IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

"Shut up and fight, freak."Tiistai 31.07.2007 15:07

(Inuyasha is being impolite... Jakotsu ain't a freak, he's just a misunderstood weirdo ^^ no, i don't have obsessions. you're imagining it.)

*cough* so in the end i went to sleep at five am... at that point my head was starting to hurt a bit, but hey, i had a great night! i guess i could tell you what i was doing the whole time but you would start that nonsense babbling about obsessions again... shame on you.

i also don't have obsession over the word "obsession".

haa haa. but hey, in mere... hour and a half i'm gonna see my dear Jakotsu-faces ^^ we're gonna have fun, lessee if they can stay awake for a bit longer this time :D i don't really have problem with staying up all night if there's something to do... there's plenty of time to sleep when school begans again *rebel laugh*

i remember another interesting conversation we had, it was back when we were watching... what's the english name? Queen of the Damned, i think. good one. anyways, the sexy vampire Lestat was on the screen and we found ourselves strongly agreeing about his looks.

K: Se on hot...

S: Se ON hot...

M: Se muuten ON hot!

x) yeah, it was in finnish. boo hoo.

there's one obsession i'm willing to admit to great audience: the way i start to drool every time i see a good-looking guy with long dark hair... it's a bit scary, i guess, the hair thing... i kinda melted on the floor the first time i saw from yesterday-video by 30 seconds to mars, with Jared Leto and his dark hair... mmmm *drool*

also the dark-haired guy in HP and Oo/tP movie... the one who only had one line xD and the young Snape... Loony was perfect in the movie, by the way.

this isn't making any sense anymore. i'll just go now.

obsessions!

Well look who's a demon again.Tiistai 31.07.2007 06:14

yay, my internet works! i feel so joyful and sadistic i'm gonna do another week of english only-mode in here! there's lots of things to be joyful for now, like the fact i'm gonna meet Gang Jakotsu-faces again tomorrow, my internet works, i'm gonna see miss Butterfly Ears this weekend, my internet works, next weekend i'm gonna dress as Jakotsu for Ropecon, my internet works, and i found inuyasha vol. 28 from library this morning and drooled over it all the way home.<3

life's good at times like this! i spend 85 fucking euros for a stupid black box that doesn't cooperate with me and i'm still so happy i keep smiling even though i'm all alone and it's the middle of night.

i guess i'm just plain fool. but a happy fool, and that's what matters. ^^

so long suckersPerjantai 27.07.2007 18:03

heh. joo häivyn kotiin taas, nettiin pääsen seuraavan kerran tarkemmin määrittelemättönänä ajankohtana, kun nettiyhteys alkaa himassa toimia. tai sitten kun menen käymään äidin luona. toivon ensimmäisen tapahtuvan pikemmin.

siihen saakka kuitenkin, peace out ja muuta scheissee.

värisokeudesta puheenollen...Keskiviikko 25.07.2007 23:03

Mirva: Okei se Jakotsun yukata on vähän ongelmallinen... Ensinnäkin se väri. Virallisesti se on ilmeisesti suunnilleen vaaleenpinkki... Mut mä oon aina nähny sen pikemminki vaaleen VIOLETTINA.

Sari: *hämmästyneenä* Eikse ookkaan valkonen?

Krisse: Mun mielestä se on sellanen vaaleen persikanvärinen...

Mirva: *reps* Just niin.tämä keskustelu käytiin jo muutama viikko sitten mutta satuinpahan muistamaan sen nyt xD ilmeisesti ihmiset siis tosiaan näkevät värit eri tavalla :D (itse näen edelleen vain vaaleenvioletin ja vain silmiä siristämällä se muistuttaa pinkkiä...)

who's a good pig?Maanantai 23.07.2007 21:25

hehei, täällä taas. ketään varmaan kiinnostakaan xD puhun siis itsekseni jälleen. scheisset siitä.

"Anaalihiuksia!"

xD kiitos jälleen ihanasta leffaillasta Jakotsut <3

ögh. olen ihan jäässä. ihan varmaan mulla oli mielessä jotain kirjotettavaa mutta hukkasin sen. heh.

Ropecon elokuussa... yay! siitä tulee hauskaa *sormien naksauttelua ja pirullinen hymy* mwahahahaa.

"Eat this! Ruyyraisen!"Torstai 19.07.2007 13:07

joten, tänään täältä himaan iltapäivällä, ja luultavasti ilman nettiyhteyttä, heh heh. joten ilmestyn tänne seuraavan kerran taas sunnuntaina tai luultavammin maanantaina...

siitä huolimatta ihana päästä välillä hiljaisuuteen... ja toivon mukaan kohdata Jakotsunaamaiset toverini leffan ja pöllöilyn merkeissä ^^ joka tapauksessa on rentouttava ajatus päästä ensi yöksi omaan hiljaiseen kämppään, tutulle... no ei sängylle mutta vuodesohvalle. ja ennen kaikkea, säästyn Eetun kaverisynttäreiltä. ei valmisteluissa mitään vikaa mutta en tosiaankaan ole siinä mielentilassa että kestäisin kuutta räkänokkaista huligaania hajottamassa taloa silkalla volumella...

joten pako on tarpeen, vaikka se virallisesti tapahtuukin huomisaamuisen siedätyksen vuoksi xD

olkaa ihmisiksi myös kirjakauppojen jonoissa. au revoir for now!

Biisi: Abarero!! (Jakotsu and Bankotsu image song)
kyllä, olen edelleen töissä. miksen saisi välillä ottaa tietsikkataukoa, kun lapset leikkii kiltisti?

