rockin kyydissä, orjana. (SMOKEY!Locke: "It's nice to see you out of those chains.") Mahdollisesti hän loukkaantui vakavasti kun Black Rock... purjehti?... keskelle viidakkoa ja Jacob paransi hänet, mutta tuli siinä sivussa tehneeksi hänestä iättömän."

osittain oikein! Ricardo joutui kärsimään nestehukkaa ja hallusinaatioita viidakon keskelle rämähtäneessä laivassa, mutta ei varsinaisesti loukkaantunut. Jacob yritti ensin hukuttaa hänet ja teki hänestä sitten kuolemattoman ihan tahallaan :D

"6. Miten Taweretin patsas tuhoutui? Ben tietää siitä jotakin, joten menisin väittämään että kyse ei ole Jacobin ja Mr. Nemesiksen välienselvittelyn sivuvaikutuksista. Ehkä Widmore teki sille jotain 8D Tai sitten se vain tuhoutui Purgen aikana, kuten Saaren naisten lisääntymiselimetkin. Romahti epätoivossaan."

hah! jossain vaiheessa kuulin sellaisenkin teorian, että Oceanic 815 olisi törmännyt Taweretiin pudotessaan ja rikkonut sen. ilman että kukaan selviytyneistä huomaa? xD tosiasiassahan siis Black Rock oli tämänkin takana. laivan on pitänyt syöksyä aaltojen harjalla aika lujaa että se on saanut pirstottua niin helkkarinmoisen patsaan ja jatkettua sen jälkeen vielä kilometrin sisämaahan :D

tämä tietysti tarkoittaa sitä että Ben vain vittuili Sunille vitoskauden lopussa, kun tämä kysyi patsaasta.

S: So what happened to the statue?
B: I don't know. It was like that when I came here.
S: Am I supposed to believe that?
B: ...Not really.

mihinkäs patologinen valehtelija juovistaan pääsisi! we still love you Ben.<3

tässäpä nämä tällä kertaa, mun muita teorioita ei ole vielä kumottu. tässä kuitenkin pari lisää.

LOST-SPEKULAATIOT VALTAAVAT MAAN!

11. Saari ei ole mitään niin yksinkertaista kuin joku maan ja helvetin välinen limbo, vaikka Jacob kuinka heiluttelisi viinipullojaan. Ei ne voi niin ennalta-arvattavia olla!

12. Sideways-janan vaihtoehtoihmiset päätyvät kyllä jotenkin Saarelle omassa todellisuudessaan. Vaikka se olisi veden alla.


mähän en muuten voi sille mitään että ymmärrän Lostia täydellisesti silloinkin kun käydään läpi vaihtoehtotodellisuuksia, aikamatkustusta ja flashbackforwardeja sekaisin. vaikuttaa siltä, että monilla on vaikeuksia pysyä mukana varsinkin flash-sidewayseissa. jotkut tipahtivat jo takaumissa. mä nyt vain satun tajuamaan tv-ohjelmia ja sitä paitsi keskityn Lostiin aina ihan täpöillä. ymmärrän Matrixinkin melkein kokonaan :D

mutta eiköhän tää merkintä nyt ala jo tasapainottaa sitä etten ole kirjoittanut mitään kovin järkevää aikoihin. mihin melko suurena syynä on se, että mua ärsyttää niin ketusti kun journalimerkinnöissä ei näy viikonpäivää. laitoin siitä palautetta kaksi päivää Galtsun uudistumisen jälkeen. ei ole kuulunut mitään.

häippäilenpäs.

Stop drowning yourself!Torstai 15.04.2010 18:01

tänään tulee Lost, ja tsädääm: Richard-jakso! ja takaumia! oikeita takaumia! tai ehkä sittenkin sivuumia? ei, kyllä tänään taidetaan nähä takaumia. enää seittemän tuntia! ja sitä ennen vielä House! Thirteen<3


...RICHARD-JAKSO!

NaptoptedKeskiviikko 14.04.2010 18:19

vein ennakot maanantaina postiin. FREEDOM! ainakin melkein. koulutehtävissä riittää kyllä vielä hommaa, Stonesta puhumattakaan.

pöly on rassannut olotilaa aika rankasti parin viime viikon aikana, mutta katupölyn osalta pahin taitaa olle menossa ohi. oon ainakin nähnyt tyyppien putsaavan hiekkaa pois ja käyttävän jopa vettä apuna (pölyn vähentämiseksi). uskallan varmaan pian jo taas hengittää.

huomenna soitan HK:lle ja varaan uuden työhaastatteluajan... olisko edes parasta ikinä jos nyt saisin sen paikan niin ei tarvis pelätä et kesäkuu yllättää housut kintuissa. sais jopa maksettua vuokran kesälläkin.

pitääpä tsekata että lakkoaako lähikaupat perjantaina niin että pitää hakee viikonlopun safkat huomenna. kyllä ne sitten jaksaa.

ajattelin perjantai-illaksi vuokrata pari leffaa. Watchmenin joka kiinnostaa ja Rocky Horrorin jonka tarviin enkunkurssia varten. yay.

