IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

keep on dancing!Perjantai 30.11.2007 00:18

Barbie's such a bitch
She is just a witch
I really hate her
Why does Ken date her?
Ken is such a man
I do all I can
Just to do him
We just wanna screw him!

-Kertosäe kappaleesta joka tunnetaan mm. nimillä Gay Barbie sekä Barbie Bitch. xD Laulajina kaksi lespaavaa homoa nimeltä Gareth ja Raoul, sävel Aquan Barbie Girl. Biisi tekijästä ei minkäänlaista hajua.

-Hiya Gareth!
-Hiya Raoul!
-You wanna go for a ride?
-On what?
-On THIS!

xD

ja päivän muita juttuja... ei olee! huomenna sitten nenä sekä kuono kohti lohjaa bussilla. lauantaina alkaa The Joulukalenteri, kattokaa nyt helkkarissa. subtv 18.10. Here is the luukku!

"ota vaan ni mä haukun niitä vehkeiks. ^^"Keskiviikko 28.11.2007 22:25

(Leen vastaus kysymykseen, otanko X-Menit mukaan lastenvahtikeissille viikonlopuks. repesin lievästi.)

tänään oltiin siis Caramean kanssa infotilaisuudessa. auditorio (tai mikä lie sali) oli tyylikäs, mutta lamput melko pelottavia. alhaalla oli puhujalava, jonka kummallakin puolella seisoi aseistettu vartija n****logo otsassa. lavalla tyyppi toisensa jälkeen kävi kertomassa samat asiat, kukin oman aineensa näkökulmasta, ja puolen tunnin päästä paniikki alkoi iskeä, kun tajusimme tukehtuvamme pian tylsyyteen.

istuimme viimeisellä rivillä ja kummallakin puolellamme istui ihmisiä blokkaamassa poispääsymme. mitä tehdä? punoimme nerokkaan suunnitelman. kun kolmas puhuja lopetti, käytimme aplodeja hyväksemme ja hyppäsimme kuolemaa halveksuen pöydän yli alemmalle penkkiriville, josta pääsy vapauteen oli vain muutaman karhunraudan takana. väistelimme ne taitavasti ja juoksimme ovelle havaitaksemme sen lukituksi. silloin vartijat alhaalla alkoivat rääkyä ja heilutella rynkkyjään.

juuri ajoissa potkaisimme oven auki ja sukelsimme pylvään taa suojaan luodeilta. lyijyn loputtua vartijat alkoivat juosta auditorion portaita ylös, ja telkesimme oven valurautaisella puistonpenkillä joka koristi aulaa. pakenimme ennen kuin vartijat ampuivat oven auki, syöksyimme ulos pimeyteen emmekä pysähtyneet ennen kuin olimme turvallisesti kaisaniemen metriksellä. siellä laitoimme peruukit päähän ja tekoviikset naamaan ja vartijoiden juostessa ohi puhuimme kovaan ääneen tagalogia. pian metro tuli ja olimme turvassa.

näinhän se meni? :D

(yleinen kielitiede kuulosti mielenkiintoiselta, voisin harkita sitä pääaineeksi mikäli yliopistoon päädyn.)

nyt sanomaan Larrylle moi.

Larry! ^^Tiistai 27.11.2007 19:38

I am one of those
Melodramatic fools
Neurotic to the bone
No doubt about it

Green Day - Basket Case


tulipas sitten ostettua X-Men 1 ja 2, awesomeness :D halvalla ku sai (alle 12 € yht.) ni pakkohan se oli. pirun hyviä leffoja. ja Wolverine on vaan ihana.<3

matikankoe meni enempi vituilleen ku ykskään koe ikinä, en jaksanu muistaa muuta ku derivoimisen ja toisen asteen yhtälön ratkasukaavan ja otin sitte vaan tavotteeksi häippästä äkkiä. mutta pääsen joka tapauksessa kurssista läpi, koska tein niin paljon kotiläksyjä... ei siinä kokeessakaan kaikki voinu olla väärin (tosin en ees tehny kaikkia tehtäviä) ja maikka lupas ottaa arvostelussa huomioon sen, että koko kurssi on ollu yhtä pelleilyä (kuus eri sijaista joista kukaan ei tienny mitään). joten eiköhän tästä selvitä.

