IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

I think he's hamsturbating.Perjantai 30.10.2009 23:36

tein eilen lihakeittoa äidin reseptillä. the love.<3

Varoitus: Jälleen yksi Lost-avautuminen tulossa

pari journalimerkintää sitten mainitsin että mulla oli yksi jakso Lostin kakkoskautta kattomatta, sitten olisi 2-4 katottu läpi. yritin katsoa sen tiistai-iltana: ei. yritin kahden tunnin ajan keskiviikkoiltana saada sen toimimaan: ei, ei, ei. voin kertoa että vaadittiin valtavasti itsehillintää ennen kuin halu paiskoa tavaroita häipyi. eilen illalla lopulta onnistuin. euforiaa.

kyseinen jakso, Fire+Water ei ehkä jäänyt ihan ilman syytä viimeiseksi jonka tulin katsoneeksi. olen saattanut alitajuisesti hieman vältellä sitä. ei sillä etten pitäisi siitä, se on loistava kuten Lost aina, mutta kamalan surullinen ja ahdistava.

Charlie on huonoissa väleissä Clairen kanssa ja alkaa nähdä unia joissa Aaron-vauva on vaarassa. hän vakuuttuu siitä että vauva on kastettava, mutta turvautuu melko epätoivoisiin keinoihin (kuten nappaa vauvan sillä aikaa kun kaikki ovat sammuttamassa hänen sytyttämäänsä tulipaloa) ja järjestää itsensä aina vain pahempaan pulaan ja menettää kaikkien luottamuksen.

ensinnäkin Charlien unet ovat pelottavia, ahdistun niistä. toisekseen Charlie oli yksi lempihahmoistani ja tekee vain pahaa nähdä miten se onnistuu juoksemaan päin seinää uudestaan ja uudestaan. kolmanneksi mulla nousee aina vedet silmiin jakson lopussa, kun Claire alkaa ajatella Charlien puheita ja kysyy Ekolta (feikkipappi), että jos vauva kastetaan niin joutuvatko he eroon toisistaan kuollessaan. (en tiedä miksi, en voi sille mitään)

tämän jakson seurauksena aloin melkein inhota Lockea (joka lyö Charlieta). en vieläkään pidä siitä. olin riemuissani kun Ben kuristi sen :D se on kyllä muutenkin yksi lempikohtauksistani. (Ben saapuu paikalle juuri kun Locke on hirttäytymässä, taivuttelee sitä, rukoilee ettei se tapa itseään. Locke myöntyy ja laskeutuu alas. Ben kyselee muutaman kysymyksen ja saatuaan Lockelta tarvitsemansa tiedon, kuristaa sen samalla köydellä xD)

...TAHTOO VITOSKAUDEN!!! :(

höm. ja päivän muissa aiheissa... huomenna Halloween! bileet! ^^ koitan ottaa pari kuvaa.

nyt pitää kusettaa koira.
(^by Cartman :D)

perkeleen kesäaika. kuten jo parin kuukauden ajan aikaisen keskiviikkoaamuni takia, yritin eilen illalla nauhoittaa Paratiisin Porteilla-jakson (kyllä, katson sitä, se on niin läppä! Catalina sai muka silarit mutta jostain syystä paljaat tissit ei koskaan näy samassa kuvassa muijan naaman kanssa xD). kuten aina, jakso alkaa 23.55 ja siihen aikaan pistin ajastuksen alkamaan.

mutta digipoksillani on ongelmia talviajan kanssa! se aloitti nauhoituksen 22.55 jolloin olin vielä ylhäällä. yritin piestä laitteen sen omilla säännöillä ja ajastin nauhoituksen alkamaan 00.55. EI. kun tänään tarkistin oliko nauhoitus onnistunut, löysin nauhalta Bonesin, joka tulee PP:n jälkeen. haistakaa ite.

tälläkin hetkellä kirjoittajakollegani pitävät hauskaa Akatemian tiloissa (kirjoittajalinjan tutustumisiltajaiset), mutta meikä päätti jättää väliin... muutenkin liian pitkä päivä, koira yksin kotona ja idioottipitkät matkat on liikaa kello viiden jälkeen. en ole varsinaisesti tutustunut vielä kehenkään mutta jengillä on hyvä yhteishenki ja ihmiset kyllä juttelee mulle satunnaisesti.

nyt kun tulin ajatelleeksi, niin miksi King Kongin saarella on dinoja ja muita esihistoriallisia örvelöitä? (Treehouse of Horrors III) no jaa.

en ole kipeältäni viitsinyt ja sittemmin ehtinyt polkea pyörää pariin viikkoon... mutta en ole luovuttamassa, reiteni ovat edelleen paksummat kuin millaisina niistä tykkään. aaaanygays, tänään kuitenkin lepään sen vähän ajan jonka saan.

Arrivederci, Vito!

Kuka on syönyt äidin huulipunan?Tiistai 27.10.2009 22:54

mulla piti olla tänään kertovaa tekstiä, mutta sähköposti kertoi että maikka on sairaana. mulla oli siis vapaapäivä. käväisin Lepakoiden luona kissojen raavittavana, oli mukavaa :D

kävin Cittarissa ja löysin sieltä Lostin viitoskauden. viiskymppiä. pitelin sitä vähän aikaa kädessä alahuuli vapisten ja poistuin sitten ruokaostoksille. se oli kaunis </3

YKSI jakso kakkoskautta katsomatta, sitten olen katsonut läpi 2-4-kaudet ja ykköskausikin lähestyy telkkarissa loppuaan. tää viimeinen kattomani levy on takkuillut oikeen pahemman kerran mutta olen säilyttänyt kärsivällisyyteni ja pitkäjänteisyys palkitaan.

jäkäti jäkäti. anygays, huomenna taas pitkä päivä ja aikainen herätys. nyt adios.

Etsit kuolleita kuolleiden joukostaMaanantai 26.10.2009 17:58

kotona taas. ajelinpahan vähän autoa. pysyin tiellä. oli ihan jees, mutta kun nukuin patjalla lattialla niin otti vähän hengitysteihin, heräsin eilen ja tänä aamuna kurkku hajalla ja räkää riitti. nyt kun tulin kotiin ja kuuntelin uutta CD-levyäni niin totta kai aloin ihan refleksinä laulaa mukana. eikö taas ollut tukehtuminen lähellä kun kurkku veti kuivaksi.

Pomppi pääsi koirakavereita tapaamaan. siinä oli pienessä pinta-alassa yhtä aikaa Pomppi, chihumopsi ja kolme puhasta chihuahuaa ja voi elämä sitä haukun määrää. yksi chihuista oli ihan vauva vielä, pörrönen ja isopäinen ja kämmenelle mahtuva. voi että mikä suupala <3 ja kyllä siitäkin ääntä lähti. ja kaikki seuras Pomppia ku hai laivaa. ja Pomppi seuras mua häntä koipien välissä. toisin sanoen mulla oli siinä syli täynnä koiraa kun istahdin hetkeks lattialle.

Pomppi latasikin sitten akut täyteen siinä kun sai juosta vapaana ulkona ja eilen se touhusi koko päivän niin hulluna että hyvä kun ei seinillä juossu. se teki sille pirun hyvää, kun se täällä vaan enimmäkseen nukkuu, mutta ihmisten voimille se kävi kun ei vauhti hidastunut millään. nyt sitä taas jo nukuttaakin kun pääsi omaan sänkyyn.

mäkin alan tässä vaiheessa olla väsähtänyt ja sitä paitsi nälkäinen, joten taidan jättää dataamisen tältä päivältä ja alkaa tapella DVD-soittimen kanssa jos saisin viimeisen Lost-levyn toimimaan.

mun pitää keksiä joku ovela jekku jolla saan matkakortin ladattua ennen kuin huomenna nousen koulubussiin. ei, en todellakaan ole tänään lähdössä enää yhtään mihkään paitsi koiraa kusettamaan.
^Lady GaGa - Paparazzion täysin mahdollisuuksien rajoissa että näppikseni kärsi lieviä kosteusvaurioita kun eilen löysin sattumalta tämän kuvan. xD

NO H8 on kampanja, joka puhuu homoavioliittojen puolesta. sen tavaramerkkinä on kuvat, joissa henkilön suu on teipattu jesarilla (symboloimaan sitä, että heidän on vaikea saada äänensä kuuluviin) ja kampanjan nimi on kirjoitettu poskeen. aluksi kuviin otettiin tavallisia, randomeja ihmisiä, mutta nykyään Michael Emerson on vain yksi julkkiksista jotka ovat antaneet tukensa NO H8:lle. kuvan käsiraudat ovat muuten Emersonin oma lisäys.

