IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

ToxxxxicMaanantai 31.03.2008 21:31

enää kaks kuukautta alaikäsenä! heeee. 8)

äikänkoe oli vuorossa tänään. en muistanut mikä on kirjallinen salonki eikä kyllä todellakaan olis voinu vähempää kiinnostaa. Dorian Graysta sain omasta mielestäni ihan kelvollisen esseen aikaan, mutta kuten aamulla Lestatille totesin, vaakku (äikänmaikka) ei pidä musta ja inhoaa mun tekstejä koska se ei usko mielikuvitukseen. tunne on molemminpuolinen, muija ei tajua loistavista kirjoituksista (nyt tarkoitan esim. äikänkirjasta löytyviä tekstejä, en omiani) hevonpersettä ja se ärsyttää.

sain viikonloppuna selville että Bloodhound Gangin biisistä The Bad Touch on kuin onkin olemassa musavideo. loistavuutta! tyypit on pukeutunu apinoiks ja sieppaa mustapukuisia naisia, kokkeja, pari ranskalaista homoa ja kääpiömiimikon häkkiin. sitten tanssitaan, Discovery Channel-tyyliin xD

yleisfiilis on keskimäärin parantumassa, aamulla ja kokeen jälkeen oli ihan törkeen paha olo mutta se meni kummallakin kertaa ohi. kurkku oli tossa aiemmin niin kuiva että pelkäsin taas tukehtuvani mutta syöminen auttoi siihen.

huomenna ikkunanrunkkaajat... hetkinen. ikkunantarkastajat tulee vilkaisemaan mun ikkunoita, todennäköisesti sillä aikaa kun oon hissankokeessa tai kansallismuseossa. ignoratkaa tuo 'ikkunanrunkkaajat', ajattelin ensin sanoa 'ikkunanrukkaajat' mutta siitä tulikin runkkaajat joten unohtakaa koko juttu. (tietämättömille tiedoksi: rukkaaja=korjaaja)

viikonlopusta tulee jälleen mahtava ^^ <3 nyt kehittelen jotain.

Pain is...Sunnuntai 30.03.2008 19:30

...kun olet niistänyt nenää noin 200 kertaa päivän aikana ja illalla lärväät perusvoidetta nenän ja huulten väliselle kuivalle punoittavalle alueelle. harvat itseaiheutetut asiat tekevät yhtä kipeää.

mutta tätä fiilistä lukuunottamatta voin paljon paremmin kuin eilen; kävin kylvyssä joten on raikas olo ja pystyn suurimman osan ajasta hengittämään nenän kautta. kurkkuun alkaa kerääntyä limaa, minkä otan positiivisesti koska se tarkoittaa etten enää ole tukehtumisen partaalla yskiessäni, silmät eivät ala valua vettä.

(miksi selostan flunssani vähemmän esteettisiä vaiheita julkisesti, kuulen teidän kysyvän. en ole ihan varma itsekään mutta todennäköisesti puhun taas vain itselleni. joka tapauksessa sillä on piristävä vaikutus.)

olen muuten iloinen että mulla on fiksut laitteet jotka kääntävät itse kellonsa. en todellakaan haluaisi ruveta säätämään tietsikan ja digipoksin kellojen kanssa. jossain kohti sentään munkin tekniset laitteet tottelee. <3

sain tässä hetki sitten kuulla että isän puoleiset sukulaiset ovat huolissaan mielenterveydestäni. ihan tosissaan muuten. ihmettelevät miksi olen niin hiljainen, olenko masentunut? mitäs helkkaria tollaiseen vastataan? en ole masentunut, olen vain oppinut ajattelemaan itse? puhun vain silloin kun mulla on asiaa enkä tuhlaa sanojani idioottimaiseen lörpöttelyyn muulloin kuin lähimpien ystävien seurassa? en halua selittää kaikille niitä asioita joista tykkään puhua, en halua ihmisten tunkeutuvan mun sisäiseen maailmaan.

otan kysymyksen mielenterveydestäni huumorilla, totta helvetissä tiedän etten ole ihan "normaali" mutta masennukseen mulla on kuitenkin vielä pirun pitkä matka, mähän rakastan elämääni.

sen sijaan olen loukkaantunut äitiini kohdistuvista ihmettelyistä. sanovat että äiti muutti pohjoiseen ja jätti mut tänne. jätti? olisi vaikeaa olla enemmän väärässä; äiti pitää musta parempaa huolta kuin kukaan muu, on mulle läheisempi kuin kukaan muu verisukulainen. mitä väliä fyysisellä etäisyydellä on? me ollaan puhelinsoiton päässä toisistamme.

no, se siitä. katsoin eilen West Side Storyn kuten sanoin, mutta sillä oli päinvastainen vaikutus kuin toivoin. kaipaan Rentin näkemistä entistä enemmän. Westiksellä on ehdottomasti hetkensä:

ANITA
A boy like that wants one thing only
And when he's done, he'll leave you lonely
He'll murder your love
He murdered mine!

