IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

NekropedosodomiaMaanantai 31.05.2010 02:37

upea sana.

täyttelenpäs huomenna kakskymmentä. creepyä. oli hyvät juhlat eilen, tosin tänään on ollut hartiat jumissa koko päivän (sen siitä saa kun hieroo vaan kaikkia muita koko illan, mmkay?)

huomenna pitkät harkat. pitkät. olen mä varmaan viettänyt synttäreitä pöllömminkin :D ensi viikko on kokonaan omistettu Stonelle ja mitään muuta mulla ei nyt oikeastaan ole, joten voin relata ja datailla/töllöttää telkkua illat ^^ otan siitä kaiken irti kun vielä voin, työt alkaa seuraavana maanantaina.

nyt menen moikkaamaan tuoretta ananasta. nam. <3

11 yötä Lostin vikaan jaksoon! aaaaaaaargh! aaaaaaaaaaargh! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGGGGHHHHHH!!!!! viime jakso ei ollut ihan yhtä tasokas kun mihin tällä kaudella ollaan totuttu; luulisi että Jacob/Mr. Nemesis-jakso tarjoaisi vastauksia ähkyyn saakka, mutta ei ne kertoneet edes Mr. Nemesiksen nimeä - vieläkään. sillä ne tosin onnistuivat yllättämään mut että Adam ja Eve olivatkin Mother ja Nemesis eikä Rose ja Bernard (joita ei ole näkynyt vitoskauden finaalin jälkeen, missä ne on?!?)

"I love you and your brother in different ways, Jacob."
"Really?"
"Sure! I love you less and I love your brother more!"

Crossdress for success!Torstai 27.05.2010 22:21

kokeet ohi. huoh. nyt oon tehny kaiken minkä pystyn ja enää ei tarvi kun odotella. huomenna pitää osata ajaa Helsinkiin. lievästi hermostuttaa, koska joudun ajamaan osan matkasta motaria pitkin o_O

en ole nähnyt Lostia viikkoon. en siis nähnyt edellisen jakson uusintaa (piti mennä sunnuntaina ajoissa nukkumaan ja nauhoitus feilasi) ja jos en olisi joutunut keskittymään valintakokeisiin ja tiellä pysymiseen niin tässä vaiheessa vallalla voisi olla lievää suurempi PANIIKKI.

nyt vieroitusoirepaniikki ei ole vakava, mutta joka kerta kun ajattelen ettei pian ole enää jäljellä kuin kaksi jaksoa, alan kutista hillittömästi.

tänään tulee myös näkemisen arvoinen House, jos viime viikon jakson perusteella voi mitään päätellä.

tunti ja 45 minuuttia.

KAMOON!!!

tänään pääosissa Jacob ja Mr. Nemesis! aaltoja! *hillitön kikatusheilumisitkukohtaus joka päättyy häiriintyneeseen keinumiseen*

14 yötä Lostin vikaan jaksoon! ...ks. edellinen *toimintakuvaus*

TaskusähikäinenTiistai 25.05.2010 23:06

Lamkin kokeissa on vähän piirrelty. se rassaa, mutta kun kerran pääsin jo kokeisiin asti ennakkoräpellyksilläni niin varmaan piirustustaito ei oo se ykkösvaatimus...

ajoin tänään ekaa kertaa yksin autolla. Lahteen ja takas. matka ei onneks oo kovin haastava, kuljen vanhaa tietä (80 rajotus) pitkin ja sitä onkin melkein koko matka, ihan vaan suoraa rataa eikä tarvi sekoilla motarilla. kaupunkiajo on vähän haastavampaa mutta kun alkaa vähitellen oppia mistä kulmasta pitää millonkin kääntyä niin se sujuu jotenkuten. Renault vuodelta yks ja kaks ennen nakkisotaa ei ehkä oo ihanteellisin mahdollinen aloittelijan vehje (vaihteet on tahmaset ku kuusenpihka sormissa) mutta kyllä mä sen kesytän.

huomenaamuna saa tietää pääskö karsinnasta läpi. pidellään peukkuja että ois taas muutama vuosi turvattuna (se tosin tarkottais Lahteen muuttamista, mutta siellä on halvemmat kämpät ja voisin ehkä hommata jopa parvekkeen, ja junalla pääsee Hesaan).

