IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

^Wikisitaattien Oscar Wilde-sivulta löytyy oivalluksia ihan joka lähtöön :D

kirjottelin äsken puoltoista sivua esseetä aiheesta "minä". perjantaiksi pitää saada about viitisen sivua aikaan ja tänään on viimeinen vapaa päivä ennen deadlinea. mutta kyllä se tästä, kun saan vielä kolmekin sivua aikaan niin kaikki hyvin. eilen tein ennakkotehtäviä eteenpäin.

inhoan tätä koneen ääressä nyhjäämistä. mutta pakko on yrittää saada juttuja valmiiksi, helmikuun puolivälissä tulee Metropolian ennakot ja maaliskuun alussa TaiKin ja sillon olisi hyvä jos olisi nämä vanhat pois alta. Lamkin ennakotkin ilmestyi jo, niitä en oo ehtinyt edes suunnitella vielä. (elokuvan ja television linjan ennakot koostuu kolmesta piirustustehtävästä ja yhestä valokuvaustehtävästä, mitä helvettiä?!?)

onneksi Stone ei just tällä sekunnilla teetä niin paljoo työtä, mitään ei oikeen voi tehdä ennenkun meillä on tarkat kohtaussuunnitelmat.

torstaina kattoo Avatar (3D). sitä ennen edessä kolme 12.30-16 päivää (ma proosaa, ti näytelmää, ke tietokirjottamista). voi olla että oon torstaina lievästi sanottuna endorfiineissa kun pääsen tuulettumaan.

Aina kun kannibaalit ovat nälkäänkuolemisen partaalla, Taivas äärettömässä armollisuudessaan antaa heille kiltin, pullean lähetyssaarnaajan.
-O.W.

25 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

A banana doesn't.Torstai 28.01.2010 22:33

tänään on eka päivä tällä viikolla kun tunnen kykeneväni ajattelemaan kunnolla. eilinen meni niin sumussa liian aikaisen herätyksen takia että hyvä kun pysyin hereillä tietokirjotuksen teoriatunnilla (enkä sitten pysynytkään koko aikaa.)

tänään kuitenkin sain nukkua kymmeneen ja se auttoi huomattavasti. koira keksi jossain kohti ysin jälkeen hilata yläruumiinsa rintakehäni päälle kun satuin nukkumaan selälläni, ja jäi siihen kuorsaamaan. mikäs siinä nukkuessa, eläin kun ei paina juuri mitään niin ei se varsin unta haitannu.

päästyäni käyntiin menin Itikseen haeskelemaan Pulp Fictionia. sainkin hakea varmaan puol tuntia ennen kun löysin sen hyllystä mutta hyvä että osui silmään. ostin myös From Hellin, nyt DVD-hyllyni sisältää 37 leffaa (+ Blues Brothers, mutta se ei oikeastaan ole mun joten en laske sitä) ja olen aika tyytyväinen siitä :D

huomenna tiedossa rähjäämistä lavastajille. viikonloppu menee jälleen kirjallisten juttujen hoitamisessa kun en ole niitä koko viikolla saanut aikaan, mutta illat otan kuitenkin rennosti (ostin viikonloppuherkuksi suolakeksejä ja Créme Bonjour Deluxe-levitettä. heavenly.) so long!

28 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

I cannot brain today. I has the dumb.Tiistai 26.01.2010 22:46xD

eipä tänään kai sen merkillisempiä, päivä ja energia meni tietokirjoitustunnilla. huomenna aikainen aamu mutta onneksi aikainen kotiinpääsy kans (9-12). ehkä yritän taas huomenna aikaansaada jotain. hasta la vista.

30 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

All your base are belong to usMaanantai 25.01.2010 18:57

tänään on taas aikaansaamattomuuspäivä, mutta ei se mitään kun eilen olin aikaansaava. tylsä fiilis ja huomenna pitkä päivä tiedossa, remonttireiskat poraa seinää ja kone on taas niin hituri ettei oo mahollista. pitää päästä äkkiä pois ennenku aivot zombiutuu.

ajattelin vaan todeta että oon lähestulkoon valmis olemaan tyytyväinen siihen että Lost siirtyy torstai-illassa kello kymmeneen: parin viikon päästä alkaa nimittäin Housen uudet jaksot ja se puolestaan tulee torstai-iltaisin kello 9. hah! anteeksi en silti anna.

nyt... jonnekin.

