IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

päivän pääuutinen: PRESSU LÄHTI!!!!!!!!!!! ei koko talon päältä mutta mun ikkunoiden edestä kylläkin. i'm so happy.<3 mä nään ulos ja saan pitää tuuletusikkunoita auki. ylellisyyttä <3 Pomppi tosin on vähän pahana kun ilmavirta heiluttaa verhoja :D

mua huvittaa tuo gourmet-kissanruoan mainos jossa on suorastaan hehkuvan valkoinen persialainen. kukaan joka omistaa karvaisen eläimen ei varmaan oikeesti oo niin tyhmä että luulis niin pitkän ja valkosen turkin pysyvän jatkuvasti niin pitkänä ja valkosena, varsinkin jos se eläin syö jotain xD

huomenna jälleen House ja Lost <3<3<3 Maikkarin jaksokuvauksesta päättelisin että House saattaa olla hyvinkin mielenkiintoinen (ja vaikkei olisikaan niin ainakin siinä on Thirteen :D) ja Lostissa on Ben-centric jakso! Ben-centric! Ben! taidan tarvita vähän lisää suklaata 8D (jouluna ja pääsiäisenä saa syödä niin paljon suklaata kuin haluaa, varsinkin jos on nainen. ja menkkojen aikana. ja viikonloppuisin. ja aina kun ketuttaa. ja sillon kun tekee mieli.)

BEN! *juoksee ympyrää*
I love Dr. House... I mean, I love being around him... I mean, he's very stimulating... I mean, not erotically!

^Cameronin sekoilua tän viikon Housessa oli järkyttävän hauska seurata. :D

Lostin sekoamista on vielä herkullisempaa katsella. jokainen uusi jakso vetää mut aina vähän varpailleen ja saan kikatuskohtauksen ainakin kolmesti joka jakson aikana. hysteriaa :D sarja on käymässä ihan hulluksi (tai ehkä se on aina ollut hullu ja mä vain huomaan sen vasta nyt), mutta rakastan joka hetkeä.

jopa sitä kun Sayid tappoi Dogenin! ettäs kehtasi. Dogen oli aika kova jätkä. mutta varmaan Sayid saa vielä ansionsa mukaan. tyypin kaikki naiset aina kuolee 8D Lostismi jatkuu pahana. en ole muutamaan viikkoon katsonut Lostia DVD:ltä (sen jälkeen kun katsoin ne kaikki jälleen läpi), mutta ekstroja voisi vähän katsella tässä illan mittaan.

ostin American Beautyn. awesomenessgasm.

Punahilkkashootti tänään. loistavia kuvia. kiitos, Cara babe sekä vierailevat starat Chico the susi ja Dessa the pupu. <3

koira ulos. kuraa sisään. sitten Heroes ja pyöräilyä, jonka palkitsen sipsipussin jälkimmäisellä puoliskolla.

TärväinMaanantai 22.03.2010 19:52

(^ihana sana. loistava. melkeinpä täydellinen. tärväin on siis eräs mahdollinen suomennos sanalle spoileri :D en ole tässä tärväämässä mitään, halusin vain tuon otsikoksi.)

kattelin eilen illalla Jotain Annettavaa-leffaa odotellessani Lostin uusinnan alkua (Claire: "It's not John. This is my friend.") leffa oli yllättävän hauska (Jack Nicholson ei petä koskaan), mutta mulle sen suurin ansio oli Keanu Reeves sivuosassa. myönnetään että mulla on menkat tulossa, mutta aina kun Reeves ilmestyi ruutuun - ihan yhtä ilmeettömänä kuin Matrixissa mutta pidemmillä hiuksilla - mun aivoihin ei mahtunut muuta kuin I WANT THAT ONE.

anygays. edelleenkään ei tapahdu yhtään mitään ikkunoiden paljastamisen hyväksi. voi olla että meen pian oikeesti huutamaan niille reiskoille. aivastelen harva se päivä ihan pärskeissä, mikä varmaan johtuu siitä että täällä ei ole ilmavirtaa joka puhaltaisi ylimääräiset koirapölyt pois mun naamalta. päänsäryistä ja jatkuvasta tokkurasta en nyt ala edes puhua.

tänään ei oikeastaan tule telkusta mitään, Rillit Huurussakin jäi tauolle ja sen tilalle tuli Kovan Onnen Kundi, jota en kato. Simpsonit siis vain, joten voisin kattoa pitkästä aikaa Linnunradan Käsikirjan leffaversion, kun kerran luin kirjatkin just uusiks (jatko-osa Vielä Yksi Juttu... on loppusuoralla ^^)

LOST-SPEKULAATIOT JATKUVAT!

10: Jos Ben kuolee (toivottavasti ei), niin se tapahtuu uhrauksen muodossa: hän uhraa itsensä pelastaakseen muut. Tiedän että se kuulostaa aika epätodennäköiseltä Benin tuntien mutta this is my belief :D

voi vitsi että haluaisinkin nähdä flash-sideways -Julietin.
(^neljä asiaa, jotka liittyvät automaattisesti Lostin Ben Linus-keskeisiin jaksoihin xD)

VIELÄKIN perkeleen pressu talon päällä. sen piti lähteä tällä viikolla mutta ne saatanan läskiperseet ei ole tehneet asian hyväksi yhtään mitään. tänään päivällä kolistelivat lämpimikseen ikkunan ohi moneen kertaan mutta mitään ei tapahdu, ei niin helvetin mitään.

TAHDON RAITISTA ILMAA KÄMPPÄÄNI!!! onko vitusti liikaa vaadittu?

taas nousee verenpaine.

muissa aiheissa. telkkari onnistui yllättämään mut, kun taustalla pyörivän Scrubsin tapahtumiin ilmestyi yhtäkkiä mukaan Richard - siis Nestor Carbonell http://nepidd.files.wordpress.com/2009/11/nestor_carbonell.jpg :D hajoilin ja verikin alkoi kiertää. olen vakavasti sitä mieltä että yhtäkään miestä, jolla on luonnostaan niin hämmentävän mustat silmäripset, ei ikinä pitäisi päästää tekemään telkkarissa vähänkään romantiikkaan vivahtavia rooleja. sydärihän siitä tulee. viime viikon pelokas Richard Lostissa oli mulle jo melkein liikaa. xD

eilen harkoissa oli aika poissaoleva olo mutta vierailu Lepakoiden luona nosti päivän mukavuustason heti korkealle. sitä paitsi elämässä on harvoja yhtä hauskoja asioita kuin kokoontuminen samaan paikkaan kolmen parhaan ystävän kanssa ja puhua pälättäminen niin että siinä joutuu koville niin korvat kuin äänijänteetkin.

ostin Pomppia varten pari tomaattia viikonlopuksi ja olen nyt pari päivää pilkkonut sille aina silloin tällöin muutaman viipaleen. se vaikuttaa hyvin tyytyväiseltä ja sen vatsakin voi paremmin kun saa välillä jotain tuoretta. itse tutustuin kananrintaan ja havaitsin pitäväni siitä paljon enemmän kuin koivesta, jota olen yleensä syönyt. lihaa on paljon, siihen on helppo päästä käsiksi joutumatta kaivelemaan luita ja jänteitä pois tieltä, ja se on pehmeää ja hyvää. vähän kuivahkoa ehkä, varsinkin isoina annoksina, mutta saahan sen kanssa laittaa vaikka keitettyjä wokkivihanneksia tuomaan kosteutta.

by the way, mun hartiat on aivan paskana. tänään siivotessa ne aiheutti mulle myös päänsäryn jonka hoidin pois särkylääkkeellä ja vajaan tunnin vaaka-asennoitumisella. nyt se yrittää ruudun tuijottamisen takia tulla takaisin joten häivyn. adios.
...Or everyone in this teacher's lounge will die! 8D (Ben Linus hissanopettajana vahingoitti mun aivoja xD)

hei, sain työhaastattelun ^^ HK:lla. soitan sinne perjantaina ja sovin ajan. allrighty! :D

ei kai tässä tänään muuta... paitsi...

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

~LOST-TEORIAT KUTOSKAUDELLE!~

okei. eli kuten kaikki salaliittoteorioita harrastavat tietää, aina kun keksit tulevaa asiaa koskevan teorian, se pitää kirjoittaa ylös. muuten käy niin, että jos olet oikeassa ja alat selittää kaikille arvanneesi miten käy, kukaan ei usko ilman todisteita. (mä luulen että valtava ennakkotehtävien läjä yhdistettynä äärimmäiseen Lost-kuolaukseen on syönyt multa aika paljon aivosoluja.) joka tapauksessa! tässä muutama teoria, kutoskauden edetessä nähdään olenko oikeassa.

1. Richard tuli Saarelle Black Rockin kyydissä, orjana. (SMOKEY!Locke: "It's nice to see you out of those chains.") Mahdollisesti hän loukkaantui vakavasti kun Black Rock... purjehti?... keskelle viidakkoa ja Jacob paransi hänet, mutta tuli siinä sivussa tehneeksi hänestä iättömän.

2. Mr. Nemesis oli se, joka luetteli Numerot radiolähetyksessä, jonka takia Rousseaun laiva upposi ja Sam Toomey ja Lenny tulivat hulluiksi.

3. Katen nimi ei ollut Jacobin luolan seinällä, koska hänet on jo valittu uudeksi Jacobiksi. En halua uskoa tähän, sillä ajatus on ankea, mutta mitä muita syitä voi olla? Kaikkihan me tiedetään että Kate on niin toivottoman hyvä ihminen vaikka tappoikin faijansa.

4. Rose ja Bernard ovat Adam ja Eve luolassa. (Duh.)

5. Ei sillä perhanan tulivuorella ole mitään tekemistä minkään kanssa, vaikka kaikki niin väittääkin.

6. Miten Taweretin patsas tuhoutui? Ben tietää siitä jotakin, joten menisin väittämään että kyse ei ole Jacobin ja Mr. Nemesiksen välienselvittelyn sivuvaikutuksista. Ehkä Widmore teki sille jotain 8D Tai sitten se vain tuhoutui Purgen aikana, kuten Saaren naisten lisääntymiselimetkin. Romahti epätoivossaan.

7. Alvar Hanso ja DeGrootit ovat ihan varmasti joitain meille ennestään tuttuja henkilöitä naamioiden ja salanimien takana.

8. Mä en jaksa uskoa sellaiseen loppuratkaisuun, että kaikki vaan yhtäkkiä kuolee, vaikka viimeisen tuplajakson nimi olisikin "What they died for". (Olin lukevinani sen Wikipediasta ihan pari päivää sitten, mutta nyt viimeisen jakson nimi on sieltä mystisesti hävinnyt o_O)

9. Jos Ben kuolee niin itken.


osan näistä keksin just siinä kirjottaessa, mutta ei se mitään. laitan näitä tänne lisääkin kun tulee mieleen. :D päivittelen sitten tänne myös että onko arvaukseni olleet lähelläkään totuutta. (ja tuo viimeinen kohta nyt vaan tuli kun pääsin vauhtiin xD)
hieno Lostin jakso torstaina, vaikka tässä vaiheessa mulla alkaakin niskassa jo tuntua kauhu sarjan loppumisesta. varsinkin kun aina jos yhteen kysymykseen vastataan, kolme uutta tulee tilalle xD

odotin innolla SMOKEY!Locken ja Richardin kohtausta, ja erityisesti sitä ilmettä jonka laitoin helmikuun viimeisen päivän journalimerkintään (*hajoamistauko*). oletin että kuva on otettu screenshottina keskellä liikettä, jolloin se näkyisi noin millisekunnin ajan, jos näkyisi. mutta Richard pitikin ton naaman ainakin kahden kokonaisen sekunnin ajan ja mä kaaduin kyljelleni sängylle nauramaan. xD What's wrong with your face?

viimeinen siedätys eilen. ei enää piikkejä käsivarsiin kerran kuussa! ehkä mun olkavarret onnistuu joskus vielä jopa parantumaan entiselleen.<3

nyt kyllä häippäilen, koko päivä on taas mennyt koneella (heräsinkin kyllä vasta puol ykstoista, nukuttuani täyden yön. nukun aina mielettömän hyvin puhtaissa lakanoissa.)

Fail on so many levelsKeskiviikko 10.03.2010 21:08

tänään sain taas vähän aikaan. kirjoitin about puolet kässäriesseestä ja minätekstin käytännössä kokonaan. ja mafioitin mytologiastooriani.

join myös kupin vanillamokkaa päivemmällä ja se tuntuikin elvyttävän työtahtia, mutta nyt päässä humisee. onneksi ei tarvitse enää istua koneen ääressä tänään, enhän olekaan lojunut tässä kuin koko päivän.

jossain vaiheessa kyllä hankin taas läppärin. olen varmaan saanut tarpeeksi rahaa kokoon kun Avatar VII ilmestyy tai niillä main.

taidan leipoa sämpylöitä. ja paneutua Lostin neloskauteen illemmalla, Simpsonien jälkeen.

huomenna House ja Lost (Richardface 8D) happy day!

