IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Up yours, SpringfieldTorstai 30.09.2010 01:29

Synttärisankari täytti tänään seitsemän vuotta ja on edelleen yhtä lapsellinen kuin paetessaan ekaa kertaa leikkikehästään vauvana <316 yötä Lostin vikan kauden saapumiseen! (Hikihän tässä alkaa jo tulla o_O)

It only makes you gay if you’re a turtle.Sunnuntai 26.09.2010 23:58

en viitsi edes pistää tähän kuvaa joka otsikon kommenttiin liittyy, ihmiset järkyttyisi aivan liikaa xD kyseessä on kuitenkin sääntö 34-tapaus.

(en ole koskaan pitänyt itseäni nörttinä, mutta Internetin eri foorumi-ilmiöt jaksavat huvittaa mua aivan suunnattomasti. Rule 34 on ilmiöksi noussut hokema, joka löytyy Rules of the Internet-listasta [alunperin 4chan-juttu, Google tietää]:

Rule 34: There's porn of it. No exceptions.

xD)

löysin kirjastosta Vartijat-sarjisromaanin (Watchmen), ja olen kuolannut sen päälle koko viikonlopun (sitä ei lueta ihan hetkessä). tarina on loistava, ja valottaa myös leffaa (jota jumaloin), mutta en ole ikinä pitänyt vanhanaikaisesta, "aikuisten" sarjakuvapiirrostyylistä. hienoa luettavaa silti.

(taidan mä sittenkin olla vähän nörtti.)

ATK-tunnilla. kotimatkalla kirjastoon ja sit siivoamaan. illalla pääsee kylpyyn nyt kun ammeen putki on taas paikallaan ^^ voi olla että saan tarpeekseni tietsikalla istumisesta tässä koulun koneella enkä sitten illalla enää viitsi. huomenna on päivä uusi.

International house of pancakes!

EDIT pari tuntia myöhemmin, edelleen tunnilla// mä voisin käyttää satoja dollareita Lost-shopin tuotteisiin. kuola valuu kaikilla shopin lukuisilla sivuilla. jos voisin ostaa sieltä kaikki haluamani paidat niin mulla riittäisi eri paita kuukauden joka päivälle. *kuolavoihkaushuokaus*

28 yötä Lostin vikan kauden saapumiseen!

Got the munchies? Mould some blue dough!Sunnuntai 12.09.2010 01:04(kuka haluaa arvata, miksi tämä kuva viehättää mua? xD)

mistä tunnistaa akuutin Lostinpuutteen?

löysin itseni äsken Lostin official saitilta nettikauppaosastolta tuijottamassa voihkien ja kuola näppäimistölle valuen hupparia, jonka rinnassa lukee "NOT PENNYS BOAT".

okei, ehkä olen vähän koukussa myös icanhascheezburgeriin. kissat on kieltämättä hauskoja. :D

34 yötä Lostin vikan kauden saapumiseen!

Be prepared for sensational news!Perjantai 10.09.2010 00:39onneks mä oon näin hyvä meikkaamaan :D (kuva tiistailta, kun ripsarikäteni ei äkkiä ollutkaan niin vakaa kuin olisi pitänyt.)

huomenaamuna piti olla aateekoota, mutta maikka ilmoitti sairastuneensa. joten mulla on vapaata. taas. ei mulla ole mitään ylimääräistä vapaapäivää vastaan, mua vaan epäilyttää tämmönen meininki koska tiedän että kunhan Humakin kurssit alkaa niin helvetti on irti ja kaikki tunnit päällekkäin. ne siat yrittää jotain good cop bad cop-rutiinia. (mut potkittiin tänään ulos Pronunciation-kurssilta ylibuukkauksen takia, joten torstaitkin lyhenivät huomattavasti.)

mutta asian näin ollen huomenna siis ikään kuin asioiden hoitelua ja siivoamista. ja kirjastoon.

sunnuntaina saan ehkä jalat sänkyyni :D

eeeeeeghhh. Lostinkatsomishinku kasvaa päivä päivältä o_O mutta lupasin olla katsomatta edes jakson puolikasta ennen suurenmoista syyslomamaratooniani (olen jo suunnitellut ruokalistaa. suurimmaksi osaksi se koostuu nopsasti lämmitettävästä makaroonilaatikosta, kahvista ja MÄSSYSTÄ. tietysti syön myös paljon rehuja ja poljen kuntopyörää. mutta enimmäkseen aion nauttia olostani :D)

36 yötä Lostin vikan kauden saapumiseen!