huomenna helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan infotilaisuus (voi perä mikä sanalitania), jonne menen Caramean kanssa. neljästä kuuteen luultavasti tappavaa tylsyyttä mutta minkäs teet kun opinto-ohjelmassa niin sanotaan. no, filosofia on sentään aina filosofiaa.

olen parina viime päivänä kirjoitellut ahkerammin ja eilen pääsin lopultakin Larryn seuraan ^_^ enigmaattinen tyyppi, vähän besserwisser keittiöpsykologi ehkä mutta hyvä maku sillä ainakin on. myös Cheetah-girl ja Penguin-girl ilmestyivät paikalle moikkaamaan Jakotsua xD

...älkää ihan oikeasti edes koittako ymmärtää. puhun vain itsekseni.

Larry kuittaa.

..................

"ai nii se! joo se on hyvä hymiö :D vaik se onki vähä ernesti xD"

You take forever to say nothing.Lauantai 24.11.2007 21:09

-Stewie listen to me, this is crazy you got... OH MY GOD!!!

Family Guy-klippi "Where's my money?" YT:ssä xD


Chirin juhlissa eilen, älyttömän hauskaa ^^ pulloa pyörittäessä tuli naurettua muille ja sitten pilkka osui omaan nilkkaan, kahesti.

"Olen rohkea ja valitsen tehtävän!"
"Okei... Sheikkaa viis sekuntia tossa keskellä lattiaa."
"Vittu!" *nousee ylös sheikkaamaan*

...

"Tehtävä."
"Matki Britney Spearsia. Ja laula!"
"En vitussa!"
"Kamoon! Ylös nyt siitä!"
*nousee, menee viereiseen huoneeseen ja hoippuu sieltä kännisenä* "OU BEI-BIIIIIII~!" *huojuu keskellä lattiaa* "SHIT! Where are my panties?!?"

.........................

xD kynsistäni tykättiin (5 cm pitkät mustat tekokynnet) ja kaikilla oli siistit puvut ^^ minä, Cheeta ja Lestat menimme huorakolmikkona: palkkamurhaajahuora (minä), vampyyrihuora (Cheeta) ja santerihattuhuora (Lestat). lisäksi paikalla oli luksushuora joka toivoi itseään kutsuttavan kurtisaaniksi :D

heh. pileet on ehottomasti käymisen arvosia kuhan niitä ei ole liian usein ^^ ja jälkeenpäin nukuttaa. pääsinkin sitten rankan illan jälkeen mukavasti lattialle nukkumaan xD selvennyksenä, olen koiran tassun alla. koska huorakumppanini yöpyivät luolassani, kiipesin parvelleni nukkumaan mutta Pomppis ei pitänyt siitä lainkaan. loppujen lopuksi en jaksanut kuunnella koiran itkua, kiipesin alas, heitin lattialle peiton ja nukuin otuksen kanssa alemmalla tasolla.

huomenna isä tulee katsomaan eläintä, maanantaina sitten kuviksen...systeemi ja tiistaina matikankoe. siinähän sitä jo onkin.


"Ootte sitten vähän kirjotellu parvekkeen ikkunaan?"

"Eeei pidä paikkaansa mistä sä niin päättelet?"

"Siinä lukee Jakotsu..."

"EI SE MITÄÄN TODISTA!"