Julia: Mulla vuotaa verta nenästä.
Minä: Tuo se tänne...

olen myös onnistunut sivistämään kolmikon vanhimmaista, Eetua 9v, mangan ja animen hienouksista. eläköön henkevät keskustelut, joita käymme illalla kun vanhemmat ja pikkusiskot ovat nukkumassa. poika tosin on enemmän kiinnostunut Pirates of the Caribbeanista, jonka sai viime viikolla katsoa ensi kertaa eläessään (arvatkaa kenen pidellessä kädestä kiinni jännissä kohdissa). seuraavana iltana leffa oli tietysti katsottava uusiksi, ja koska käsistäpitelijä keskittyi Marie Antoinetteen, poika katsoi filkan yksin omassa huoneessa. seuraukset:

Eetu: *hiipii omasta huoneestaan* Mua ei pelota, mutta voisko joku tulla kattomaan tota leffaa mun kanssa?

se siitä. noh, torstaina jälleen pyörähdän himassa, toivoen että nettiyhteys pelaa.

älykäs ihminen missasi oviaukon.Keskiviikko 11.07.2007 16:08

hei, olen täällä taas! mutta ilmeisesti se ei kiinnosta ketään, koska niiden kolmen viikon aikana jotka olin poissa, olin saanut jopa hikiset kolme kommenttia xD olen niin helkkarin suosittu.

mutta miksi olen ollut poissa; aluksi vietin vajaat pari viikkoa isän luona mäntsälässä, ilman konetta. kun sitten pääsin kotiin, alkoi saman tien muutto uuteen kämppään mellunmäkeen. tiesin ettei siellä olisi nettiyhteyttä vielä reiluun viikkoon joten tarkoitus oli käydä tammistossa netissä ja ladata koneelle musaa, kuvia ja yaoita viikon tarpeiksi.

mutta kuinkas kävikään! joku vatipää soneralla oli tyrinyt ja yhteydet tammistossa olivat poikki. ei nettiä. joten näin kolmen viikon nettivapaan jälkeen olen siskoni luona, tarkemmin töissä eli lapsenvahtina, ja pääsen vimeinkin nettiin. oliko se sen arvoista? tuskin täällä ainakaan, olen ilmeisen pimennossa kaikesta. deviantartissa sen sijaan olen saanut lähes epätoivoon vaivuttavan määrän viestejä, toisin sanoen 66 kolmen viikon aikana. niihin en uskalla ryhtyä vastaamaan ennen kuin olen saanut lapset turvallisesti telkkarin ääreen.

Gang Jakotsunaamat kokoontuivat uuteen päämajaan lauantaina ja maanantaina. tuloksena oli pöllöilyä ja hauskanpitoa.

"PINKLUBBEN!"

"Mä voin mennä tonne viel viideks minuutiks jos te tarviitte yksityisyyttä."

"Rengaskeinuja! Sinne siis!" "HIEKKALAATIKKO!"

"Uruha ja sen reidet!"

"Mut sit meil on Jakotsu-Jakotsu-paritus... mieti!" "En mieti, vuodan kuiviin!"

"Noi hiukset..." "Joo mut noi silmät!" *kuolaus*

"Jakotsu...*<3*"

xD love ya guys<3

miss worshipper has left the buildingKeskiviikko 20.06.2007 13:38

toisin sanoen, tänään about kello yhden jälkeen ei enää toivoakaan nähdä mua täällä ennen heinäkuuta. ensin isän luo ja sieltä huomenna johki aivan huitsiin kummien mökille (luojalle kiitos sisävessasta ja sähköistä sentään), himaan joskus heinäkuun alussa, tarkempaa päivämäärää ei kannata lähteä edes arvailemaan mutta uskon olevani 4. päivään mennessä himassa. jos en niin huonompi homma, koska sitten loppuu puhtaat vaatteet.

ennen lähtöä vielä siedätys itiksessä ja pakollinen kirjastoreissu mielenterveyden säilyttämiseksi... ei sillä että olisin riippuvainen tietsikasta (tai hitto soikoon iiärseegalleriasta xD) mutta youtubesta, musiikista ja fanficeistä kyllä. kun pääsen takaisin himaan, vietän varmaan pari ekaa vuorokautta nukkumatta tietokoneen ääressä.

Kikyo: Oh, quit pouting.
Inuyasha: I'm not pouting... I'm mourning. Stupid dead woman...

WHO DISTURBS MY SLUMBERRRRRR????

xD pääni sisällä jälleen kerran.

ai niin, koska en kykene pariin viikkoon lukemaan Jakotsu/Bankotsua *kyynel*, saattaa olla että joudun kirjoittamaan sitä itse... BEWARE! *aceventura-nauru*

mutta joo, olkaa apinoiksi älkääkä spämmäilkö (ikään kuin). ja muistakaa: juhannus ilman viinaa on teeskentelyä, mutta hauskempaa tulee jos pitäydyt tarkkailemaan mitä se lajitovereissasi saa aikaan.

ja biisi edelleen Good Charlotten The River. loistava<3

boys and girls of every age, would you like to see something strange...? ;)

nyt se on tieteellisesti todistettu!!!Tiistai 19.06.2007 02:16

Minä: Äiti, tekisitsä pienen tieteellisen testin mun mieliks?

Äiti: ???

M: Tuu tänne. *näyttää Jakotsun kuvaa tietsikan ruudulta* Mies vai nainen?

Ä: *tihrustaa ruutua* Nainen.

M: *voitonriemuinen hymy* Niin mä arvelinkin. Mies.

Ä: *tihrustaa lisää* ...Homo.

M: *reps* Joo!tutkimustulos nro. 1: mangaan/animeen perehtymättömämillä ja heteroseksuaaleilla ihmisillä on usein vaikeuksia tunnistaa Jakotsua mieheksi.

tutkimustulos nro. 2: kaikkien näiden vuosien jälkeenkin äiti onnistuu edelleen yllättämään mut täydellisesti xD