IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Look at mah sexy distraction dance!Tiistai 31.08.2010 17:22

Ei ikinä ikinä ikinä pitäis lukea Buuyan Lost-sarjiksia koulun tietsikalla kun ympärillä on muitakin ihmisiä. siinä kun joutuu pidättelemään naurua niin pirusti että pää on hyvin lähellä hajoamispistettä xD

nyt kaikki pitää peukkuja että päivän viimeinen turhahko infotilaisuus olisi nopeasti ohi.

Rai!
huomenna kouluun. jänskää.

pohdittiin tossa äidin kanssa torstaina Housea katellessa, että jos lääkärit jonkun leikkauksen aikana joutuu nostelemaan potilaan suolistoa ulos kropasta ja laittamaan sen sitten takaisin, miten ne osaa asetella sen oikein paikalleen? o_O

"Sori, mulla on vähän suolet solmussa."

xD

Tanssitaan pää kolmantena jalkana
Mummot kysyy "Onko ydinsota alkana?"
tänään leikattiin Pompin kynnet kuistilla ja toisen takajalan yks kynsi meni liian syvältä niin että siitä alkoi tursuta verta ku Tarantinon leffassa. Pomppi ei kuitenkaan tajunnu mitään, ei edes tuntenu koko hommaa ja ärsyynty vaan ku pakotin sen leikkausepisodin jälkeen istumaan kiltisti sylissä sillä aikaa kun pidin sen tassua paperikäärössä jotta vuoto lakkais. hämmentävää miten paljon verta tuleekin niin pienestä suonesta.

tällasta tänään.

Kysyin kerran Tyyrikseltä mikä oli homman nimi
Tyyris hymyili ja vastasi "Rumuuden minimi!"

And I'd use your body to get to the top!Maanantai 16.08.2010 22:54

käytiin mustikassa tänään, kerättiin varmaan yheksän litraa yhteensä. äiti teki hilloo niistä. toimii.

Pompilla on ollu toiminnantäyteinen päivä. mustikkareissulla se pinkoi vapaana ympäri metikköö ja haukkaili mustikoita, puolukoita ynnä variksenmarjoja. se löysi myös kuolleen hiirenpoikasen ja piehtaroi sen päällä aivan ekstaasissa varmaan kolme minuuttia ennen kuin hokasin mikä se oli. se siis tavoitti sisäisen pihakoiransa.

myöhemmin kun istuttiin pihalla perkaamassa marjoja, Pomppi pinkoi ympäriinsä käpyjen perässä ja alkoi pakkomielteisenä nuolla ja järsiä päänsä kokoista kiveä. siinä välissä se oli vetänyt vatsansa ihan täpötäyteen lasagnea ja jaksoi silti juosta hulluna.

olen toki huisin mielissäni että Pompilla on ohjelmaa monen kuukauden kotona lojumisen jälkeen. mutta oon silti tyytyväinen, ettei se nuku mun kanssa samassa sängyssä ens yönä. xD

KulhokissaSunnuntai 15.08.2010 01:05^älä tuu mulle neuvoo miten lomaa vietetään. :D

ollaan Tampereella seisokissa, kohta matka jatkuu. enää 11 tuntii ja kolme varttia Kemijärvelle O.O

Mokkula toimii täällä junassa pirusti nopeemmin ku ikinä kotona. no fair!

kunhan matka jatkuu ja pääsen käymään veskissä ni sit Housen pariin. en oo nähny ekasta tuottiksesta ku alun ja lopun, nyt mulla on kaikki. joy <3 ja eväitä!

Turha tulla sanoo ettei meillä riitä rahkeet
Mut ei se mitään meil on teitä leveämmät lahkeet!
^katon Kaunaa. pelottaa kyllä mutta oon sentään nähnyt sen muutamaan kertaan. kakkonen tulee seuraavaks, sitä en kestä kattoo yöllä kun en oo nähny ennen. otan sen nauhalle ja katon huomenna päivällä kun aurinko paistaa :D sen sijaan katon tän jälkeen verigreipin kera Watchmenin joka on kirjastosta lainassa. loistavuutta.

kersa naukuu. xD

söin tänään kunnon viikonloppuaamiaisen (tavallinen aamiainen plus keitetty muna. juhlaa). sen jälkeen oon syöny omenasorbetin, kanaa ja riisiä ja pienen salaatin. nyt on taas nälkä. laihduttamisen huonoja puolia vissiin? en tosin aio pitää itteeni nälässä vaan haukkaan vaikka leipää jossei greippi auta. joku raja timmeillä reisilläkin.

loka-marraskuuhun on ihan liian pitkä aika, jos multa kysytään.

Pakastan mummoni, lennän luoksesi!
onpas kulunut vähän turhan pitkään viime postauksesta. duuni vie elämän aika pitkälti kaikesta paitsi viikonlopuista (jotka menee nukkuessa) ja sit ku ei mitään tapahdu ni ei jaksa päivitelläkään.

mut nyt on viimenen viikko edessä ja sit pariks viikkoo äidin luo lataamaan akkuja oikeen viimesen päälle. ja laihtumiskuurille, jos äiti pitää uhkailuistaan kiinni. mutta perseellepotkijaa tässä oikeastaan tarvitaankin.

tänään käytiin kattoo Splice. oli mukava päästä leffaan pitkästä aikaa (viimeks tais olla Alice in Wonderland ja siitä on jo kolme kuukautta) ja filmi on kiinnostanut siitä lähtien kun näin trailerin ekaa kertaa. olihan se aika häiritsevä monellakin tapaa eikä varmaan suostu ihan heti häipymään alitajunnasta, mutta pirun hyvä tapaus. ja Adrien Brody on kyllä sentään valkokankaalta kattelemisen arvonen. sellasella isonenäsellä tavalla. hurhur.

HYBRIDCEST!

haha xD

Tänään tehään pönttö.

"Oliko kertosäe tutunoloinen?"
Karkuun, jengi huomasi sen!

Heterommat hiukset ilman heterorautaa!Lauantai 17.07.2010 03:18

en ole avannut konetta pariin päivään; iltavuoro vie mehut. mutta ei mua ole taidettu pahemmin kaivatakaan. huomenna mennään koikun kans isän luo kun kärry kaipaa iskareita, en viitti yheks yöks raahata Benjaminaa messiin. mut ens viikolla aamuvuoro ja sit ehtii taas vähän elääkin.

Pomppi pääsee huomenna juoksentelemaan sydämensä kyllyydestä ulkona. on se sen tarpeessakin ^^

Olemme köyhiä, liikumme Ladalla
Shekkitilimme on vajaa kahdellasadalla
Iltaisin leikimme autoradalla
Mut ei kai se meidän mainetta madalla

Saako olla siivu lihaa?Maanantai 12.07.2010 01:04

kaivoin Gakuen Heaven-mangan netistä. toisesta osasta oli skannattu vain neljä ekaa lukua ja stoori jäi kesken. jatkoa ei löydy sitten niin kerrassaan mistään.

MURHA. O.O

Ilta tää voi mennä pahasti pieleen
Jos väärän bändin kertsi tulee ysäriltä mieleen
Mediakohukin saattaa olla melkoinen
Jos jäämme kiinni varkaudesta vuoksi rakkauden
enpäs sitten tainnut päästä Lamkiin.

mitä seuraavaksi? en oikeastaan tiedä. aika näyttää.

Hei arka likka tuu tänne
Kis kis BÖÖ
No vitsi nyt se lähti
Olinks mä liian tökerö?