IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Richard is my bitch now!Maanantai 01.03.2010 00:52

lankesin. olen eilisestä saakka lukenut dA:sta yhen tyypin Lost-sarjiksia, jotka on niin hauskoja etten voi tajuta sitä. olen koittanut kauhuissani vältellä kaikkia spoilereita kutoskaudesta, ja siksi myös tyypin uusimpia sarjiksia, mutta en kestänyt enää. ei olisi kuitenkaan tarvinnut olla niin huolissaan, koska tyypin sarjakuvatyyli on niin absurdia ettei siitä pahemmin pysty spoilautumaan, hyvä jos ymmärrän kaikkia juttuja jaksot nähtyänikään :D

mutta tämän iltamerkinnän pointti on se, että näiden sarjisten kautta löysin seuraavan Richard-kuvan (joka on peräisin parin viikon päästä Suomessa nähtävästä jaksosta):

enkä pysty, ja nyt en edes yhtään liioittele (vaikka sitä usein teenkin), en pysty lopettamaan nauramista kun katon tätä kuvaa xD

hehee. kohta alkaa tän viikon uusinta. nukkumaan yhen jälkeen, herätys kuuden jälkeen, koulua ysistä neljään. it's just the way i do it :D ainakin menen iloisena nukkumaan.
haha. sain kirjoitettua valmiiksi puolet yhestä esseestä mikä pitää lähettää eteenpäin huomenna, mutta sitten eksyin dA:han lukemaan Lost-sarjiksia. olen nauranut melkein keuhkoni pihalle viimeisen tunnin aikana. xD

kyllä tässä pitää vielä yrittää jotain saada aikaan, taidan kokeilla muutamaa Metropolian ennakkoa ja sit vaikka vähän piirtelyä Lamkia varten... mut ekaks koira ulos ja ruokabreikki.

"Who packs four hundred knives?"

She has a lot of crap!Perjantai 26.02.2010 21:47
(btw, mun kämpässä on haissu tärpätille koko päivän. kiitos, remonttireiskat.)

"It worked."Perjantai 26.02.2010 16:59

...

...

...

...

...vau.

hehe.

olen vielä aika euforisessa tilassa, vaikka endorfiinejani hieman vähensi masentavan Housen jakson lisäksi ne faktat, että joudun odottamaan viikon nähdäkseni lisää ja että uusintakin tulee vasta sunnuntai-iltana o_O

mutta damn... en tiedä kuka päätti pistää tuplajakson tulemaan tuplajaksona kahden erillisen sijaan mutta olen kiitollinen, koska yksi tunti ei olisi riittänyt mihinkään.

ja hitto. tiesin kyllä että Juliet kuolee mutta yritin siitä huolimatta hokea "älä kuole, älä kuole, älä kuole pliis?" mutta ei se auttanut :(

voi höh. ja Mr. Nemesis olikin Smoke Monster :D haha. ja sit se meni ja kolkkas Richardin xD "I'm very disappointed. In all of you!" sen ei oikeestaan pitäisi olla hauskaa.

ja mihin helkkariin Desmond livisti sieltä koneesta?

toissailtana kirjotin listan kaikista kysymyksistä joihin mielellään näkisin vastauksen kutoskaudella. siihen tuli 23 kohtaa (ihan tahattomasti) ja useimmissa kohdissa oli enemmän kuin yksi kysymys. ja vaikka Nelonen miten väittäisi että "kaikki arvoitukset ratkeavat" niin rohkenen olla eri mieltä. mitä ideaa siinä olisi? mutta jos kesäkuuhun mennessä paljastuu, miksi Libby oli mielisairaalassa ja mitä sen jääkarhun luuranko teki Saharassa niin lupaan syödä sanani.

Kaksi yötä uusintaan!... okei.
näin koko viime yön tosi hämmentyneitä unia Lostin täniltaisten jaksojen kattomisesta. xD

kaikkein kamalin oli se missä onnistuin nukahtamaan kello yheksää ootellessani, heräsin vähän ennen kymmentä ja missasin näin sekä Lostin ekan jakson että Housen nauhottamisen.

kaikkein omituisin oli se minkä näin itse jakson tapahtumista: Charlie ja Desmond poltti moottoripyörien kumia toimintasankareina ja pahiksena oli joku sekopää, joka oli käärinyt kokonaisen pysäköintihallin violettiin tuorekelmuun.

