IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

A banana doesn't.Torstai 28.01.2010 22:33

tänään on eka päivä tällä viikolla kun tunnen kykeneväni ajattelemaan kunnolla. eilinen meni niin sumussa liian aikaisen herätyksen takia että hyvä kun pysyin hereillä tietokirjotuksen teoriatunnilla (enkä sitten pysynytkään koko aikaa.)

tänään kuitenkin sain nukkua kymmeneen ja se auttoi huomattavasti. koira keksi jossain kohti ysin jälkeen hilata yläruumiinsa rintakehäni päälle kun satuin nukkumaan selälläni, ja jäi siihen kuorsaamaan. mikäs siinä nukkuessa, eläin kun ei paina juuri mitään niin ei se varsin unta haitannu.

päästyäni käyntiin menin Itikseen haeskelemaan Pulp Fictionia. sainkin hakea varmaan puol tuntia ennen kun löysin sen hyllystä mutta hyvä että osui silmään. ostin myös From Hellin, nyt DVD-hyllyni sisältää 37 leffaa (+ Blues Brothers, mutta se ei oikeastaan ole mun joten en laske sitä) ja olen aika tyytyväinen siitä :D

huomenna tiedossa rähjäämistä lavastajille. viikonloppu menee jälleen kirjallisten juttujen hoitamisessa kun en ole niitä koko viikolla saanut aikaan, mutta illat otan kuitenkin rennosti (ostin viikonloppuherkuksi suolakeksejä ja Créme Bonjour Deluxe-levitettä. heavenly.) so long!

28 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.