IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

(^hobitch on ihana sana 8D)

eka merkintä Lost-maratonin jälkeen. vähän statistiikkaa siis:

koko hommaan meni neljä vuorokautta+kaks ja puol tuntia, se on yhteensä 98½ tuntia o_O (torstai 12:10-maanantai 14:40) niistä nukuin 11 tuntia.

Ben hakattiin joka kaudella jolla se esiintyi (2-6) ainakin kerran niin että veri roiskui ja mustelmia syntyi :D lisäksi sitä ammuttiin, huitaistiin airolla päähän ja läimittiin yleisesti ympäriinsä. Ben itse turvautui fyysiseen väkivaltaan vain kolmesti koko sarjan aikana. tosin hän ampui ja tappoi muilla tavoin varmaan enemmän porukkaa kuin muut hahmot yhteensä :D

lisäksi laskeskelin jälkeenpäin (joten en ole varma olenko muistanut kaiken) että sarjassa nähdään ainakin 7 synnytystä ja kolme muuten vaan raskaana olevaa naista (itse asiassa 8 synnytystä, jos Clairen sideways-synnytys lasketaan), ainakin kolme ihmistä räjähtää kuoliaiksi ja eeppisiä KABOOM-räjähdyksiä tapahtuu ainakin 6 :D Lost on sitten hupaisa sarja xD

ATK:ssa... sit lukupiiri vielä klo 13 ja sit lopulta viikonloppu.

Male-cleavageMaanantai 25.10.2010 06:39

luulenpa että mun neljän vuorokauden arvio osuu melko lailla kohdilleen. oon vaan hyvä.

koko sarjan kattominen putkeen antaa vähän uutta perspektiiviä. lähinnä huomaan vielä selkeämmin kuin ennen, miten jokainen tuotantokausi on oma kokonaisuutensa ja miten kaikilla on omat tunnelmansa ja miten hätkähdyttävän paljon ne eroavat toisistaan. en pystyisi varmaan edes selittämään sitä, mutta kun Lostia katsoo niin sitä ei voi olla huomaamatta.

mua oikeastaan hämmentää miten vähän oon väsynyt. siitä on ikuisuuksia kun olen viimeksi pystynyt kunnon yövalvomiseen ja olisin kuvitellut jo simahtaneeni. eipä sillä ettenkö olisi pilkkinyt oikein huolella silloin tällöin. yöpahoinvointi tuli vähän yllätyksenä, mutta varmaan se on hyvää treeniä tulevia talvisia aikaisia aamuja varten.

musta alkaa tuntua että suurin osa kaikista Lostissa nähdyistä vaatekappaleista on jossain vaiheessa veren peitossa. ja jos joskus maratonisoin uudestaan, voisin ottaa ylös monessako 120:stä jaksosta joku kuolee ja kuinka moni kuolee räjähtämällä xD

sitä alkaa kyllä arvostaa nukkumistakin ihan uudella tavalla kun on päättänyt valvoa.

Cryptonite Ballet SlippersLauantai 23.10.2010 19:47

kolmoskauden viisi vikaa jaksoa jäljellä. en ole tietoisesti väsynyt, mutta ajatus vähän heittelehtii välillä ja meinaan pilkkiä silloin tällöin. yhdessä vaiheessa (kakkoskauden finaalissa) viime yönä torkahdin hankalaan asentoon ja herättyäni voin niin järjettömän pahoin että hyvä kun uskalsin liikkua. sitä on käynyt ennenkin, unenpuute saa mut huonovointiseksi. se kuitenkin menee aina pikkuhiljaa ohi ja kun muistan syödä välillä oikeetakin ruokaa niin mikäs tässä :D

Ezra James SharkingtonPerjantai 22.10.2010 16:15

kakkoskauden 7. jakso ("The other 48 days", yksi suosikeistani koska olen aina tykännyt Ana Luciasta) loppui just... ykköskauden sain loppuun vähän ennen kuutta aamulla ja nukuin pari tuntia (laskin uudestaan ja totesin etten mitenkään ehdi kolmen tunnin unia tuottisten väleissä joten pitää tyytyä kahteen). herääminen oli vähän shokki mutta pahoinvointi loppui kun kroppa alkoi tiedostaa että olin oikeastaan vain nälkäinen.

kakkoskauden saan loppuun about yhden maissa yöllä, sitten taas parin tunnin unet ja jatkuu :D kuulostaa rankalta mutta oikeastaan mulla ei ole ollut vielä mitään hankaluuksia (eilen illalla yhden jakson aikana aloin hieman pilkkiä mutta hain sipsejä ja energiajuomaa eikä sen jälkeen tuntunut missään). käytän energiajuomia niin harvoin että ne vaikuttaa muhun paremmin. ja lyhyetkin unet auttaa jo uskomattoman paljon. having fun!

huomenna uusi omistaja tulee hakemaan akvaarion pois joten silloin pitää varmaan yrittää näyttää selväjärkiseltä :D

enää... kuusi jaksoa Henry Galen ilmestymiseen 8D

no niin, hetken päästä aloitan messevän Lost-syyslomamaratonini. kaikki mahollinen on valmiina ja mässyä löytyy. saan ykköskauden päätökseen varmaan joskus aikaisin huomenaamuna, sitten nukun kolme tuntia ja alotan kakkoskauden.

