IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

You know, I learned something today...Torstai 29.05.2008 00:47

...NOT!!! ristiriitaista informaatiota löytyy kyllä vaikka millä mitalla.

olen tässä koittanut ottaa selvää milloin Stanilla ja Kylella on synttärit, fanficciä varten, mutta puutteelliset tiedot hajottaa pään. aiemmin sain tietää että Stan on syntynyt lokakuussa ja on porukan nuorin (lukuunottamatta Kennyä jonka syntymäaikaa ei tiedetä). uudestaan tarkistaessa joku olikin päättänyt olla eri mieltä ja vaihtanut hänet vanhimmaksi. argh.

no, useimpien tutkimieni saittien mukaan Stan on mitä todennäköisimmin syntynyt 19. lokakuuta 1990. mutta Kylen syntymäajaksi ilmoitetaan yhdellä sivulla "lokakuu" ja toisella "26.5." pffffft. ficcini juonen kannalta olisi olennaista tietää kumpi on vanhempi, koska tykkään pitää faktat faktoina. periaatteessa Stan toimii paremmin vanhempana (ukesemesyndrooma *POKS*), mutta jos näin päätän niin joudun jälleen muokkaamaan jo kirjoittamaani tekstiä (tein sen jo kerran).

[tähän lukion mielipuolisuus johtaa: menetän yöuneni fiktiivisten tyyppien syntymäpäivien takia. way to go, school system. way to go. duuuude...]

Kato isi! Mäyrän jälkiä!Keskiviikko 28.05.2008 20:22

http://kauppa.nokia.fi/nokia-fi/product.aspx?sku=3812014&section_id=620&culture=fi-FI

^ mulle toi. Mp3 on könähtäny, ei halua vörkkiä enää. jospa tolla sais musiikin toimimaan. ja puhelimen.

siivoilin vaihteeks, on taas puhdasta pari tuntia. huomenna enää enkun koe, jessshhh. se ei ole suurikaan haaste, mukava saaha kevyt loppu koeviikolle. perjantaina keväreistä suoraan Sörkkään ja duunikoulutukseen, ens viikolla vissiin alkaa oikeet työt.

sitä ennen lauantaina biletys päälle kun tääkin saa lopulta sen kaheksantoista täyteen ^^ ohjelmassa mm. suklaakakkua ja vesimelonidaiquiria :D ja jos vaikka kävis hakemassa ton puhelimenki sillon.

nyt ku tuli pidettyä pari päivän tauko kirjottamisesta niin pitää taas vähän hakea inspistä ennenku pääsee vauhtiin. eipä sillä, kun en keskeneräisestä stoorista ole mennyt pahemmin brassailemaan niin ei sitä kukaan osaa odottaakaan. sen sijaan alkaa huolestuttaa että mitä hittoa Kirayasha puuhaa mun edellisen pitkän J/B:n kanssa. annoin sen beetattavaksi melkein kuukausi sitten. sanoin kyllä että no hurry eikä sillä muuten väliä olisikaan, mutta kun menin ilmoittamaan jutun valmistumisesta dA:ssa ja siellä venaillaan kieli pitkällä. toivottavasti eivät pety kun jutussa ei tällä kertaa olekaan pornoa.

mutta se siitä. tänään on hyvä päivä onnitella Cheetaa ja Lestatia. you rule, babes. <3
heiii, viikonloppu oli hieno ja Lintsillä oli ihanaa ^^ nyt tosin joudun kattelemaan peilistä kärtsännyttä nenää ja poskipäitä... ja käsivarsia. en huomannut palaneeni ennenkuin katoin kunnolla peiliin illalla, koska ei satu yhtään. mutta ainakin käsivarsien pitäisi loppukesän ajan säästyä palamiselta; palan vain kerran kesässä ja syksyllä saan yhtäkkiä rusketuksen. magic.

eilisen kieputuksen, heittelehtimisen ja väännön jäljiltä aamuinen bussimatka koululle vei musta kaiken energian. sama meininki jatkui, kokeet oli siirretty kello kymmeneen enkä kerta kaikkiaan kyennyt saamaan paperiini mitään järkevää filosofian saralla. tarjolla olisi ollut myöhemmin dokumenttitehtävä, josta olisi saanut lisäpisteitä mutta puoli kahentoista aikaan en enää halunnut muuta kuin päästä kotiin.

ikkuna on ollut auki about vuorokauden putkeen, mutta nyt kämpässä alkaa haista ulkokukkasille (?) joten taitaapa mennä kiinni joksikin aikaa. tykkään kesäilman hajusta, mutta menen siitä aina varautuneeseen tilaan (mah nose) ja alkaa tuntua siltä kuin hiuksissa olisi ruohoa. suihkun aika, sitten katon Moulin Rougen.