Sawyer: I thought you were dead.
SMOKEY!Locke: I am.

btw, mikään ei rauhoita hermoja paremmin kuin Brokeback Mountainin herkullisimmat kohtaukset ennen nukkumaanmenoa.
totta kai mä katoin Oscar-gaalan yöllä. mikä kysymys toi nyt oli? o_O

menin puol kympiltä nukkumaan, herätyskello oli soimassa kolmelta. tietenkään en saanut niin aikasin unta, taisin nukahtaa vasta vähän ennen puoltayötä. mutta kolmen tunnin unoset on parempi ku ei mitään.

vedin kupin chococcinoa herättyäni ja viiden jälkeen vielä tölkin energiajuomaa. gaalaa katsoessa olikin ihan pirteä olo, kun olin kerran kunnolla herännyt. puol kasilta lähin kouluun ja liikkeelle lähdettyä iski semmonen ylienerginen vapinafiilis (mun silmät oli ihan levällään koko ajan, yleensä en pidä niitä kokonaan auki muuten kuin piilareiden kanssa.) bussimatkan aikana pilkin pahasti. ja bussista noustua lisää vapinaa. luennolle päästyä aloin rauhottua ja sen jälkeen onkin ollut ihan tasanen olo, mitä nyt vähän haukottelua.

(hikka iski. perkele.)

ihan jees gaala, tosin juontajat Martin ja Baldwin ei ollu läheskään niin hauskoja ku itte luuli. avausesitys (tanssijoita ja randomi renkutus jonka esitti joku neverheard) oli harvinaisen lame verrattuna Hugh Jackmanin luovaan ja oikeasti hauskaan show:hun viime vuonna.

mua alkoi myös ennen pitkää ottaa päähän että Hurt Locker vei kaikki palkinnot. mun on vaikee ymmärtää miten realistinen sotaelokuva jaksaa kiinnostaa ketään. mutta Oscareissahan hallitsevat aina "syvälliset" elokuvat. en yhtään epäröi väittää että mun mielestä Hangover olisi ansainnut ainakin ehdokkuuden jossain sarjassa paremmin kuin moni muu.

(vieläkin hikottaa.)

olisin toivonut Avatarille enemmän suosiota. se voitti kolme pystiä, ja aika ennalta-arvattavasti kategoriat oli Art Decoration, Cinematography ja Visual Effects (lavastus, kuvaus ja visuaaliset efektit) :D toisaalta ehkä ihan hyvä ettei Cameronille heitelty liikaa patsaita, se taitaa olla ihan tarpeeksi täynnä itseään jo ennestään.

Sandra Bullock oli mun mielestä aika hämmentävä valinta parhaaksi naispääosaksi. en tietenkää oo leffaa (The Blind Side) nähny, mutta muiden leffojen perusteella Bullock vastaa aika pitkälti naispuolista Keanu Reevesiä: yksi ilme ja yksi äänensävy. (tähän voin myös tunkea oman näkemykseni naisen ulkoisesta olemuksesta: mun mielestä Bullock ei ole alkuunkaan kaunis, sen ilme on aika narttumainen ja silmät ei sovi muuhun naamaan.)

(hikka jatkaa sitkeästi.)

koin pari huvittunutta hetkeä, ensinnäkin kun Michael Giacchino nappasi parhaan musiikin pystin Up-leffasta ja toiseksi kun tuottaja Fisher Stevens astui lavalle ottamaan vastaan parhaan dokumentin pystin The Covesta (se on se jossa näytetään miten japanissa teurastetaan delfiinejä). molemmat on mulle nimittäin Lostista tuttuja, Giacchino tekee sen musiikit ja Stevens esitti radiohenkilö Minkowskia neloskaudella. hupaisaa ^^

tykkäsin kauhuleffakoosteesta vaikka siellä olikin pari klippiä leffoista, jotka ei tosiaan olisi kuuluneet siihen kategoriaan (Saksikäsi-Edward, joka ei ole kauhuelokuva ja Twilight, jota en aivan varauksetta kehtaa edes kutsua elokuvaksi.)

