IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

joku saattaa pohtia, milloin lakkaan pistämästä otsikoiksi Jokerin reploja. vastaus kuuluu: sitten kun olen käyttänyt kaikki parhaat. siihen menee jonkin aikaa.

henkinen klaustrofobia. siinäpä PMS-oire joka ei ole aiemmin tullut vastaan. asialla on varmasti jotain tekemistä leffojen kanssa, sillä niitä katsoessa on rauhallinen olo. eilen teki niin pahaa, että katsoin kaikki X-Menit putkeen ja niiden jälkeen vielä Queen of the Damnedin. naapurit oli varmaan pirun tyytyväisiä kun soitin DVD:ltä löytyviä musavideoita (Forsaken, Redeemer, System) puol kolmen aikaan yöllä. äsken katsoin Sweeney Toddin mutta nyt ahdistaa taas; ehkä katon vielä yhden jakson Housea ennen nukkumaanmenoa. plus vedän vähän Stylea henkeen ff.netistä.

Lucky Dicesin kuva on luonnosvaiheessa. otin mallin Big Brother Steamerista (G1), tosin Dices on vähän hoikempi ja töppöjalkaisempi. uskallan kuitenkin veikata, että hänestä tulee varsin suloinen.<3

olen miettinyt pitäisikö mun alkaa kirjoittaa journalit ja kommentit oikeinkirjoituksellisesti kunnolla eli isoilla alkukirjaimilla. se ei jotenkin tunnu luonnolliselta; olen törkeä pilkunviilaaja mitä tulee nimien ynnä muiden kirjoittamiseen isolla kirjaimella, mutta ehkä juuri siksi pidän tekstiäni tasapainoisempana jos kaikki muu on pienellä. lisäksi nimet erottuvat selkeämmin. dA:n journalissa, Artist's Commentseissa ynnä muissa kirjoitan kyllä jokaisen lauseen alun isolla. sielläkin kommenttini ovat kuitenkin pienellä. kai tässäkin on joku systeemi.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies
tiiättehän sen tunteen kun yhtäkkiä jokin iskee silmiin ja sieltä aivojen hermoratojen kautta verenkiertoelimistön keskukseen yliluonnollisella, repivällä voimalla samalla kun kuuloelinten tunneleissa kaikuu liialla voimakkuudella viikon takaisessa päiväkirjamerkinnässäni lainaamani biisi Forsaken?

...ette? no eipä sitten mitään.

miksei Dark Knight voisi tulla jo DVD:lle?

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies
vittu! ei ikinä enää mitään laittisipsejä saatana! ostamani juustonaksut on less-fatteja ja maistuu niin pahalle ettei mitään rajaa! lahjoitan ne jollekin tarvitsevalle.

se siitä. uusi My Little Pony-ropehahmoni Lucky Dices pääsi juuri ekaan threadiinsa, Aavetalon pihalle harhailemaan. livautin Dicesin hahmoprofiiliin runsain mitoin Jokeri-viittauksia ja olen varsin tyytyväinen pikku sekopääponiini.<3 saatan vaikka pistää hänestä kuvan tänne journaliin kunhan saan sellaisen aikaan. eipä sillä etteikö muutenkin olisi ihan liikaa tekemistä mutta ihan oman mielenterveyteni kannalta keskitän energiaa mielelläni myös todellisen maailman ulkopuolelle.

tulipa muuten tuossa mieleen että kiroilenko turhan paljon? välillä tuntuu siltä. mutta jotkut asiat kerta kaikkiaan kaipaavat sellaista korostusta joka huomataan. ja kiroilu on vain juuttunut mun sanavarastoon; vältän sitä ainoastaan vanhempieni, sisarusteni ja siskon lasten lähettyvillä. on siitä usein hupiakin. keskiviikkoaamuna tarjosin Cheetalle naurut tutkiessani tv-lehteä ja tokaistessani hyvin antaumukselliseen sävyyn "Voiii passka" tajutessani että illan ohjelmistosta puuttui Frendit ja Simpsonit.

tänään taas Mäkkärissä käydessä vedin useammankin stressaantuneen viikonloppuvanhemman ärtyneet katseet puoleeni, kun tulin kassalta tarjottimen kanssa enkä mahtunut pöytien ahtaista väleistä istumaan Lepakoiden varaamaan pöytään. herne nenässä totesin "Vittu!" ja kiersin toisen pöydän takaa. refleksi; en oikeastaan ajatellut sanoa niin.

mitä tähän nyt sanois? suomen kieli on kauniita sanoja täynnä. ja sitä en muuten ymmärrä että 'vittu' on aina ja joka paikassa se kaikkein likaisin ja pahin kirosana, kun taas 'kyrpä' on tosimiehen suusta pelkästään machouden merkki ja naisen sanomana jotenkin hupaisaa.

tulipahan taas kiroiltua. sori.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies

You know... I just DO things.Perjantai 29.08.2008 22:28

edellinen merkintä tahtoi siis sanoa etten kaikesta päättäväisyydestäni huolimatta kyennyt kattomaan Ringiä viime yönä. katoin ekaan mainoskatkoon saakka ja siinä vaiheessa olin jo niin hermorauniona (miten se on ees mahollista? oon nähnyt sen varmaan kymmenen kertaa!) että vaihdoin suosiolla kanavaa. arvelin etten olisi saanut unta jos olisin joutunut katsomaan kohdan, jossa Rachel ja Noah kiipeävät hevostallin ullakolle. en tiedä miksi, mutta se paikka kammottaa mua enemmän kuin Kuudes Aisti ja Gothika yhteensä.

päätin käydä potkimassa OnOffin porukkaa persuksille digipoksiani ikävöidessä; sain kuulla ettei se ole vielä palannut huollosta (kuusi viikkoa mennyt). lisätietoja seuraa kun kuulevat niitä ensin huollon puolelta. noh, joko ne saa sen kuntoon tai antaa mulle uuden, mikäli kahden vuoden takuuseen voi luottaa loppuun saakka.

ai niin, mikäli oikein päättelin ensi viikon tv-oppaasta niin Nelonen jättää SP:n taas pois ohjelmistosta. miksi, kysyn vaan? kuka jaksaa valvoa kahteentoista saakka Frasierin takia? madness.

illalla Goldmember. hommasin sen seuraksi juustonaksuja. myöhemmin tulee vielä Jackass the Movie, mutta en ole varma uskallanko syödä mitään sitä kattoessa.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies

...Everyone just loses their mind!!!Perjantai 29.08.2008 03:36

okei myönnetään, en pysty.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua

I'm just a mad dog chasing cars.Perjantai 29.08.2008 00:19

auuuu!!! stringitytön paluu!!! perverssiä mutta ehkä juuri siksi niin törkeän hauskaa xD

tänään Maikkarilla The Ring; pohdin pitkään uskallanko katsoa sitä, en ole koskaan katsonut sitä yksin. mutta luulen etten voi olla katsomattakaan xD mutta, nyt takas Housen pariin.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua

I just want my phone call.Tiistai 26.08.2008 02:26

okei, jos totta puhutaan niin voi olla että kävin Wikiquotessa lukemassa Jokerin reploja. minkäs teet. ainakin koen olevani älykkäämmässä seurassa kuin jos lukisin gallerialaisten vastauksia kysymykseen Halosen uudesta koulupolitiikasta (kerran kuussa lauantaikoulupäivä); itkettävän moni tuntuu kysyvän ihan tosissaan, "Ai vaan kerran kuussa koulua?" ja sitten vielä ihmetellään miksi en kestä todellisuutta. kuten lepakoilleni tässä eräänä päivänä totesin, haluaisin elää South Park-maailmassa jo ihan sen takia että voisin läimäyttää tyhmiä ihmisiä eikä kellään olisi siihen mitään vinguttavaa.

"You see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!"

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua

HIT ME!Maanantai 25.08.2008 00:56

...........................

......................

..................

..............

...........

........

......

....

..

.

Joker?
---

-

Yeah. Joker.

*mad laughter*

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
tänään Batmanin näkemisen jälkeen heittämäni kommentti, "Musta tulee isona Jokeri," summaa aika hyvin fiilikseni leffasta. elokuva oli pirun hyvä, ei mennyt lässyttämiseksi, kaikki hoitivat roolinsa hyvin ja uskottavasti - mutta Jokeri oli vaan niin omaa luokkaansa että melkein pelottaa. niin neuroottinen ja aito. pisteet Heathille.

musta tuntuu että me kikatettiin koko leffan ajan ihan väärissä kohdissa (nainen putoaa alas kerrostalon ylimmästä kerroksesta tai sairaala räjähtää palasiksi hoitsupukuisen Jokerin taustalla; meikä tunkee nyrkin suuhun ettei nauraisi ääneen) ja mua häiritsi hirveästi Batmanin koko olemus: näyttelijä on sama kuin Amerikan Psykon (joka kerta kun näin sen naaman, ajattelin että kohta se syöttää kulkukissan pankkiautomaatille) ja kun se oli naamio päässä, se örisi! oikeasti, hirveä ärjyntä xD

"I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

...............

You see I cannot be forsaken
Because I’m not the only one
We walk amongst you
Feeding, raping
Must we hide from everyone

Queen of the Damned - Forsaken

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
weak in the head... loco, kuten Espanjassa sanotaan. kielestä viis, välillä (usein) oikeasti tuntuu siltä että olen aika pihalla. todellinen maailma sucks. biiiiiiig tiiiiiime, i tell you.

nonsense rabble! kirjoittelen tänne vain koska en tunne muutakaan tapaa selvittää sotkuisia ajatuksia kuin kirjoittaminen. And we got some sheperd's pie peppered with actual sheperd on top!

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla