IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

joku saattaa pohtia, milloin lakkaan pistämästä otsikoiksi Jokerin reploja. vastaus kuuluu: sitten kun olen käyttänyt kaikki parhaat. siihen menee jonkin aikaa.

henkinen klaustrofobia. siinäpä PMS-oire joka ei ole aiemmin tullut vastaan. asialla on varmasti jotain tekemistä leffojen kanssa, sillä niitä katsoessa on rauhallinen olo. eilen teki niin pahaa, että katsoin kaikki X-Menit putkeen ja niiden jälkeen vielä Queen of the Damnedin. naapurit oli varmaan pirun tyytyväisiä kun soitin DVD:ltä löytyviä musavideoita (Forsaken, Redeemer, System) puol kolmen aikaan yöllä. äsken katsoin Sweeney Toddin mutta nyt ahdistaa taas; ehkä katon vielä yhden jakson Housea ennen nukkumaanmenoa. plus vedän vähän Stylea henkeen ff.netistä.

Lucky Dicesin kuva on luonnosvaiheessa. otin mallin Big Brother Steamerista (G1), tosin Dices on vähän hoikempi ja töppöjalkaisempi. uskallan kuitenkin veikata, että hänestä tulee varsin suloinen.<3

olen miettinyt pitäisikö mun alkaa kirjoittaa journalit ja kommentit oikeinkirjoituksellisesti kunnolla eli isoilla alkukirjaimilla. se ei jotenkin tunnu luonnolliselta; olen törkeä pilkunviilaaja mitä tulee nimien ynnä muiden kirjoittamiseen isolla kirjaimella, mutta ehkä juuri siksi pidän tekstiäni tasapainoisempana jos kaikki muu on pienellä. lisäksi nimet erottuvat selkeämmin. dA:n journalissa, Artist's Commentseissa ynnä muissa kirjoitan kyllä jokaisen lauseen alun isolla. sielläkin kommenttini ovat kuitenkin pienellä. kai tässäkin on joku systeemi.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.