HOW COOL IS THAT?!? <3

kävin sitten tänään Anttilassa. Lostin 1-4-kaudet olivat kaikki paikalla, hintaan 10-15 euroa, mutta vitoskausi loisti vain poissaolollaan. those bastards are breaking my heart again. mä oisin vaan halunnu nähä sen -.-' mutta olen huomannut muutenkin että Anttila ei ole ehkä se paras paikka jos haluaa välttää vitutuksen DVD-hyllyjen lähistöllä.

ostin sieltä kuitenkin paketin tyhjiä CD-levyjä. kotiin päästyäni kokeilin biisien polttamista sormet ristissä ja pyyntööni vastattiin ^^ sain poltettua itselleni levyllisen enimmäkseen sellaisia biisejä jotka halusin pois päästäni soimasta.

siivosin tänään taas kunnolla. ja nyt olen törkeän nälkäinen (päivällinen koostui riisistä ja pikkuporkkanoista), joten häippäilen tästä viemään koiran ulos ja sitten voileipiä kasailemaan. ai niin, menen huomenna isän luo pariksi päiväksi joten palaan tänne maanantaina. adios!
^tärkeä huomio, poimittu tänään pitämästäni puheenvuorosta esiintymistaidon tunnilla.

perhanan pyykit pitää laittaa kuivumaan. tiskasin jo äsken lievän kasan astioita, syystä tai kolmannesta mun kaikki tee- ja kaakaomukit oli likaisena...

kurkun ja nenän toipuminen on vielä vähän vaiheessa, mutta selvisin tänään puheestani meinaamatta tukehtua kertaakaan. hyvä minä.

huomenna ennen harkkoja käyn Anttilassa vilkaisemassa löytyykö niiltä tyhjiä CD-levyjä... ja kuolaamassa Lostin vitoskauden päälle, se ilmestyy huomenna o_O en voi ostaa sitä vielä, en näillä hinnoilla, mutta haluan nähdä sen.

meneekö yli? menköön, en voi sille mitään.

ostin pissisDominoita. ne on aika kuivia mutta täyte on jees.

The Fork in the OutletKeskiviikko 21.10.2009 22:14

asia on kuten pelkäsin; Lostin vitoskauden lähtöhinta on melkein joka paikassa 45 euroa, paitsi Anttilassa jossa se on 50 euroa. bastards!

tänään olen huomannut tehneeni juttuja turhaan. enkuntunnilla havaitsin hikoilleeni "What is Literature?"-kirjoitelman kanssa turhaan, koska aiheesta ei ollut edes pitänyt tehdä kirjoitelmaa. ensi kerralla selkeämmin, mitkä tehtävät pitää kirjoittaa ja mitkä ovat vain mietittäväksi, kiitos!

enkuntunnin jälkeen jäin venailemaan randomin kirjoittamisen alkua. mitään ei tapahtunut, ketään ei näkynyt. lopulta tajusin että opettajantekele oli kuin olikin onnistunut ryssimään aikataulunsa. kahden viikon takaisella tunnilla hän totesi lopussa: "Nähdään kahden viikon päästä!" ilmeisesti pitää tästä lähin olettaa että kaksi voi tarkoittaa myös kolmea, sillä kirjoittamiseen erikoistuneet eivät selvästikään hallitse edes laskutaidon alkeita.

vittuunnuin tunnin turhasta odottelusta, mutta olin kuitenkin kotona aiemmin kuin mitä olin ajatellut joten nielin kiukkuni.

flunssa on lähes selätetty, tosin aamut ovat vielä räkäisiä ja julkisilla liikkuminen käy kropalle. for reelz.

huomenna viiden minuutin puhe-esitys kauhuleffoista. siinä kaikki mitä mun tarvitsee huomenna koulussa oikeastaan tehdä, kertova teksti jää huomenna väliin ja esiintymistaidossa suurin osa ajasta menee muiden esityksiä kuunnellessa.

nyt enää 2. kauden jaksoja jäljellä. hahaa!
karmeasta flunssastani on jäljellä enää kuiva kurkku (menossa on se ikävä vaihe, jolloin meinaan tukehtua jokaisella suun kautta vedetyllä sisäänhenkäisyllä) ja limaa jossain tarkemmin määrittelemättömällä alueella mun kallon sisässä (nenä ei ole tukossa, mutta nielussakaan ei ole tarpeeksi limaa että se helpottaisi kurkun oloa). toisin sanoen olen pian taas terve. sitten oikeaa possunuhaa odottelemaan.

havaitsin äsken hämmästyksekseni, että molemmissa sukissani on reiät kantapäissä.

onneksi just nyt ei ole yhtään koulutehtävää rästissä, en nimittäin jaksa keskittyä kirjoittamiseen tänään ollenkaan. voi olla vielä vähän flunssan jäänteitä, jo aamuinen metromatka veti musta mehut. ja huomenna on piiiitkä päivä (enkkua 8.30-11.45, luovaa kirjottamista 12.30-15.45 plus matkat), joten tahdon lepäillä ja kerätä voimia.