tällä kertaa opimme elokuvista ainakin sen, että Saw IV on väärä leffa syödessä.
dude, mikään ei vedä niin veltoksi kuin Requiem for a Dreamin kattominen yöllä. jeezh... vaikka rakastankin elokuvaa, sitä ei voi kattoa illalla viimesenä jos haluaa myös nukkua yöllä. ajattelinki tässä vetästä vielä kupillisen soppaa ja jakson tai pari South Parkia. Gimme S'more Schnapps! Y-you bet your sweet ass I am.

tänään mä pesin pirusti pyykkiä, onnistuin naarmuttamaan kyynerpäätäni Gilletten sheiverillä (en vieläkään tiedä miten, mutta verta sain aikaan), käväsin kaupassa pyörällä (joka on ihan paskana. SHEER PAIN!!!) ja luin myös filosofiaa.

sain eilen Cheetalle synttärilahjaksi ostamani Orpokoti-leffan väliaikaisesti haltuuni, mutta en ole katsonut sitä. kyseessä lienee jonkinasteinen henkilökohtainen ennätys... mutta en yksinkertaisesti halua katsoa leffaa yksin, sain siitä sen verran traumoja jo leffateatterissa. espanjalaiset tekevät saatanan pelottavia leffoja, silloinkin kun niitä ei ole tarkoitettu pelottaviksi. gsshhh.

huomenna lepakot majoittuvat Luolaan. ja maanantaina Lintsille! ^^ :D

Although the scars of yesterday remainLauantai 24.05.2008 03:46

lainasin kirjastosta Furuba-DVD:n, en oo kattonu sitä animena sen jälkeen kun tvlinks lakkas toimimasta. levy on täynnä naarmuja mutta jonkun ihme aika-avaruuspoikkeaman kautta se toimii täydellisesti. mihis nyt rasti vedetään? aina on tietysti jotain pielessä, levyn suomenkieliset tekstitykset on kerrassaan itkettävän surkeita. Hana-chanin "waves" on suomennettu "värinät". kertoisiko joku suomentajille, että Hana ei kauppaa dildoja?

noh, dissaus sikseen. tänään (eilen) oli pelätty ussankoe. ei se ihan arselleen mennyt, alustavat pisteet olivat 7-8/12. plus siihen vielä Luther-elokuvasta kirjoitettu analyysinpätkä, joskin en tiedä kuuluuko se varsinaiseen kokeeseen (toivottavasti ei, oma versioni oli puuta heinän päälle). koe oli tähän mennessä rasittavin koko lukion aikana, pääsin himaan kahdelta. haloo?!? mutta ussanmaikka on sen verran asiansa osaava tyyppi että kestän järkyttävät monistepinot ja hämärät tehtävänannot.

sen sijaan hermo meinasi mennä myöhemmin illalla, kun käytettyäni monta tuntia filosofiaan ja siivoiluun päätin viedä roskat ja biojätepussi hajosi käsiin. onneksi olin sekajäteroskiksen yläpuolella sitomassa pussia, mutta tilanteesta seurasi silti kovaääninen SON OF A BITCH!!!, imurin ottaminen uudestaan esille ja maton kääntö. äiti neuvoi puhelimessa, ettei biopussia saa pitää roskiksessa yli viikkoa. se hajoaa. no crap?

mä kutsun tätä kuluttajan kusettamiseksi. viikossa pussiin ehtii kertyä ehkä pohjalle pari banaaninkuorta. ostele siinä sitten jatkuvasti uusia biojätepusseja opiskelijan lompakosta! haistakoot kasan hajonneita biojätteitä saatanan kapitalistit.

Kyle: Ike, kick the baby. Kick the baby!
Ike: Don't kick the goddamn baby...

ehee. maanantaina Lintsille 8) <3

So I herd you liek Mudkips?!Torstai 22.05.2008 03:02

Saksikäsi Edward

[/] Muut karttavat sinua omituisen ulkonäkösi vuoksi
[/] Olet taiteellinen
[x] Olet ujo
[ ] Olet toivottomasti rakastunut...
[ ]...mutta rakkautesi ei huomaa sitä
[/] Olet menettänyt sinulle tärkeän ihmisen
[/] Olet hyvin avulias...
[x] ...ja hieman mielistelevä
[ ] Kasvosi ovat täynnä arpia

4/9

Wade "Cry-Baby" Walker

[ ] Osaat vuodattaa kyyneleen tuosta vaan
[ ] Olet loistava laulaja...
[ ] ..sekä tanssija
[x] Vanhat ihmiset kiertävät sinut kaukaa
[ ] Olet häirikkö
[ ] Vanhempasi ovat kuolleet
[ ] Hiuksesi ovat aina taakse vedetyt
[/] Pukeudut mustaan nahkatakkiin
[x] Olet joutunut monesti hankaluuksiin