Not horse! Whores!Perjantai 09.04.2010 23:08

hei kuka se olikaan se tyyppi joka pääsi TeaKin näyttelijäntyön koulutusohjelman valintakokeeseen?

AI NIIN MINÄ! ha ha haa!

(muissa aiheissa: tänään ostin South Parkin kymppikauden. hupaisa iltayöaamu tiedossa 8D)
vietin tänään koko päivän Deity Cityssä... sain kirjoitettua melkein neljä sivua. neljä! ja duunasin sitä oikeasti koko päivän ruoka-aikaa lukuun ottamatta. musta on hauskaa kirjoittaa sitä, mutta hitto kun se vie aikaa. yritän ajatella joka sanaa. ja juttu tulee aika improna, koska tiedän stoorista vain ylimalkaisen juonen. keksin sitä mukaa kun kirjoitan.

nyt on kuitenkin aika lailla 18 sivua valmiina, jos saan vielä muutaman aikaan huomenna (missä välissä? pitkät harkat ja illalla heti Lostin jälkeen nukkumaan ku perjantaina pitää olla kuudelta pystyssä) niin voin ihan hyvillä mielin kutsua sitä ekaksi versioksi. tänään en kuitenkaan enää pysty, mieluummin menen polkemaan pyörää kun istun koneella.

nyt iski jumitus. liikaa aivotyötä yhdelle päivälle. ja pölynen ilma ulkona. braaaaaaiiiiiiiiiins...

huomenna tulee Lost<3

Because he's the only one who'll have me!Perjantai 02.04.2010 19:01

http://hiki.pedia.ws/wiki/Lost_%28ohjelma%29

^häiritsevintä näissä jutuissa on se, että Lostia selittäessä alkaa useinkin kuulostaa juuri tältä xD

viimeinen piirrostehtävä teoriassa valmis (käytännössä vaatii vielä pumpulipuikkoblurrauksen ja fixatiivia, no biggie). jäljellä puolet Kesäyön Unelma-kirjoitustehtävästä (johon ei mene kauaa kunhan pääsen alkuun), kaksi valokuvaustehtävää ja kaikkien tehtävien tulostaminen. looks good.

Constant state of beardnessTorstai 01.04.2010 23:11

...oon kyllä vakavasti sitä mieltä että dA onnistui tänä vuonna aprillissaan paremmin kuin Galleria. dA:ssa kaikkien käyttäjien avatari on vaihdettu Edward Culleniksi xD siihen verrattuna siviilisäädyn vaihto on aika laimeeta. mutta ehkä jengi on viime vuosina järkyttynyt niin pahasti että ne laski voltteja :D viime vuoden poliittinen korrektius oli aika jees. "En pidä kuvastasi, mutta kunnioitan sinua ihmisenä."

alle tunnin päästä alkaa House! ja alle kahden päästä Lost! BEN!!! <3

ai niin, ja mun tuuletusikkuna on auki. heavenlyness.
päivän pääuutinen: PRESSU LÄHTI!!!!!!!!!!! ei koko talon päältä mutta mun ikkunoiden edestä kylläkin. i'm so happy.<3 mä nään ulos ja saan pitää tuuletusikkunoita auki. ylellisyyttä <3 Pomppi tosin on vähän pahana kun ilmavirta heiluttaa verhoja :D

mua huvittaa tuo gourmet-kissanruoan mainos jossa on suorastaan hehkuvan valkoinen persialainen. kukaan joka omistaa karvaisen eläimen ei varmaan oikeesti oo niin tyhmä että luulis niin pitkän ja valkosen turkin pysyvän jatkuvasti niin pitkänä ja valkosena, varsinkin jos se eläin syö jotain xD

huomenna jälleen House ja Lost <3<3<3 Maikkarin jaksokuvauksesta päättelisin että House saattaa olla hyvinkin mielenkiintoinen (ja vaikkei olisikaan niin ainakin siinä on Thirteen :D) ja Lostissa on Ben-centric jakso! Ben-centric! Ben! taidan tarvita vähän lisää suklaata 8D (jouluna ja pääsiäisenä saa syödä niin paljon suklaata kuin haluaa, varsinkin jos on nainen. ja menkkojen aikana. ja viikonloppuisin. ja aina kun ketuttaa. ja sillon kun tekee mieli.)

BEN! *juoksee ympyrää*