Johnny Deppiä ei näkynyt missään. harmi. ehkä ensi vuonna. Alice in Wonderland on varmaan silloin ehdokkaiden joukossa.

mutta se tämänvuotisesta gaalasta. pidetään peukut pystyssä että lähivuosina tulee taas joku oikeasti hyvä juontaja. olen tainnut katsoa Oscareita vuodesta 2002 saakka (suorana tietenkin vasta muutamina viime vuosina) ja tähän mennessä ainoat juontajat jotka ovat olleet hauskoja ovat Billy Crystal (2004) ja Hugh Jackman (2009).

feidaus. en jaksa tänään saada mitään aikaan, ja huomenna taidan nukkua pitkään, mutta ennakot vähenee pikkuhiljaa.

(hikka lähti. jes.)

Specialist in women and other diseasesLauantai 06.03.2010 19:36

sattuu. oon tässä muutaman päivän ajan ihmetelly mikä mussa on oikeen vikana kun tulee randomeja kevyitä mutta ikäviä kipuilukohtauksia. millon painetta rintakehässä, millon hengitys tuntuu raskaalta, millon huippaa ja millon jomotus korvien takana.

tänään koko päivän, mutta erityisesti sen jälkeen kun imuroin, mun selkää on särkenyt. ja aloin lopultakin tajuta että ongelman ydin on selkä- ja hartiasärky joka säteilee muualle kroppaan. en varsinaisesti ihmettele yhtään, sillä olen joutunut istumaan koneella niin paljon parin viime kuukauden aikana että on oikeastaan ihme etten ole jo joutunut konttaamaan fysioterapeutille.

mun kone kun on niin hankalassa paikassa että sen ääressä on mahdotonta istua ergonomisesti ja mukavasti. yleensä lysähdän viiden minuutin sisällä epämääräiseen jalkanoja-asentoon; nostan jalat tietsikkapöydälle ja nojaan yläselälläni tuolin selkänojaan, jolloin alaselkä jää ilman tukea ja hartiat on väärässä asennossa. se on tässä paikassa oikeasti paljon mukavampi asento kun selkä suorana istuminen, mutta nyt se on vääntänyt mun selän kurjaksi. sen suorana pitäminen sattuu.

ei pidä myöskään unohtaa, että mun kämpän raittiin ilman ja luonnonvalon taso on ollut hyvin alhainen jo kuukausia ja aina välillä meitä on savustettu ties millä myrkkyhöyryillä.

nyt alkaa taas tuntua niin pahalta että haluun pois koneelta. kyllä tää tästä kunhan yritän mahollisimman usein hautoa hartioita lampaalla ja pitää ryhdikkään asennon. mutta oon kyllä pirun ilonen kun pääsen näistä saakelin ennakoista eroon.

Hippy Love ShackPerjantai 05.03.2010 22:13

oliko edes rassaavaa herätä ennen kuutta aamulla. koulun jälkeen ehin käydä haukkaamassa pussin nuudeleita ja kusettamassa koiran ja sit Itikseen Stone-harkkoihin. meni myöhäseks enkä sit jaksanutkaan siivota, enkä taida ees viittiä polkee tänään. herään huomenna ajoissa ja hoitelen asioita, paremmin saa asioita aikaan ku herää aikasemmin vaikka se ottaakin raskaasti.

...ei se silti estä mua tänä iltana valvomasta ja kattomasta Lostin kolmoskautta.

hyvä jakso eilen, vaikka olikin Kate-centric. kuten suurin osa Lost-faneista, mäkään en pahemmin pidä Katesta; Juliet on kauniimpi, älykkäämpi, mielenkiintoisempi ja seksikkäämpi ja silti kaikki äijät unohtaa sen heti kun Kate ja sen pisamat ilmestyy kuvaan. (Buuya on kuvannut asian osuvasti :D -> http://buuya.deviantart.com/art/LOST-Unlucky-in-Love-115013932 ) en kuitenkaan varsinaisesti inhoa Katea kuten useimmat, pystyn katselemaan häntä yökkäämättä.

mutta se eilinen jakso. hah! tartunta oli sittenkin olemassa :D ja Claire hengaa viidakossa oikein Rousseau Kakkosena xD ja Jack, senkin perhana yrittää syödä Sayidin myrkkypillerin xD

ensi viikolla vuorossa Richardface! 8D (liikaa Buuyan sarjiksia ja sunnuntain blogikuva... xD)