2,5/9

Jack Sparrow

[x] Kävelet kuin olisit humalassa
[ ] Sinulla on rastat
[x] Puhut epäselvästi
[x] Et aina tiedä mitä haluat
[x] Muut pitävät sinua outona
[x] Sinua on vaikea ymmärtää
[ ] Huijaat jatkuvasti muita ihmisiä
[x] Olet tosipaikan tullen pelkuri
[/] Sinun on pakko saada pompottaa muita mielesi mukaan

6,5/9

Ichabod Crane

[x] Sinulla on tarve uudistaa asioita
[ ] Olet nero
[/] Ratkot kaikenlaisia asioita...
[/] ...vaikka et siitä pidäkään
[x] Ötökät ällöttävät sinua
[ ] Sinulla on surullinen menneisyys
[ ] Isäsi on hullu
[ ] Äitisi on kuollut
[x] Sinun tekisi mieli mennä helpoimman kautta

4/9

Willy Wonka

[/] Hiuksesi on oltava hyvin
[x] Sinulla on pakkomielteitä
[x] Rakastat karkkia
[x] Inhoat lapsia
[x] Naamasi on jatkuvasti oudossa virneessä
[x] Tanssitaitosi ovat mitättömät
[x] Pidät hauskaa muiden kustannuksella
[ ] Sanot ja sitten ajattelet
[ ] Olet huoleton

6,5/9

Gilbert Grape

[ ] Asut pienessä kylässä
[ ] Sinulla on jälkeenjäänyt pikkuveli..
[ ] Äitisi on ylipainoinen
[ ] Työskentelet pienessä kaupassa..
[ ] ..mutta se menestyy hyvin huonosti
[ ] Sinulla on salasuhde naapurin rouvaan
[x] Sinulla on sisko
[ ] Pikkuveljesi käy hermoille...
[ ] ..hän on usein vahdittavanasi

1/9

Don Juan de Marco

[ ] Olet maailman suurin rakastaja
[x] Päässäsi viiraa
[ ] Olet yrittänyt itsemurhaa
[x] Olet leikkinyt naista
[ ] ..ja vietellyt tahtomattasi miehen/naisen
[ ] Käyt psykiatrilla/olet käynyt
[x] Ajatuksesi ja juttusi ovat pervoja
[x] Ihminen on soitin jota soitetaan hellästi
[ ] Sinulla on aksentti

4/9

Roux

[ ] Asut laivassa..
[ ] ..seuranasi muita jokirottia
[ ] Olet kapteeni
[ ] Soitat kitaraa
[ ] Myyt koruja
[x] Tiedät ettei sinusta pidetä
[x] Olet salaperäinen
[/] Sekä erittäin avulias
[x] Osaat juhlia ja kunnolla

3,5/9

Mort Rainey

[x] Olet mustasukkainen
[ ] Asut järven rannalla
[x] Ja yksin..
[ ] ..seuranasi sekarotuinen piski
[/] Olet hullu
[ ] Näet näkyjä
[ ] Olet tappanut ihmisen/eläimen
[/] Puhut yksiksesi...
[x] ...ja puheesi ovat sekaisia

4/9

jaettu ykkössija Jackille ja Willylle. Deppin todennäköisesti mielenvikaisimmat hahmot. pitäisikö jälleen huolestua?

Will play for foodKeskiviikko 21.05.2008 22:47

kyllä nyt löytyy AW:ltä vaikka mitä kun sain jo töitä. ensi kesä menee siis Jatopalilla puhelinmyynnissä. Sanoma Magazines- ja A-Lehtiä (mm. Akkari, Kodin Kuvalehti, Demi, Me Naiset jne). vähän hirvittää jossen saakaan mitään myytyä ja kaikki vaan paiskaa luurin korvaan (sillon ei nääs tule palkkaakaan) mutta sitä varten niillä kai on koulutus että opetetaan miten niin ei käy.

mutta tämä tarkoittaa sitä että huomiselle haastattelulle ei ollut enää käyttöä, peruin sen ja huominen on siis vapaapäivä <3 saan valvoa tänään myöhään ja nukkua aamulla pitkään. the joy... ohjelmassa mm. Matrix Reloaded ("Woah...") ja runsain mitoin Stylea iltapalaksi. ja pannukakkua.

tietty huomenna pitää päntätä kahta kauheemmin ussaa ja filosofiaa ja varmaan ruotsiakin vois alotella, mutta jos osaan organisoida aivoni niin kyllä lähtee.

hitto, palautin Rentin Lestatille tiistaina ja ikävöin sitä jo xD mutta nyt jos duuni lähtee hyvin käyntiin niin voin hommata itselleni oman no problem. ja South Parkin myös! 8) Blame Canada.