- mutta Rentin biisit ovat niin paljon parempia, niin paljon mun tyylisempiä. *sigh* no, nyt kuitenkin sohvaudun ja nautin niistä leffoista jotka jo omistan; päivän kokeisiinluku on hoidettu.

No day but tooodayyyy! <3

Paul? Paaaaauuuulll... (Hannibal xD)Lauantai 29.03.2008 21:26

no niin, nyt aletaan päästä siihen vaiheeseen että päästä huippaa kun yskin. kehitys kehittyy ja flunssa myös! en kuitenkaan rupee vetää särkylääkkeitä ennen ku vasta nukkumaan mennessä, muuten en kohta enää pääse aamulla ylös ilman ibuprofeenia vai mitä helvettiä mulla nyt kaapissa onkaan.

mä mietin eilen jotain juttua josta mun piti vaahdota tänne. en kyllä muista enää ollenkaan mikä se oli. vaahtoan sitte jos muistan. tällä hetkellä mun suurin ongelma on nenä, joka on päättänyt pitää kunnon loman kaikesta normaalista toiminnasta. yskittää myös vähän muttei onneks vielä paljoo; kurkku on ihan kuiva joten jos rupee pahasti yskittää niin sitten mulla on ongelma.

screw this. taidan kattoa Westiksen, edellisestä kerrasta on pirusti aikaa ja se vois vähän auttaa Rent-vieroitusoireisiin.

uu, Sinclar telkussa.
huh. vähän järkky fiilis, muttei niin paha kun aamulla. typerä flunssa sekottaa mun unirytmin; eilen alkoi nukuttaa ihan liikaa jo puolenyön aikoihin ja tänä aamuna heräsin kasilta enkä saanu enää unta. en kuitenkaan suostunu nousemaan siihen aikaan, vaan pistin Prophecyn soimaan ja jatkoin makoilua. kymmenen aikaan sitten päätin kiivetä sängystä alas.

kävin kaupassa kans, nappasin vähän jäätelöä ja suklaavanukasta ärsyttävää oloa vastaan. tulin siihen tulokseen että kun paranen niin vetäsen sellasen kevätsiivouksen että oksat pois; kämppä on täynnä pölyä eikä se varsinaisesti helpota oloa pätkääkään.

nyt kuitenkin huitasen lopun makaronilaatikon naamaan, alkaa olla jo vähän törkee nälkä. Simpsonitki alkaa just. adios amigos *kädenliike*

Psychedelic kidPerjantai 28.03.2008 23:30

kaikki se kiertää
kaikki sen kärsii
ja nyt se perkele on mullakin.
flunssa siis.

viddusaadana ku on ihan tukossa. henkinen fiilis on edelleen hyvä mutta riemua hiukka vähentää ajatusten himmeneminen, kurkkukipu ja nenän täydellinen epäkunto.

(ja yks takaneduskoriste kiekuu 'bleeding lovehhh!!!' telkkarissa. menis jumalauta takas bordelliinsa.)

he hee. tuosta tuli jo paljon parempi mieli *evil laugh*

oukkei. tänään -toisin sanoen, tänä yönä- olis vielä tarkotus piirrellä, korjailla HWD:tä, ehkä kattoa Howl's Moving Castle ja kuunnella pöllönä musaa <3

Dorian Graysta vielä pari lukua jäljellä, maanantaiks loppuun. hirmu hyvä se on omalla tavallaan, ja Dorian on jännä tyyppi. toisaalta tekee mieli nauraa sen angstikohtauksille, toisaalta sitä käy sääliksi. mutta katotaan miten kirja loppuu.

