IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

heiii, viikonloppu oli hieno ja Lintsillä oli ihanaa ^^ nyt tosin joudun kattelemaan peilistä kärtsännyttä nenää ja poskipäitä... ja käsivarsia. en huomannut palaneeni ennenkuin katoin kunnolla peiliin illalla, koska ei satu yhtään. mutta ainakin käsivarsien pitäisi loppukesän ajan säästyä palamiselta; palan vain kerran kesässä ja syksyllä saan yhtäkkiä rusketuksen. magic.

eilisen kieputuksen, heittelehtimisen ja väännön jäljiltä aamuinen bussimatka koululle vei musta kaiken energian. sama meininki jatkui, kokeet oli siirretty kello kymmeneen enkä kerta kaikkiaan kyennyt saamaan paperiini mitään järkevää filosofian saralla. tarjolla olisi ollut myöhemmin dokumenttitehtävä, josta olisi saanut lisäpisteitä mutta puoli kahentoista aikaan en enää halunnut muuta kuin päästä kotiin.

ikkuna on ollut auki about vuorokauden putkeen, mutta nyt kämpässä alkaa haista ulkokukkasille (?) joten taitaapa mennä kiinni joksikin aikaa. tykkään kesäilman hajusta, mutta menen siitä aina varautuneeseen tilaan (mah nose) ja alkaa tuntua siltä kuin hiuksissa olisi ruohoa. suihkun aika, sitten katon Moulin Rougen.

tällä kertaa opimme elokuvista ainakin sen, että Saw IV on väärä leffa syödessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.