IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Deadwinter's nightTorstai 17.09.2009 00:54

MINÄKÖ muka manipuloisin quizzeja. en ikinä. ;) http://quizfarm.com/quizzes/new/Freyd/which-norse-god-or-goddess-are-you-most-like/ ignoratkaa muuten Lokin hiusten väri oheisessa kuvassa; sitä ei ole tietääkseni alkuperäisissä kertomuksissa tarkemmin määritelty, mutta jos Joanne Harris sanoo että se on punainen niin se ON punainen. en kuuntele vastalauseita.

tänään oli eka luento Advanced Creative Writingia aidon brittiopettajan johdolla, ei yhtään pöllömmin kulutetut kolme tuntia. tuli siitä kyllä pirusti läksyjäkin. lisäksi mulla on vielä tehtävänä kaksi Johdatus kirjoittamiseen-tekstiä, joihin tarvitsisin muutaman lähdeteoksen, joita mulla ei ole. mutta mitäpä tuosta, kyllä mä aina jotenkin selviän.

koulun jälkeen menin vielä pitelemään Caraa paikoillaan rokotuksen ajan. kun pääsin himaan niin olin yllättävän väsähtänyt; heittäydyin sängylle lässyttämään Pomppikselle, se kävi mun mahan viereen nukkumaan ja ennen kuin huomasinkaan niin torkahdin itsekin tunnin ajaksi. kuten aina, olin torkuilta herätessä hetken aikaa enemmän zombie kuin ihminen, mutta söin vähän ja toivuin.

huomenna aamusta HOPS-tapaaminen ja sen jälkeen pääsen ekalle tunnilleni Kertovan tekstin perusteita ^^ nyt pitää viedä koira ulos. nighty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.