16 yötä Lostin vikaan jaksoon! argh! o_O

"Menkää pois tai mä lyön!"Sunnuntai 23.05.2010 02:15

hitto kun raastaa kurkkua. äkillinen sade taisi sittenkin päästä niskan päälle. no, vähän Finrexiniä niin eiköhän se.

huomenna isän luo, Lamkin kokeet alkaa maanantaina. Benjamina tulee mukaan joten saatan vaikka päivitelläkin.

18 yötä Lostin vikaan jaksoon! *sob*
eilinen Lost oli järkytys. järkytys. valtava järkytys. tietysti loistava, mutta voi pyhä lehmä sentään mikä ahdistus. Sayid on kuollut! Jin ja Sun ovat kuolleet! miten ne voi ees tehä niin? okei, Sayidin piti kuolla jo aikaisemmin mutta että se vaan meni ja räjähti sillä tavalla... ja Sunin sukellusveneeseenjuuttuminen ja Jinin vapaaehtoinen kuolema oli ehkä surullisinta koko sarjassa tähän mennessä, surullisempaa kuin Alexin tai edes Charlien kuolema. taisin oikeasti vähän itkeä. ainakin puristin paidanhelmaani rystyset valkoisina.

mua kammottaa aivan suunnattomasti ajatus siitä että kolmen viikon päästä Lost on ohi. aivan älyttömästi. se on ollut yhä kasvava osa mun elämää vuoden 2006 alusta saakka, "enemmän kuin tv-sarja", kuten sanotaan. mutta olikohan siinä tarpeeksi nörttiyttä tälle illalle... Kill Bill vol. 2 --->

19 yötä Lostin vikaan jaksoon!

Big Gay Al's Big Gay Animal ShelterTorstai 20.05.2010 23:58

Tässä on Jussi
Joka halusi "Tarjota kaikille!"
Joka vinkkasi baarimikolle
Joka laittoi pullon kiertoon
Jossa oli se viina
Josta hiippari juopui liikaa
Ja tarrasi tissistä neitiä
Joka huusi "Ihme pervo!"
Jonka portsari käsitti väärin
Ja syytti junkkaria
Joka puukotti miestä
Joka putosi tuolilta
Joka säikäytti juopon
Joka heilautti vahingossa pulloa
Jonka sai päähän Jussi!

(Putouksen uusinta. nauroinko edes vedet silmissä.)

21 yötä Lostin vikaan jaksoon! ja mulle valkeni vasta tänään, että tän illan jakson jälkeen jäljellä on enää kolme jaksoa. kolme. kolme! KOLME!!!!!!!! APUA!!! vika jakso on tupla mutta silti!!! AAAAAAAAARRRRGGGHHHHHH!!!!!!!!!!!! *sekoaa ja juoksee sängyn alle keinumaan*

PoroloogiTorstai 20.05.2010 03:12

vitsi kun hotsittais kattoo viel Heroesin uusinta mut se alkaa vasta tunnin päästä ja nukuttaa ihan örkkinä.

kuulitteko että Heroes lopetetaan? vikaa tuottista ei kuvata. :( harmi, olen seurannut sarjaa alusta saakka ja pidän siitä kovasti vaikken olekaan hulluna siihen niin kuin Lostiin. (sanokaa Lostista mitä sanotte, mutta Heroes on taatusti sekavampi - henkilöitä ja tapahtumapaikkoja on enemmän ja on täysin mahdotonta muistaa kuka on tavannut kenet ja missä yhteydessä. kyvyt kyllä muistan, ne on jänniä.)

niin, väsy siis koska heräsin puol seittemältä lähtemään Metropolian esittävänblaablaa kokeisiin. (nukuttaa...) en tiedä vielä miten meni, perjantaina tulee tieto jatkoon pääsemisestä tai pääsemättömyydestä. olen kuitenkin henkkoht sitä mieltä että ainakin Kesäyön unelma-minimonologi sujui hyvin. "On herkku, harhaoppi mulle hän / Vihaama kaikkien, mun enimmän."

