IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

SektumsempraSunnuntai 20.07.2008 03:23

...toivonpa muuten tosiaan että ne pistävät Half-Blood Prince-leffaan Sektumsempra-kohtauksen... tarkemmin sanoen sen johon sisältyy Harry, Draco, Murjottava Myrtti ja vessa. aah, tuo kuulosti NIIN häröltä xD mutta pointti oli, rakastan sitä kohtaa (sadisti, sadisti, sadisti!!!) ja haluan ehottomasti nähä sen valkokankaalla... mmm, Malfoy blood... *kuola*

digipoksissa oli kahen vuoden täystakuu, vein sen korjattavaks ja sain jonku lelun siihen tilalle korjauksen ajaks että nään telkkarin. ihan naurettava maitotölkin kokonen laatikko eikä osaa nauhottaa mutta se ei kai oo pääpointti.

oletteko huomanneet (ette, koska kukaan ei ole yhtä leffanörtti kuin minä) että Nelosen leffasyksy on aika köyhää kamaa? sivuilla löytyy leffat marraskuun alkuun saakka ja parasta mitä löysin oli Austin Powers-trilogia ja Jim Carrey-viikonloppu (Sähköputkimies, Truman Show ja Fun with Dick & Jane).

sen sijaan Maikkari esittää jo paljon ennen marraskuuta sellaisia helmiä kuin Kill Billit, Ringin, Constantinen, Matrix-trilogian ja suunnattomaksi ilokseni Kadotettujen Kuningattaren, noin muutamia mainitakseni. yleensä Nelosella on parempi leffatarjonta mutta nyt on kai tauko menossa ja listalla on pelkkää sekundaa. katotaanpa mikä on tilanne keväällä.

yritin muuten etsiä Anttilasta juuri Kadotettujen Kuningatar-DVD:tä kun kävin Itiksessä heittämässä poksin OnOffiin. en löytänyt vaikka hain niska kenossa. sen sijaan löysin monta kappaletta South Park: Bigger, Longer and Uncut-DVD:tä. loistava ajoitus. noh, ärsyynnyksissäni ostin kaksi leffaa halvennuksesta: Once Upon a Time in Mexico ja Devil Wears Prada. kumpikaan ei ole ihan mun suosikkikastia, mutta molemmat ovat hyviä ja sain ne kympin yhteishintaan. kaikki tietää shoppailuterapian? mulla se ei toimi vaatteilla vaan leffoilla. yay <3

Ginny: Ei kannata mennä keittiöön juuri nyt. Siellä on rutkasti Limaa.
Harry: Pidän varani, etten liukastu siihen.

Aavepokat! 8D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.