joskus vaan pitää kasvaa aikuiseksi ennen kuin voi olla lapsi, you know? :DMukana lusikka!Perjantai 15.10.2010 23:22

kriisi ohi. ne olikin tunkenu sen mun postiluukkuun ja se odotti mua himassa. ~euforiaa, ekstaasia, endorfiineja!~ (hei sehän rimmaa.)

se on täällä, se on mun ja se on kaunis <3 nyt oon taas onnellinen vähän aikaa :D

Lost season six for the win<3<3<3

ALL GLORY TO THE HYPNOTOADPerjantai 15.10.2010 12:19

nyt nimittäin rassaa ja pahasti. tänään on Lostin vikan kauden kauan odotettu ilmestymispäivä, oikea riemuntai (Underland pwn) jota olen venaillut penkin reunalla istuen ja kuola valuen jo kuukausikaupalla. ja onko kukaan soittanut mulle kotiinkuljetuksesta? ei. onko hyvissä ajoin tehdystä ennakkotilauksestani ylipäänsä kuulunut muuta kuin pari päivää sitten sähköpostiin ympätty randomi kuitti? ei. alkaako mulla olla hermot kireällä? ei. ne on ratkenneet jo.

mikä siinä voi olla näin vaikeeta? mä olin jo suunnitellu käyttäväni tän illan ja huomisen päivän autuaaseen finaalikaudenuudelleenkatsomiskuolaamiseen ennen ensi viikon maratonia. niiden ei tarttis muuta kuin pistää paketti Matkahuollon autoon ja kilauttaa mulle millon ovat tulossa. antaisin kyllä ovikoodin. soittaisivat ovikelloa, mä riipustaisin nimen paperiin ja se siitä. haloo!!! mä oon maksanut sen jo! tehkää oma osanne senkin koppakuoriaisten genitaalikarvat ja hommatkaa mulle mun Lostin vika tuottis! mieluiten tänään!

.

.

.

.

.

.

MISSÄ SE ON MÄ TAHDON SEN!?!?!?!?!?!?!?!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH.

Mä oon oksetus!Maanantai 11.10.2010 02:57

^Monsterit Oy ja Ihmeperhe ovat tosin suosikkejani DisneyPixar-valikoimasta, mutta Nemo ei ole yhtään pöllömpi. (viime päiviin on kuulunut paljon miellyttävää leffojen katselua, kiitos Leen joka lainasi mulle ystävällisesti Pixarpoksinsa ja muutaman muun ykkösleffan. ^^)

eilen hommasin lopulta maiharit joita olen kaivannut jo pitkään. ne vaativat vähän rankemman sisäänajon kuin peruskengät, koska, kuten sanoin äidille: "Niillä on aika vahva oma tahto." (toisin sanoen helkkarin paksut kumipohjat ja teräskärjet.)

ostin uuden imurin kans. se on pienempi kuin vanha, pölypussiton ja melko pätevä - mutta oikeastaan halusin sen nimensä takia: "Minion" xD mun mielestä imuri, joka myöntää avoimesti olevansa (paholaisen) kätyri, on miellyttävämpi kuin sellainen, joka esittää kilttiä mutta ajaa mut hulluuden partaalle asenneongelmillaan.

5 yötä Lostin vikan kauden saapumiseen! (Toivottavasti. En ole vielä saanut soittoa kotiinkuljetuksesta. Hyperventilaatio! o_O)

siskontyttöjen synttärit tänään. hyvät juhlat, hyviä kakkuja.

oikeasti hyvän kirjan tunnistaa siitä että vielä kolmattakin kertaa (ja vähän reilun vuoden sisään) lukiessa se pistää endorfiinit liikkeelle. toisaalta Riimujen lukeminen on myös sikäli tuskallista, että saan siitä aina aivan hillittömän halun piirtää jotain upeaa mutta en osaa. xD loistavan inspiksen siitä kuitenkin saa, kun vain jaksaisin suunnata sen oikein.

Loki aiheuttaa mulle aivan yhtä paljon kuolausta kuin vuosi sitten, ja nyt olen alkanut myös odottaa kieli pitkällä Runelightin (jatko-osa) ilmestymistä - mutta kuten aina, se saattaa viedä pirusti aikaa. ei ole ilmestynyt vielä enkuksikaan, mutta Harrisin kotisivuilla oli kutkuttava maistiainen (joka myös todisti naisen ehdaksi fanservice-taiteilijaksi, vaikkei kirjojen nuori kohderyhmä sitä välttämättä tajuakaan. itse taas kieltäydyn tiedostamasta olevani reilusti kohderyhmää vanhempi :D happy nerd is happy.)

13 yötä Lostin vikan kauden saapumiseen! (HAPPI LOPPUU HIRVITTÄÄ!)

Up yours, SpringfieldTorstai 30.09.2010 01:29

Synttärisankari täytti tänään seitsemän vuotta ja on edelleen yhtä lapsellinen kuin paetessaan ekaa kertaa leikkikehästään vauvana <316 yötä Lostin vikan kauden saapumiseen! (Hikihän tässä alkaa jo tulla o_O)