taidan nyt kuitenkin mennä nukkumaan. en ole varma haluanko edes nähdä uudestaan kun Daphne/Speedster/Nemesis kuolee. (Heroesissa muuten kuollaan tosi epäloogisesti. joku saattaa selvitä hengissä vaikka minkälaisista ikkunastaheittämisistä ja tulipaloista ja räjähdyksistä ja samalla joku toinen heittää veivinsä yhdestä luodista olkapäässä.)

...speedster on hieno sana.

...nukkumaan.

22 yötä Lostin vikaan jaksoon! apuva, happi loppuu, hirvittää.


...jeah. vika proosatunti pidettiinkin ulkona ja kaks tuntia järkyttävässä paisteessa riitti kärtsäämään mun oikean käsivarren (myös vasen käsivarsi ja nenä kärsivät lievästi). se ei enää näytä noin pahalta, mutta wristband-raja erottuu edelleen selvästi.

perkeleen lakko. millä mun ois tarkotus päästä perjantaina keväreihin ja sieltä Itikseen jos bussit ja metrot ei kulje? hv. ei mitään henkilökohtaista työolojen parantamistoimia vastaan sinänsä, mutta miksei niitä voida toteuttaa jollain tavalla joka ei häiritsisi niin jumalattomasti ulkopuolisten elämää? luovuutta peliin!

onnellinen Karvakorva, sen rauhaa ei häiritse muu kuin naapurien rappukäytävässä kolistelu ja lintujen mekastus ulkona ja niistäkin se vaan innostuu.

23 yötä Lostin vikaan jaksoon! Jenkeissä se näytetään tänä sunnuntaina. o_O en tiedä uskallanko käyttää nettiä sen jälkeen. apua.

LehmäkoiraMaanantai 17.05.2010 01:22

(^Pomppi rakastaa ruohon syömistä.)

ilma ulkona on suhteellisen mieletön just nyt. tuuli ei puhalla sitten niin pätkääkään ja pilvet roikkuu raskaina, yöllä taitaa sataa. kaiken perhanan auringonpaisteen jälkeen tää kosteus saa ilman näyttämään paljon läpinäkyvämmältä kun mitä yleensä. you know? kaikki on terävämpää. voin kuvitella miten painostavalta siellä tuntuu, sillä ilma on varmaan edelleen lämmin ja nyt myös kostea. puolen tunnin päästä vien koiran ulos ja pääsen toteamaan ite. valoisaa, upean valoisaa.

ah. nyt se sade alkaa. joten voipi olla että tästä vähän viilentyy. mikä ei oo täysin huono asia.

25 yötä Lostin vikaan jaksoon!
paikkasin Lestatia tänään koko päivän, oli hauskaa eikä käynyt aika pitkäksi. tosin kotiin tullessa oli niin hikinen ja yleisesti likanen fiilis että koirankusetuksen jälkeen suuntasin suoraan suihkuun. helpotti kovasti, ja onneks näin illalla kämppäkin on mukavan viileä (ulkoilmaan verrattuna) kun aurinko on siirtynyt toiselle puolelle.

tänään tulee Heroes... ja Saw! onneksi satuin kattomaan ohjelmatietoja, muuten en olisi muistanutkaan. pitää nauhottaa se uusiks kun edellisestä nauhotuksesta puuttuu alusta joku vartti. ja saa jätettyy mainoskatkot pois ni tulee vähän tilaa.
I'm gonna kill your husband now, Mrs. Gordon!

mullahan on muuten kunnianhimoinen suunnitelma: kun saan Lostin vikankin tuottiksen omakseni, järjestän aikaa niin että saan katottua hela sarjan putkeen. ^^ laskeskelin että vessa-, koirankusetus-, ruoanlaitto- ja torkkutaukojen kanssa se tulee viemään noin neljä vuorokautta.

ROCK ON!

26 yötä Lostin vikaan jaksoon!