ja katsoa Lostia.

o_O

olen melko lyhyen ajan sisällä katsonut puolet 2. kaudesta, 3. kaudesta yhtä lukuunottamatta kaikki jaksot, 4. kaudesta on kolme jäljellä. 2.kausi ei tee yhteistyötä laitteen kanssa, siksi olen sen kanssa jäljessä. olen katsellut jaksoja enimmäkseen täysin randomissa järjestyksessä, se on hauskaa ^^ ykköskausi tulee telkkarista.

hiljalleen valmiiksi kehittelemäni tavoite on saada kaikki neljä ekaa kautta katottua ennen kun lähiaikoina ryntään kauppaan, ostan vitoskauden ja valutan kuolaa. näillä näkymin tavoitteen saavuttaminen ei ole ongelma, kunhan vain DVD-soitin suostuu alistumaan tahtooni.

tällä hetkellä olen tosin hieman huolissani vitoskauden hinnoittelusta: en missään tapauksessa suostu maksamaan yli kolmeakymppiä, mutta pelkään pahoin että ne suuruudenhullut kauppakeskusörvelöt törkkää hinnan aluksi jonnekin viidenkympin tienoille. silloin joudun odottamaan. ja odottelu hermostuttaa mua.
Locke: You ever wonder what happened to the Dharma Initiative, Hugo? There must have been at least a hundred of 'em living on this island. -- And then, one day, they're all gone, they just disappear. -- *Walks over to the pit that contains the bodies of the Dharma Initiative* --

Hurley: What happened to them?

Locke: *Jerks his head at Ben* He did.

You're a... Rock Star (baby)Maanantai 19.10.2009 16:11

voin jo melkein hyvin. lämpö ei noussut eilen illalla kuin hiukan. kurkkuun sattuu edelleen mutta jokainen nielaisu ei tuota tuskaa kuten aiemmin. nenä toimii on/off. hain apteekista suihketta, jonka pitäisi auttaa myös kuiviin limakalvoihin. miksen ole löytänyt sellaista aiemmin?

kävin kaupassa jne, joten nyt vain kirjoittelen hieman (kaikki kiireisimmät on kuitenkin hoidettu), ja sitten voin omistaa loppupäivän taas lepäilylle ja Lostille. ihan terveydellisistä syistä, you know. ;D pitäähän mun huomenna olla levännyt että jaksan mennä kouluun enkä pärski ihmisten päälle.Locke: Remind me why we're keeping him alive.
Sayid: What do you suggest? That we shoot him like a dog?
Locke: No. I like dogs.

Stuck in a bloody snowglobeSunnuntai 18.10.2009 16:56

voin vähän paremmin. eilen illalla olin vielä koneella käydessäni aivan pihalla, päässä humisi. päätin teen sijaan pistää kasaan taikaliemen: keitin vettä, laitoin sekaan äitin erikoissiirappia (kuusenkerkistä tehtyä), maustepippuria ja kanelia. se selvitti pään, ihan oikeasti. en tiedä oliko ratkaiseva tekijä siirappi vai pippuri, mutta juoma toimi myös tehokkaana limanirrottajana, mikä puolestaan helpotti kurkkukipua.

otin myös vahvan särkylääkkeen, joka alensi lämpöä. oloni parantui niin paljon, että sain jopa haukattua banaanin ennen nukkumaanmenoa. siitä huolimatta nukuin levottomasti, hikoilin, pyöriskelin, heräilin vähän väliä ja nieleskelin kivuliaasti (kurkkukipu oli palannut). koska mä olin rauhaton niin Pomppikin vaihteli jatkuvasti paikkaa, tuli kylkeen kiinni ja huokaili.

tällä hetkellä me ollaan molemmat aika väsyneitä. mun kurkkuun sattuu edelleen, lämpöä ei ole kuin ehkä aavistuksen verran, nenä toimii mutta aivastelen. on yleisesti kipeä olo, kropalla on vähän nälkä mutta ei tee mieli syödä (söin silti aamiaisen). todnäk iltaa kohti kuume nousee taas, mutta sitten vaan särkylääkettä huuleen. toivottavasti oireet eivät huomattavasti pahennu, se olisi nimittäin huono merkki.

nyt joka tapauksessa häivyn koneelta, sain tehtäviä tehtyä ja silmiä, päätä ja niskaa alkaa särkeä jos istun tässä liian pitkään. päivittelen taas vointia jos jotain päivittelemisen arvoista tapahtuu. adios.