31 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

Kaikessa kohtuus paitsi lauantaina liikaaSunnuntai 24.01.2010 18:30

tän päivän työt ois aika lailla hanskassa. oon kirjoitellu ja suunnitellu ja laittanu yhen työpaikkahakemuksenki. riittää yhelle kerralle, varsinkin ku täällä haisi muutaman tunnin ajan tärpätti tai joku siihen malliin että hyvä ku ei taju menny. tosta rapusta vissiin, ne jotain häärää siellä. voi muuten olla että se haisee vieläkin ja mun nenä on vaan turtunu. sen vuoksi ajattelinkin nyt sulkea koneen ja käydä koiran kanssa lenkillä tuulettamassa aivoja.

sitä ennen halusin kuitenkin jakaa tänne loistavan ideointini tulokset Independent Film Studies-kurssia varten: kurssin periaatteellinen tarkotus on kattoa ennalta määriteltyjä leffoja 3x3 kpl, kolme leffaa aina yhdestä valinnaisesta teemasta, ja kirjottaa sitten näistä kolmesta aiheesta esseet leffoja ajatellen. siinä koko kurssi (ei siitä tosin saakaan kun 2 pistettä)

enkunmaikka kuitenkin totesi että saan valita leffaryhmät ihan mieleni mukaan kunhan niiltä löytyy jokin yhdistävä tekijä (ohjaaja, näyttelijä, genre, aihe tms.) ja sehän mulle sopii! valitsemani aiheet ja leffat ovat siis:

1. Menetys Tim Burtonin elokuvissa
-Big Fish
-Saksikäsi Edward
-Sweeney Todd

2. Väkivalta Quentin Tarantinon leffoissa
-Pulp Fiction
-Kill Bill vol. 1
-Sin City (Q.T. vieraileva ohjaaja)

3. Ongelmallinen rakkaus musikaaleissa
-Rent
-Moulin Rouge!
-The Rocky Horror Picture Show

okei, myönnetään että tein jutun helpoksi itselleni koska multa löytyy nää kaikki elokuvat Pulp Fictionia ja Rocky Horroria lukuunottamatta (PF:n voisin ostaa omaksi koska se on aika hyvä ja Rocky Horrorin saan varmaan Ponylta lainaksi), mutta tykkään silti että aiheet on aika hyviä :D sitä paitsi joudun tänä keväänä ennakoiden takia tekemään niin paljon tylsiä tekstejä että saan kai välillä kirjottaa sellasiakin juttuja mistä ite nautin.

nyt ehdottomasti ulos, alkaa olla niin pimeä täällä sisällä etten nää näppäimistöä. adios!

Angry penis and unhappy anusLauantai 23.01.2010 00:10

olen kyllä varsin harmissani Conanin lopettamisesta. äijä on pirun hauska ja ansaitsisi parempaa kuin joutua potkituksi pois muutaman härkäpäisen kanavajohtajan ja sen isoleukaisen Lenon pirulaisen takia.
no, Suomessa vielä muutama jakso tulossa. katson niistä jokaisen; Conan dissaa kanavajohtajia kybällä :D

olen ollut vähän vetämätön pari päivää. liikaa kirjallista tylsyyttä, sanon minä, ja viikonloppuna on pakko tehdä lisää. onneksi illat saa ottaa rennosti, poissa tietsikan äärestä (paitsi nämä perjantait kun pitää raportoida harkoista.)

tein muuten minttusuklaajäätelöä. ehdin jo hetken pelätä että kahvikermasokerikeltuaismössöni juoksettui hellalla; mutta koska olen niin tavoitehakuinen (lue: jääräpäinen), sekoitin sen joka tapauksessa kuohukermaan, heitin Marianne Crushia joukkoon ja tungin pakastimeen. mitä mä tossa aiemmin päivällä kokeilin niin lopputulos, juoksettui kreemi sitten tai ei, on erinomaisen raikas, herkullinen ja kermainen minttusuklaajäätelö.