Fresh step
Step left
Set the pace and tempo

Love it
Or hate it
Know your enemy

Fresh step
Step right
Drop the base and let go

Love it
Or hate it
The Cristal Snow Prophecy

CS - Fresh Step

Dude, that is so tit.Perjantai 28.03.2008 16:31

Cmabrigden yilopitson tuktimusken muakan, ei ole väilä msisä jäjretsyksessä sanan kijraimet ovat, aiona täkreä aisa on, että esniämminen ja viimienen kijrain ovat oikelila piakiolla. Loput voviat olla missä jäjretsyskessä tahasna ja imhinen voi sitli lukea tesktin ongemlitta, koksa aiovt eiävt lue jokaitsa kijraitna eriskeen, vain sanan kokoniasuuetna.
Hevletin ällitsytätvää!


good, eeh? :D hienoa, perjantai! telkkarin suhteen vähän kuiva viikonloppu tiedossa (tosin sunnuntaina vois tsekata Tim Burtonin Beetlejuicen, yle2 klo 19.10) joten taidanpa vetäytyä sohvalle omien leffojeni kanssa. tänään tietty Simpsoneissa ihana jakso feat. Fat Tonyn poika Michael ^^

ranskankoe meni ihan vituilleen ja silti mulla on vieläkin hyvä fiilis! sweet :D noh, nyt joka tapauksessa opiskelen vähän lisää että loput sujuis...

sitä ennen kuitenkin teille jotain mietittävää. fear not, just do it. ^^


1. Ensimmäinen sana, joka minusta tulee mieleen.
2. Väri, joka minua muistuttaa.
3. Kappale, joka muistuttaa minusta.
4. Millainen ruoka olisin?
5. Millainen ihmistyyppi minulle sopii parhaiten?
6. Mikä minussa on parasta?
7. Mikä minussa tekee Sinut hulluksi?
8. Jos eläisin vuoden autiolla saarella, miten luulet, että selviytyisin?
9. Mitkä kuvittelet olevan viimeiset sanani?
10. Uskaltaisitko Sinä antaa minun kertoa mielipiteeni Sinusta?


jesh. ja viikonloppukevennys: The MacGyver maneuvre! http://omglol.kerrolisaa.com/1/10132.gif xD

Sentit hikoilee! xDTorstai 27.03.2008 19:38

jooh, tänään olinkin yheltätoista himassa. virkistävää. sitten imuroin, tiskasin, luin kokeisiin (ihan kunnolla tänään) ja mitähän kaikkea. seuraavaks leivon pullaa <3 JA BASSOT TÄYSILLE! *ilmakitara-efekti* yay, ja tänään tulee Lost!<3 loistava ilta tiedossa, ja huomenna ranskankokeen jälkeen viikonloppu on taas täällä! ^^ ja kaiken muun hyvän lisäksi keksin miten saan digipoksin kaukosäätimen toimimaan; ei pidäkään osoittaa kohti laitetta, vaan kohti kattoa! :D me happy now ;P

-Do it, Lisa! You'll be greater than or equal to boys!
-Even though you are only eight, your possibilities are infinite!
-Twenty-seven!

The Simpsons

Got psychosomatic?Keskiviikko 26.03.2008 22:00

en oo hommannu uusia levyjä suunnilleen muutamaan vuoteen.

vielä pidempi aika on siitä kun viimeks vaivauduin ite ostamaan sellasen; suurin osa mun kaikista levyistä on lahjaks saatuja.

tänään kuitenkin ostin levyn. raahauduin pitkän koulupäivän jälkeen Kamppiin saakka että sain nimmarin päälle.

Kampista lähin metrolla himaan päin. mun naama hehkui vielä Kulosaaressakin.

damn. musta on tullut joku ihkutus fangirl.

mutta toisaalta...

I don't give a flying fuck! :D <3

Ja huomenna Anttilaan!Tiistai 25.03.2008 23:38

tänään me ollaan lähinnä naurettu Lauri Tähkän vinolle naamalle. :D

kotiin päästyäni oon pessyt pyykkiä, tiskannut astioita, tehnyt enkunläksyt, korjaillut omaa tekstiäni, jättänyt siivoamatta ajanpuutteen vuoksi, turhautunut kokeisiinlukemiseen laiskuuden vuoksi ja valmistanut makaronilaatikon. en kuollut siihen, vaikka Cheeta kovasti varoittelikin. itse asiassa se on aika hyvää.

huomenna koulun jälkeen Anttilaan, ruokkimaan itse kunkin obsessioita. xD

ajattelin myös leipoa vähän pullaa huomenna. pullaa ei ole koskaan liikaa. huomenna vika koulupäivä ennen koeviikkoa, jesh!
KAKSOSET

Olet nopea ja luulet olevasi älykäs. Olet siellä missä on aina jatkuva suunpieksentä käynnissä. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin he huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.

Onnenkapine: Puhelin
Onnennumero: 118
Onnenväri: Keltaiset sivut
Motto: “Mä haluun eka jutella”
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen

..........................

niin totta että jouduin hetken pohtimaan onko se edes hauskaa.

.

.

.

.

.

.

.

on se. <3