... xD. kyllä, tumman violettiin tuorekelmuun. tämä kertoo ehkä jotain mun alitajunnan toiminnasta.

aion pistää kännykkäni niin äänettömälle kun vain saan sen, sillä kello yheksän ja yhentoista välissä mä en tosiaan tuu keskittymään yhtään mihinkään muuhun vaikka talo palais.

on kyllä ilo päästä Lostin pariin, sillä oon kello kahesta saakka pohtinut järjestäytynyttä rikollisuutta, poliisilaitosta ja neljän eri mytologian jumalia ja vääntänyt niistä kasaan kolmen sivun mittaisen prologin novelli/romaanilleni. se ei ehkä kuulosta paljolta, mutta olen viime aikoina ruvennut ajattelemaan mitä kirjoitan, mikä hidastaa tahtia huomattavasti. lisäksi haluan panostaa erityisen paljon juuri tähän kyseiseen projektiin, koska se on joka tavalla niin mun tyyppinen.

mutta siinä oli tän päivän raataminen, huomenna jotain muuta.

ja nyt:

Tunti ja neljäkymmentä minuuttia Lostin kutoskauden alkuun! Käytän ajan hyväkseni menemällä suihkuun, jotta vähän virkistyn ja pystyn viimein sisäistämään tämän! AALTOJA!!!

Bitch are you retarted?Torstai 25.02.2010 00:08

okei, mulla on huomista iltaa varten valmiina evästä:
-berliininmunkki
-minisipsipussi
-suklaavanukas
-minttusuklaajäätelöni
-kotitekoiset pullani
ja litra mandariinimehua.

aion linnoittautua mukavasti sohvalle vähän ennen yhdeksää nämä kaikki mukavasti käden ulottuvilla. en aio liikahtaakaan ennen kello yhtätoista. jos en inhoaisi silmätippoja niin intohimoisesti, olisin saattanut ostaa sellaisia ja valuttaa niitä silmiini mainoskatkoilla jotta joutuisin räpyttelemään mahdollisimman vähän.

jos ette ole sattuneet huomaamaan, otan Lostin, ja erityisesti viimeisen kauden, hyvin vakavasti. katsotaanpa mitä keksin kesäkuussa kun viimeinen jakso tulee ulos.

tänään olin vasta kuudelta kotona ja syöminen jäi sen takia niin myöhäksi, että jätän polkemisen tältä päivältä väliin ja korvaan sen viikonloppuna (päivätavoitteeni on 500 kcal, mikä ei tällä hetkellä varmaankaan auta älyttömän paljon koska olen mässäillyt niin hulluna mutta parempi se on kuin ei mitään. sitä paitsi Lostin alkaminen on erikoistilanne ja mun pitää syödä pullat ja jäätelö pois ennen kuin voin varsinaisesti sanoa syöväni terveellisesti, ja niitä pitää syödä jotta ne tulisivat syötyä pois!


...mä en tajua miten sellaiset naiset jaksavat vakavissaan laihduttaa jotka ovat ennestään hoikkia. mutkin se meinaa tehdä hulluksi eikä mulla ole ongelmia muun kuin keskivartaloni kanssa.)

mun pitää nyt viedä koira ulos, se tuijottaa mua niin että hyvä kun ei poraudu reikää ohimoon.

YKSI YÖ LOSTIN KUTOSKAUDEN ALKUUN! 23 TUNTIA! Everything starts to happen for a reason again!

I can see clearly now the brain is goneTiistai 23.02.2010 18:25

kirjoitin minä-esseen puhtaaksi ja lärväsin draamallisen monologin huomista näytelmäkurssia varten (sen esittää mies, jonka kaveri on mennyt syömään sen sipulisopan :()

en varsinaisesti tiedä miten mun on tarkoitus saada ennakkotehtävät tehtyä kunnolla kaikkien koulutöiden keskellä mutta enköhän mä jonkun keinon keksi. hakuaikaa on sentään vielä reilusti, mutta TeaKin haku loppuu jo maaliskuun puolivälissä ja olisin halunnut saada kaikki tehtävät yhtäaikaa postiin. on se vielä mahdollista, mutta tuntuu vähän samalta kuin ylppäreiden aikaan, eikä se ollut oikeastaan edes näin paha, kun ei tarvinnut tehdä ylimääräisiä juttuja vaan pelkästään lukea. olisi tietty ihan kiva, jos laitos jonka slogan kuuluu "ensimmäinen vuotesi yliopistossa" ajattelisi myös sitä, että tarvitsemme aikaa hakuihin.

olen nyt ehkä vähän pahalla tuulella plus nälkäinen plus hikinen ja laiska, mutta se ei muuta mitään. vien koiran ulos.

2 yötä Lostin kutoskauden alkuun. Onko se edes mahollista? Mitähän hittoa mä nyt teen? Paniikki iskee.

Beatbox me to sleep!Sunnuntai 21.02.2010 21:30

en sitten kyennyt saamaan mitään järkevää aikaan koko viikolla, mutta omistan ensi viikon sille. paitsi huomisen, kun menen käymään Lepakoiden luona.

tulipas mässäiltyä. mutta taas alkaa nälkä kaivella. tai ei varsinaisesti nälkä, tekee vaan mieli syödä. just tän takia mun reidet tuo mieleen joulukinkun :D

Nyt alkaa h-hetki (tai ehkä paremminkin L-hetki) olla niin lähellä, että ajattelusta tulee pian vaikeaa. onneksi kirjoittamiseen ei tarvitse ajattelua, kunhan on suunnitelmat valmiina. muahhahhaa.