In stereo where available!Maanantai 19.05.2008 23:48

pari tuntia kampaajan tuolissa ja naps, kaikki ponnarini ovat hyödyttömiä seuraavat kuusi kuukautta. kooky. :D

keskiviikolle ja torstaille työhaastattelut! yay for teh win! ^^

vanhat Simpsonien jaksot on outoja. Burnsilla on noin hehtaarin kokonen pöytä o_O

Style-ficci edistyy mukavasti. vaihtelu virkistää ja alkuperäinen idea naurattaa mua edelleen ihan pöljänä xD ja Kenny on evil :D <3

Kato Majava!Sunnuntai 18.05.2008 01:38

...fiiiiiiikus. *wirn*

onko ihan pöljää inhota tyyppiä jota ihailee? o_O about vuosi sitten, Jak/Ban fandomini alkuvaiheessa, löysin netistä fanfictionistin joka kirjoittaa äärimmäisen loistavasti. hän on Undying Devotion-sivun perustaja ja on kirjoittanut monet parhaista J/B-ficeistä joita olen lukenut (huom, olen lukenut niitä PALJON). hänen tyylinsä on originaali ja tunteita herättävä, tarinat tuntuvat elävämmiltä kuin monien muiden.

hän ei kuitenkaan kirjoita enää, ainakaan J/B:tä. hänen ff.net-sivullaan on vuodatus siitä, kuinka hän on menettänyt uskonsa Inuyashaan, koska Takahashin juoni toistaa itseään. siksi hän on jättänyt kaikki ficcinsä keskeneräiseen tilaan ja ilmoittaa harkitsevansa niiden lopettamista mikäli Takahashi onnistuu saamaan IY:lle kunnollisen päätöksen. (tilanne on ollut tämä jo pitkään.)

en tiedä onko mulla mitään oikeutta kommentoida, mutta mielestäni kyseessä on varsin epäreilu ja itsekäs temppu; tyypillä on varmasti muitakin faneja kuin minä, muitakin ihmisiä jotka haluavat lukea lopun aloittamistaan tarinoista. silti hän käyttää julmasti God-tekniikkaa; "Give 'em the candy, then take it off. God lives from our tears, Stan."

tunnistan omat ongelmani kirjoittamisen kanssa; olen hidas, en välitä kieliopista hittojakaan, toistan itseäni ja tekstini on töksähtelevää. mutta en ikinä jättäisi tarinaa cliffhanger-tilaan vain siksi että olen pettynyt jonkun muun inspiraation puutteeseen, jos tietäisin että yksikin ihminen haluaa lukea sen loppuun! mitä iloa mun raapustuksista olisi jos kukaan ei lukisi niitä? vaikka kirjoittaminen on mulle terapiaa, kirjoitan ihan yhtä paljon muitakin ihmisiä varten. musta on ihanaa että joku pitää mun oikukkaasta tyylistä ja heittäytyy mukaan johonkin mun kirjoittamaan. sitä varten fanfictio on olemassa!

taito tehdä jotain on hyvä asia. liika ylpeys on huono asia. kun asia koskee muitakin ihmisiä, älä koskaan aloita tehtävää jota et voi viedä loppuun sortumatta lapselliseen marinaan.


Starting Rock feat. Diva - Don't go

Stem cell fajitaaas!Lauantai 17.05.2008 05:29

jaahas, se on sitten viikonloppu. ja ei, en ole saanut aloitettua kokeisiin lukemista. torstaina kotiin tullessa iski migreeni ja makasin käyttökelvottomana sohvalla kaksi tuntia tyyny pään päällä. mun migreenikohtaukset on harvassa mutta ikäviä. tänään siivosin, tiskasin ja tein läksyjä seittemään asti. katoin telkkua, söin ja kävin kylvyssä. vetäsin lonkeron joka mulle tänään diilattiin :D

tässä kohti tilanne on se että olen jälleen vetänyt pään täyteen Stylea (ja alkanut kirjoittaa omaa. idea syntyi tällä kertaa pohdinnasta: esittävätkö heteropojat koskaan olevansa homoja saadakseen tyttöjen huomion? Kennyllä on asiaan kovasti osuutta. man i'm good.) ja seuraavaksi ajattelin katsoa Tonari no Totoron, joka mulla on lainassa kirjastosta. tykkäilen. <3

leffan jälkeen voinkin sitten asettua puhtaassa yökkärissä puhtaiden lakanoiden väliin. no place like home. huomenna saan ikkunoihin hyttysverkot, tuuletus lähtee toimimaan. mwahahaa. life rules.