Look me in the eyeball!Tiistai 07.09.2010 01:51

addiktoiduin tässä Eminemin uuteen Love the Way You Lie-biisiin (feat. Rihanna). hämmennyin niin pirusti kun kuulin biisin ekan kerran, sillä näiden kahden yhteistyö vaikutti vähintäänkin epätodennäköiseltä. mutta hyvältähän se kuulosti. kun pääsin sen järkytyksen yli, sainkin seuraavaksi tipauttaa leukani lattiaan tajutessani Dominic Monaghanin musavideossa. w00000000000t. o_O pakkoaddiktio saavutettu.

...en tosin voi olla hajoamatta tolle otsikon säkeelle. "Kato mua silmämunaan, beibi! Silmämunaan!" xD

ennakko-ostin Lostin vikan kauden Markantalon nettikaupasta neljäänkymppiin (sitä tuskin saa mistään alle neljävitosen ku se ilmestyy, sitä paitsi nyt se toimitetaan mun ovelle ilman eri maksua). sen pitäisi mahollisuuksien mukaan saapua lokakuun viidestoista.

...

...

...

39 yötä Lostin vikan kauden DVD-boksin saapumiseen!!! 8D

ps. vielä tämä:...ei varmaan aukea jos ei tunne Watchmeniä, mutta voi Jeesuksen sandaalinnauhat miten hajosin. xD

Rorschachkitteh iz nawt amused.

...liitää vapaana kuin v*ttu!Sunnuntai 05.09.2010 00:25

mistä tietää että olen taitava huonekalujärkkäilijä?

vaikka lattialla on sängyn verran enemmän tavaraa kuin aiemmin, huone vaikuttaa silti tilavammalta kuin vielä kaksi päivää sitten. :D

Kamoon tanssimaan
Jutka pistää liikettä junttiin
Kamoon tanssimaan
Kunkka todellakin pistää, pistää perkeleesti!

Look at mah sexy distraction dance!Tiistai 31.08.2010 17:22

Ei ikinä ikinä ikinä pitäis lukea Buuyan Lost-sarjiksia koulun tietsikalla kun ympärillä on muitakin ihmisiä. siinä kun joutuu pidättelemään naurua niin pirusti että pää on hyvin lähellä hajoamispistettä xD

nyt kaikki pitää peukkuja että päivän viimeinen turhahko infotilaisuus olisi nopeasti ohi.

Rai!
huomenna kouluun. jänskää.

pohdittiin tossa äidin kanssa torstaina Housea katellessa, että jos lääkärit jonkun leikkauksen aikana joutuu nostelemaan potilaan suolistoa ulos kropasta ja laittamaan sen sitten takaisin, miten ne osaa asetella sen oikein paikalleen? o_O

"Sori, mulla on vähän suolet solmussa."

xD

Tanssitaan pää kolmantena jalkana
Mummot kysyy "Onko ydinsota alkana?"
tänään leikattiin Pompin kynnet kuistilla ja toisen takajalan yks kynsi meni liian syvältä niin että siitä alkoi tursuta verta ku Tarantinon leffassa. Pomppi ei kuitenkaan tajunnu mitään, ei edes tuntenu koko hommaa ja ärsyynty vaan ku pakotin sen leikkausepisodin jälkeen istumaan kiltisti sylissä sillä aikaa kun pidin sen tassua paperikäärössä jotta vuoto lakkais. hämmentävää miten paljon verta tuleekin niin pienestä suonesta.

tällasta tänään.

Kysyin kerran Tyyrikseltä mikä oli homman nimi
Tyyris hymyili ja vastasi "Rumuuden minimi!"