IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

näin koko viime yön tosi hämmentyneitä unia Lostin täniltaisten jaksojen kattomisesta. xD

kaikkein kamalin oli se missä onnistuin nukahtamaan kello yheksää ootellessani, heräsin vähän ennen kymmentä ja missasin näin sekä Lostin ekan jakson että Housen nauhottamisen.

kaikkein omituisin oli se minkä näin itse jakson tapahtumista: Charlie ja Desmond poltti moottoripyörien kumia toimintasankareina ja pahiksena oli joku sekopää, joka oli käärinyt kokonaisen pysäköintihallin violettiin tuorekelmuun.

... xD. kyllä, tumman violettiin tuorekelmuun. tämä kertoo ehkä jotain mun alitajunnan toiminnasta.

aion pistää kännykkäni niin äänettömälle kun vain saan sen, sillä kello yheksän ja yhentoista välissä mä en tosiaan tuu keskittymään yhtään mihinkään muuhun vaikka talo palais.

on kyllä ilo päästä Lostin pariin, sillä oon kello kahesta saakka pohtinut järjestäytynyttä rikollisuutta, poliisilaitosta ja neljän eri mytologian jumalia ja vääntänyt niistä kasaan kolmen sivun mittaisen prologin novelli/romaanilleni. se ei ehkä kuulosta paljolta, mutta olen viime aikoina ruvennut ajattelemaan mitä kirjoitan, mikä hidastaa tahtia huomattavasti. lisäksi haluan panostaa erityisen paljon juuri tähän kyseiseen projektiin, koska se on joka tavalla niin mun tyyppinen.

mutta siinä oli tän päivän raataminen, huomenna jotain muuta.

ja nyt:

Tunti ja neljäkymmentä minuuttia Lostin kutoskauden alkuun! Käytän ajan hyväkseni menemällä suihkuun, jotta vähän virkistyn ja pystyn viimein sisäistämään tämän! AALTOJA!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.