Shut up! Here's your booze!Torstai 22.11.2007 21:37

*wide smile* kirjottelin taas ehkä tunnin verran, menossa oleva kohtaus on pullonpyöritys juhlissa, ja olin kirjoittaessani yhtä iloinen kuin Kagurakin antaessaan Bankotsulle tehtävän. xD Joeyn sanoin "I'm so happy!"

katoin vanhoja (piilotettuja) kuviani. otsatukka? o_O enpä usko enää ikinä haluavani otsatukkaa. jos se ei ole mun silmillä, se näyttää dorkalta, ja jos se on mun silmillä niin... se on mun silmillä. toisaalta pidän otsatukattomiakin hiuksia silmillä. mutta ne eivät mene SILMÄÄN.

älämölö.

ai niin... tärkeintä tv:ssä tänä vuonna... The Joulukalenteri, siis THE Joulukalenteri tulee subilta joulukuussa *blink* katsokaa, tai olkaa katsomatta ja itkekää katkerasti.
...tätä seuraa kun ei lue enkunkokeeseen xD itsenäisenkin suorittajan pitäisi vissiin lukea kappaleita mutta kun en jaksanut o_O heh.

woo, torstai! ja huomenna herätys vasta ysiltä ja yhekstoista keilaamaan! siinä sit liikan koeohjelma :D joten käytännössä voin vetää tänään jo myöhäsen illan ja varmaan onnistunkin, sain tänään yleisessä kokeidenjälkeisessä pillerijakelussa kofeiinitabletin xD

ja huomenillalla Chirin luo halloweenihtaviin pippaloihin! :D ei muuta kun hakaneulat korviin ja mustat muovikynnet lakalla kiinni. jos joku kysyy, niin olen palkkamurhaajahuora. xD kemujen jälkeen Cheetan ja Lestatin kanssa luolaani punkkaamaan. Pomppis varmaan ilahtuu suunnattomasti. xD

miksi enkunkokeissa kysytään täysin unrelated-asioita, sellaisia joilla ei arkipäivän elämässä tee mitään? ja miksi hemmetissä kappaleet pitäisi osata ulkoa? JA MITÄ VITUN LAUSEENVASTIKKEITA?!? suksikoot kuuseen ne jotka opetettavista asioista päättävät. käytän englantia jatkuvasti, runsaasti joka päivä, osaan käyttää sitä oikein, eikä mun ole kertaakaan tarvinnut pohtia lauseenvastikkeita. lukiossa on jotain pahasti vialla.
Ginta: *sees Jakotsu* And I thought I'd seen everything...


Jakotsu: *sigh* Killed by his brother on my way to kill Inuyasha... I couldn't live with myself if that happened!


xD tajusin lopullisesti vasta äsken tuon jälkimmäisen läpän xD löysin lopulta oikean tavan ladata koneelleni kaikki Shichinintai-jaksot <3 animeupload+megaupload+windows classic player=toimii! :D sääli että ovat jenkkidubbauksilla, mutta hommaan jostain kyllä alkuperäiset dvd:nä... i must! *insane laugh*

päätin tappaa juurikasvuni uudella punasella kerroksella. lopputulos on mielenkiintoinen, mutta tarkkaa väriä on vaikea sanoa ilman päivänvaloa... vedetäänpä tuo takaisin, mun hiuksissa ei ole ollut tarkkaa väriä seiskaluokan jälkeen.

pelottava tappajakoirani nukkuu tyynyllään naama mun aamutakissa. etutassut sojottaa yhteen suuntaan ja takatassut toiseen ja koko eläin on varsin pörröinen. Pomppi on selvästi jo tottunut olemaan täällä mun seurassa ja sopeutuu hyvin. sen unta ei häiritse pätkääkään vaikka olisin unohtanut äänenvoimakkuuden liian kovalle pistäessäni Good Charlotten I don't wanna be in love:n soimaan.

