IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

You know... I just DO things.Perjantai 29.08.2008 22:28

edellinen merkintä tahtoi siis sanoa etten kaikesta päättäväisyydestäni huolimatta kyennyt kattomaan Ringiä viime yönä. katoin ekaan mainoskatkoon saakka ja siinä vaiheessa olin jo niin hermorauniona (miten se on ees mahollista? oon nähnyt sen varmaan kymmenen kertaa!) että vaihdoin suosiolla kanavaa. arvelin etten olisi saanut unta jos olisin joutunut katsomaan kohdan, jossa Rachel ja Noah kiipeävät hevostallin ullakolle. en tiedä miksi, mutta se paikka kammottaa mua enemmän kuin Kuudes Aisti ja Gothika yhteensä.

päätin käydä potkimassa OnOffin porukkaa persuksille digipoksiani ikävöidessä; sain kuulla ettei se ole vielä palannut huollosta (kuusi viikkoa mennyt). lisätietoja seuraa kun kuulevat niitä ensin huollon puolelta. noh, joko ne saa sen kuntoon tai antaa mulle uuden, mikäli kahden vuoden takuuseen voi luottaa loppuun saakka.

ai niin, mikäli oikein päättelin ensi viikon tv-oppaasta niin Nelonen jättää SP:n taas pois ohjelmistosta. miksi, kysyn vaan? kuka jaksaa valvoa kahteentoista saakka Frasierin takia? madness.

illalla Goldmember. hommasin sen seuraksi juustonaksuja. myöhemmin tulee vielä Jackass the Movie, mutta en ole varma uskallanko syödä mitään sitä kattoessa.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.