IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

luin eilen lehdestä, että paljon telkkaria katsovat ihmiset ovat onnettomampia kuin muut. että telkkari tuo hetkellisen hyvänolontunteen, mutta pitkässä juoksussa vain kurjaa fiilistä. ja että ajan viettäminen muiden ihmisten seurassa ja lukeminen ovat parempaa ajanvietettä.

olen samaa mieltä tästä, mutta en silti aio vähentää telkkarin katsomista. katson PALJON telkkaria. mutta jos rehellisiä ollaan, niin en jaksa viettää kaikkea vapaa-aikaani muiden ihmisten seurassa eikä mulla edes ole kuin muutama sellainen ihminen, joiden seurassa viihdyn useampia tunteja kerrallaan. ja mitä jos olen onneton ihan muista syistä? silloin otan mielelläni vastaan sen henkisen turtumuksen, jonka telkkari tuo. sitä paitsi luen ihan yhtä paljon, rakastan lukemista ja ahdistun jos mulla ei ole koko ajan kirjaa käsillä.

sitä paitsi mun telkkari on niin upea tapaus, että olisi synti olla katsomatta sitä.

tänään kävin kaupassa ja tein viikonlopun ostokset (se vapautti kovasti adrenaliinia, koska mun ostokset sämpyläjauhoineen ja maitotölkkeineen painoi PALJON ja kotiin tullessa bussin ratissa oli vauhtihullu mummeli, joka ei pätkääkään välittänyt pysyinkö pystyssä kahden kassin ja jumbokokoisen muropaketin kanssa vai en), tiskasin ja pesin pyykkiä. huomenna vuorossa on siivoaminen ja jostain syystä ajatus on rentouttava. kun se on hoidettu, kämppä on puhdas ja rauhallinen ja pääsen kuumaan kylpyyn.

ostin pari donitsia, koska en voinut vastustaa kiusausta. rakastan karkkia, rakastan sipsejä ja suklaata, mutta donitsit on jotain mikä saa mut täydelliseen hurmioon. nämä sattuu vielä olemaan täytedonitseja... söin jo vadelmaversion ja kesti viisi minuuttia ennen kuin lakkasin kuolaamasta. vielä on suklaa jäljellä, säästän sen South Parkia varten. jos mua ei näy täällä pariin päivään niin olen euforiakoomassa.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies (n)
4. Thomas Harris: Nuori Hannibal
5. William Shakespeare: Hamlet
6. Eoin Colfer: Toivomuslista
7. Douglas Adams: Linnunradan käsikirja liftareille
8. Jeffrey Eugenides: Virgin Suicides - Kauniina kuolleet
9. Tracy Chevalier: Pudonneet enkelit
10. Douglas Adams: Maailmanlopun ravintola
11. Doglas Adams: Elämä, maailmankaikkeus ja kaikki
12. Douglas Adams: Terve, ja kiitos kaloista
13. Douglas Adams: Enimmäkseen harmiton
14. Joanne Harris: Appelsiinin tuoksu
15. Tuija Lehtinen: Www.liisanblogi.net
16. Väinö Linna: Täällä Pohjantähden Alla, osa 1 (n)
17. Terry Pratchett: Vapaat pikkumiehet (n)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.