IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

^kysyi Lee, kun esittelin joululomalukemistoni, johon kuuluu Geishan Muistelmat, Da Vinci-koodi, Riimut, Kuoleman Käytävä ja Kuoleman Varjelukset. xD

kattelen tv vitoselta tulevaa brittiläisnaisen kokkausohjelmaa. tyyppi on erikoistunut leivonnaisiin, ja musta on ihana katsella leipomista myös telkkarista.

vasen olkavarsi on rokotuksen jäljiltä edelleen vähän hellänä; lisäksi eilen ja toissa iltana oli hieman lämpöä ja selkä, hartiat ja pää ovat vähän särkeneet. en aio koskeakaan särkylääkkeisiin, koska uskon vakaasti, että ne reagoivat rokotteen kanssa huonosti. särky ei ole pahaa, ja se on jo menossa ohi. tänä aamuna mun päätä vielä jyskytti noustessa, mutta aamulenkin jälkeen ei ole tuntunut mitään - ennen kuin nyt, kun olen istunut koneella pari tuntia.

eilen ruokahalu oli jonkin aikaa kadoksissa, mutta iltalenkki puolestaan paransi sen ja vedin lautasellisen ranskalaisia hyvällä halulla, ekaa kertaa nälkäisenä varmaan kymmenen tuntia edellisen aterian jälkeen. tänään mun ruokahalussa ei ole ollut mitään vikaa. :D

olen kauheassa dilemmassa Nelosella tammikuussa alkavan FlashForwardin suhteen. se vaikuttaa kohtuullisen mielenkiintoiselta, mutta toisaalta otan henkilökohtaisena loukkauksena sen, että sitä on verrattu Lostiin. Lost on elämä. ihan sama juttu kuin aikoinaan Artemis Fowlin ilmestyessä sitä verrattiin Pottereihin. okei, Artemikset on loistavia, mutta HALOO!!! Potterit on silti ihan omaa luokkaansa.

lisäksi FlashForward alkaa ilmeisesti tulla torstaisin kello 21, mikä on Lostin kanavapaikka, ollut aina, poikkeuksetta. siitä olin jo lähellä vetää herneet nenään, koska tiedän että Lostin kutoskausi alkaa helmikuun alussa eikä sillä voi ikuisuuksia kestää tulla Suomeen - jos Lost siirrettäisiin toiselle paikalle FF:n takia, alkaisi päitä pudota. mutta ilmeisesti FF:n eka kausi tuleekin kahdessa 10 ja 12 jakson pätkässä, ja veikkaan että Lostin vika kausi esitetään siinä välissä.

siinä tapauksessa Lost alkaisi maaliskuun 11. päivä. liian kauan!

...no, wait, Wikipedia on tietävinään että kutoskausi alkaa helmikuun 25...

...ja nelonen.fi paljastaa auliisti aikataulut:

# 25.02.2010 klo 22:00 Nelonen
# 01.03.2010 klo 00:20 Nelonen
# 04.03.2010 klo 22:00 Nelonen
# 11.03.2010 klo 22:00 Nelonen
# 15.03.2010 klo 00:20 Nelonen
# 18.03.2010 klo 22:00 Nelonen
# 22.03.2010 klo 00:25 Nelonen
# 25.03.2010 klo 22:00 Nelonen

...eli uusinnat maanantain myöhäisillassa (paitsi 2. jakson, jonka uusintaa ei tule tai se on unohdettu merkitä) ja jaksojen ensiesitykset torstaisin - kello kymmenen.

nyt olen vihainen. kirves esiin.

*häipyy koneelta raivosta täristen ennen kuin päänsärky yltyy*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.