ja se syö mielellään kaikkea mitä mäkin. koirannappulat jäävät kuppiin, mutta jos istun sängylle syömään tomaattia niin otus on vuorenvarmasti alle kymmenen sentin etäisyydellä musta ja potkii mun käsivartta joka suupalalla josta en tarjoa sille. yöllä se saattaa hylätä oman tyynynsä ja asettua mun kylkeen. kaiken kaikkiaan, me viihdytään mainiosti toistemme seurassa ja vaikka oon jo tottunut olemaan yksin, Pomppis on loistava kämppis koska se ei häiritse mun ajatuksia vaan päinvastoin tekee ne selkeämmiksi.

nyt käyn koirani viereen nukkumaan.
huolimatta siitä että koneeni päätti olla bitch, oli mulla viikonloppuna varsin hauskaa kuumehoureissani animea ja muuta mukavaa katsellessa... kuoliaaksinaurattajia olivat mm.

Shuichi: *sings* Delicious rabbits on this mountain...

...

Fujisaki: What kind of unreasonable reason is that?!?

(Gravitation)

Renkotsu: He must have slipped through that crack before the blast...

...

Inuyasha: This hole sure is deep... I wonder if it goes all the way down?

[olin vähän väsyneessä tilassa] (Inuyasha)

Skank: I feel like a small worm in a big fucking hook!

...

Eric: Freeze!

(The Crow)

ja sitten tietysti repeilin niille jutuille mitä ite kirjottelin vaikken vielä oo tähän tarinaan pornoa ees kirjottanu xD mutta hauskaa silti... "What the hell's wrong with her, she looks like some killing robot ready to slaughter us all!" xD ...booze!
Koneeni ryppyilee. Jo parin päivän ajan se on heittänyt mut ihan varoittamatta ulos netistä, koko paska vaan häviää ruudusta ja netti pitää käynnistää uudestaan. Rasittavinta on se että tämä tapahtuu vain tietyillä sivuilla, joiden väliltä on vaikea löytää mitään yhteyttä. Yuki-eiri-galleryssa lennän ulos jos yritän kirjautua sisään, tänä aamuna DeviantArtissa kone pimahti kun koitin lukea uusia viestejä. Kerrolisaa.com sen sijaan heittää mut ulos jo etusivultaan.

Mutta esimerkiksi Galleria näyttää toimivan täysin ongelmitta. Samoin Lirama, Mtv3 ja YouTube. Tiletys alkoi sen jälkeen kun latasin LimeWiren, taisin myös räpeltää jotakin tietosuojauksen kanssa mutta syy ei voi olla palomuurissa koska sitä olen jo kokeillut. Vika ei ole myöskään Mozillassa koska IE teki saman kun yritin sillä.

Joten, jos joku osaa vähimmässäkään määrin neuvoa millä ongelman saisi suksimaan vittuun, olisin äärimmäisen kiitollinen. Homma alkaa nimittäin käydä hermoille.

Jos kukaan ei osaa neuvoa, toimin alkukantaisten vaistojeni mukaan ja karkotan LimeWiren koneeltani. Onhan se kätevä ja sain sillä loput Gravitation-jaksot, mutta nettini kustannuksella en sitä pidä.
sitä mä meinasin eilen illalla vielä sanoa että se kymmenen minuutin lekurireissu nappasi 86 euroa mun tililtä... kela-korvausten jälkeen siis. groovy.

mutta mitäpä tuosta... telkussa klassikkojen klassikko, yksin kotona. xD puolen tunnin päästä simpsoneiden seuraan. "Vooooii hitsin pimpula!"

fiilis on varsin räkäisä ja syyllinen makaa vieressä sängyllä niin viattoman näköisenä että kuka tahansa menisi halpaan. mutta järkkyä oloani ajatellen päätin viettää yöpukupainotteisen päivän, ulos astun vain silloin kun pörröpää sitä vaatii.

tänään voisi myös olla mainio tilaisuus katsoa uusiksi The Crow, jonka pistin narulle kun se tuli telkusta... ja kirjoittaa pitäisi kans, mutta se sujuu parhaiten teekuppi kädessä.