34 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

Ilmainen lounas puoleen hintaanKeskiviikko 20.01.2010 23:33

Conanin show loppuu. ehkä eniten perseestä ikinä. :( kuolema NBC:lle.

koulu taas tältä viikolta ohi, mutta ei duuni siihen lopu. yritän edelleen saada TeaKin ennakot valmiiksi ennen kuin kolmen muun mestan tehtävät ilmestyvät. lisäksi pitää ajatella kirjottamisen työnäytettä ja vaikka mitä muuta. huomenna on kuitenkin pakko käydä kaupassa, joten kipaisen samalla reissulla kirjastoon ja apteekkiin.

olen viime aikoina katsonut paljon Lostia. lähes joka päivä. olen katsonut vitoskauden kokonaan läpi kahdesti sen jälkeen kun ostin sen ja nyt tsekkailen taas 2- ja 3-kausia. ehkä se kertoo jotain siitä, miten kuola suupielessä odotan kutoskauden alkua.

nyt koira pissille ja sit lepo.

36 yötä Lostin kutoskauden alkuun!
vedin kynsiini paksun kerroksen lakkaa että haljennut tapaus pysyy kasassa. maalasin anarkiakynnet, eli mustapunaiset (okei, mä omistan vaan mustaa, punaista ja kuranväristä lakkaa, mutta why fix what's not broken?)

viikonloppuna lähinnä raadoin perseeni ruvelle ennakkotehtävien, läksyjen ja lavastuksen parissa. on se muuten kumma että joidenkin on niin vaikea tajuta miksi pitää käydä blogissa lukemassa mitä ollaan saatu aikaan. jos taas yrittäisi tehdä kaikki asiat selväksi livenä kokouksissa, tuloksena on se ettei kukaan muista mitään.

ehkä juuri siksi niin harvat ovat käyneet lukemassa lavastusblogia vaikka uhkasin fyysisellä väkivallalla? tiedän että lukiolaisilla on monesti kultakalan keskittymiskyky, mulla on itelläni todella pahoja huomiokykyongelmia ja siks just haluaisin että kun asiat on jossain kirjallisena niin ne tsekattais sieltä ettei tarvis ihmetellä myöhemmin.

no se siitä. huomenna jälleen "vapaa"päivä (lue: lisää kirjoittamista), mutta en kyllä pistä kelloa soimaan. tuo biologinen kello kuitenkin herättää tehokkaasti kun sen tarvii päästä ulos.

38 yötä Lostin kutoskauden alkuun! ja alle kuukausi Housen uusiin jaksoihin btw (11.2.). nyt kaikki peukut ja isovarpaat pystyyn että House jatkaa vanhalla paikallaan klo 21 koska jos se tulee samaan aikaan kuin Lost niin sitten vasta menetänkin hermoni.

HIUKSET PURKISSA!Lauantai 16.01.2010 00:36

löin kynteni seinään. lujaa. huusin. lujaa.

elikkäs oikea nimetön tulee olemaan jonkin aikaa täysin toimintakyvytön, kynteen tuli horisontaalinen halkio puolen sentin päähän kärjestä.

nyt meni tää rentoutumisen alotus vähän myöhäseks kun väänsin raporttia lavastusblogiin, mutta hiippailen tästä suihkuun ja sit otan käsittelyyn sipsit, vadelma-karambolan ja Lostin vitoskauden. adios.

41 yötä Lostin kutoskauden alkuun!
totesin että olen kipeästi uuden oletuksen tarpeessa, joten otin hyötykäyttöön Caran ennen joulua nappaaman kuvan. Pomppi on sentään varsin suloinen siinä.

loppuviikko tavallaan vapaata. "tavallaan" siksi, että tekemistä riittää ilman koulussakäyntiäkin. ennakkotehtävät nyt ainakin, onneksi niitä kaikkia ei ole vielä julkaistu. koitan saada nää ekat nyt pois alta ennen ku seuraavat julkastaan. huomenna pitää myös kirjottaa Salierin hahmokuvaus valmiiksi, tänään en kerrassaan jaksa.

olin kotona puol kuus. haloo! karseeta. olin hyvin hämmästynyt tajutessani että kello oli jo puol kaheksan kun avasin koneen.

Pomppi valvotti mua viime yönä, joten tänään telkkua niin kauan ku silmät pysyy auki eikä kelloa soimaan aamulla. huomenna kaupassakäynti ja kirjallisia töitä, perjantaina Stone, siivous ja rentoutuminen potenssiin x. phihihi.

43 yötä Lostin kutoskauden alkuun!