IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

^Lady GaGa - Paparazzi



on täysin mahdollisuuksien rajoissa että näppikseni kärsi lieviä kosteusvaurioita kun eilen löysin sattumalta tämän kuvan. xD

NO H8 on kampanja, joka puhuu homoavioliittojen puolesta. sen tavaramerkkinä on kuvat, joissa henkilön suu on teipattu jesarilla (symboloimaan sitä, että heidän on vaikea saada äänensä kuuluviin) ja kampanjan nimi on kirjoitettu poskeen. aluksi kuviin otettiin tavallisia, randomeja ihmisiä, mutta nykyään Michael Emerson on vain yksi julkkiksista jotka ovat antaneet tukensa NO H8:lle. kuvan käsiraudat ovat muuten Emersonin oma lisäys.

HOW COOL IS THAT?!? <3

kävin sitten tänään Anttilassa. Lostin 1-4-kaudet olivat kaikki paikalla, hintaan 10-15 euroa, mutta vitoskausi loisti vain poissaolollaan. those bastards are breaking my heart again. mä oisin vaan halunnu nähä sen -.-' mutta olen huomannut muutenkin että Anttila ei ole ehkä se paras paikka jos haluaa välttää vitutuksen DVD-hyllyjen lähistöllä.

ostin sieltä kuitenkin paketin tyhjiä CD-levyjä. kotiin päästyäni kokeilin biisien polttamista sormet ristissä ja pyyntööni vastattiin ^^ sain poltettua itselleni levyllisen enimmäkseen sellaisia biisejä jotka halusin pois päästäni soimasta.

siivosin tänään taas kunnolla. ja nyt olen törkeän nälkäinen (päivällinen koostui riisistä ja pikkuporkkanoista), joten häippäilen tästä viemään koiran ulos ja sitten voileipiä kasailemaan. ai niin, menen huomenna isän luo pariksi päiväksi joten palaan tänne maanantaina. adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.