4, kyllä, neljä yötä Lostin kutoskauden alkuun! Hulluus uhkaa!
^Green Day - Holiday. loistava, ja liittyy sikäli asiaan että viimeiset pari vuorokautta, sen jälkeen kun remonttireiskat laittoi ikkunoihin uudet muovit pois repimiensä tilalle, kämpässäni kuului hiljainen mutta jatkuva ääni. toissailtana nukkumaan mennessä ihmettelin sitä: ihan kuin sade olisi ropissut ikkunalautoihin, mikä olisi ollut melko erikoista ottaen huomioon pakkasasteet ja taloa peittävän pressun.

eilen aamulla otin asiasta selvää, kun ääni jatkui vieläkin: keittiön ikkunan päälle kiinnitetty muovi oli nurkastaan huonosti kiinni ja lepatti ikkunalautaa vasten. ja siis ihan koko ajan, eikä vain silloin tällöin. koska muovi oli ulkopuolella ja mun ikkunat muutenkin teipattu kiinni niin mun oli paha tehdä asialle mitään, mutta ei se mua oikeastaan häirinnytkään: kuten sanottu, ääni oli kuin sateen ropinaa ja oikeastaan aika rentouttavaa. oudolta se silti tuntui.

tänä aamuna heräsin siihen että remppaajat otti muovit pois ikkunoista. taas. sen jälkeen ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään enkä enää oikeen jaksa toivoa että se merkitsisi pressun ja telineiden häipymistä. sadeääni kuitenkin poistui samalla.

tänään siivosin, ja samalla vaihdoin kukkaseni uusiin ruukkuihin ja multiin. oli vissiin aikakin, ne on lojunu samoissa mullissa ainakin niin kauan kun oon asunu täällä. nyt ne näyttää ilosilta ^^ ja kun kerran multaa tuli ostettua, niin ajattelin kylvää myös rairuohoa pääsiäiseksi ja vaikka jonkun ruukkuyrtin jos sille päälle satun (ja jos päivänvalo vielä joskus pääsee mun ikkunoista sisään.)

nyt pitäis saada aikaan kirjallisempia juttuja. esseitä ja ennakkotehtäviä ja silleen, mutta on taas vaikee löytää motivaatiota. mitä enemmän hommia, sitä vaikeempi on päästä alkuun ja Metropolian ennakoiden ilmestyminen selkeesti jäädytti mut. mikä on hanurista, mutta kyllä mä nyt tähän ikään olen jo oppinut tuntemaan itteni ja tiedän että saan kaiken ajoissa valmiiks, vaikka se välillä tuntuukin lähinnä yököttävältä.

yököttävästä puheen ollen, mä oon päässy yhessä Lamkin tehtävässä jo voiton puolelle (kyllä, jopa yhessä). yhen ruudun puhtaakspiirrot ja koko homman värittäminen niin avot. enkä pidä värittämistä ollenkaan pahana hommana piirtämiseen verrattunaa (koska mulla on kuusivuotiaan väritaju enkä välitä hevonhännän vertaa varjostuksista, sävyeroista tai värien realistisuudesta. jos valitsijoiden on kerran pakko pistää tv/elokuva-alalle hakijat piirtämään niin saavat itse vastata seurauksista.)

anygays... esseiden pariin.

6 yötä Lostin kutoskauden alkuun!!! o_O

Throw our lives away for one happy dayTiistai 16.02.2010 17:26

vapaapäivä tänään... oon istunut keittiön pöydän ääressä hankaamassa lyijäriä paperiin tuskanhiki valuen ja polttanut yhden CD:n, tällä kertaa koitin hakea vähän bassompaa musaa mut Blu-Raysoitin ei oikein haldaa sitä. lisäksi on tietenkin kurjaa etten pysty tarkistamaan biisejä ennen kun siirrän ne levylle (millä mä ne ilman äänikorttia kuuntelisin?), mutta näyttää siltä että vain parista biisistä tuli surkeat versiot, loput on ok. sitä paitsi pääpointtini oli Scooterin Nessaja, joka on soinut päässä siitä saakka kun katoin Brünon, ja se onnistui hyvin.

piirtäminen on vaikeaa kun sitä ei osaa. hirveetä kumittamista ja grafiitin tuhlausta ja itseinhoa. Metropolian eilen ilmestyneet ennakot on enempi mun alaa, mutta pakko nää Lamkin tsydeemit on vaan tehdä. jos nauravat mun piirrosjäljelle niin naurakoot. en oo koskaan väittänytkään olevani piirtäjä.

mutta hitto kun se ottaa voimille, enkä oo saanu kun pari ruutua tehdyksi. onneksi niiden kanssa ei kuitenkaan tarvi istua koneella, Vehje jumittaa taas niin saatanasti.

9 yötä Lostin kutoskauden alkuun!