IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

TärväinMaanantai 22.03.2010 19:52

(^ihana sana. loistava. melkeinpä täydellinen. tärväin on siis eräs mahdollinen suomennos sanalle spoileri :D en ole tässä tärväämässä mitään, halusin vain tuon otsikoksi.)

kattelin eilen illalla Jotain Annettavaa-leffaa odotellessani Lostin uusinnan alkua (Claire: "It's not John. This is my friend.") leffa oli yllättävän hauska (Jack Nicholson ei petä koskaan), mutta mulle sen suurin ansio oli Keanu Reeves sivuosassa. myönnetään että mulla on menkat tulossa, mutta aina kun Reeves ilmestyi ruutuun - ihan yhtä ilmeettömänä kuin Matrixissa mutta pidemmillä hiuksilla - mun aivoihin ei mahtunut muuta kuin I WANT THAT ONE.

anygays. edelleenkään ei tapahdu yhtään mitään ikkunoiden paljastamisen hyväksi. voi olla että meen pian oikeesti huutamaan niille reiskoille. aivastelen harva se päivä ihan pärskeissä, mikä varmaan johtuu siitä että täällä ei ole ilmavirtaa joka puhaltaisi ylimääräiset koirapölyt pois mun naamalta. päänsäryistä ja jatkuvasta tokkurasta en nyt ala edes puhua.

tänään ei oikeastaan tule telkusta mitään, Rillit Huurussakin jäi tauolle ja sen tilalle tuli Kovan Onnen Kundi, jota en kato. Simpsonit siis vain, joten voisin kattoa pitkästä aikaa Linnunradan Käsikirjan leffaversion, kun kerran luin kirjatkin just uusiks (jatko-osa Vielä Yksi Juttu... on loppusuoralla ^^)

LOST-SPEKULAATIOT JATKUVAT!

10: Jos Ben kuolee (toivottavasti ei), niin se tapahtuu uhrauksen muodossa: hän uhraa itsensä pelastaakseen muut. Tiedän että se kuulostaa aika epätodennäköiseltä Benin tuntien mutta this is my belief :D

voi vitsi että haluaisinkin nähdä flash-sideways -Julietin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.