IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

BenjaminaSunnuntai 09.05.2010 01:08

TeaKin valinnat lennähti ahterilleen (en ois halunnukkaan) mut elämä on, ja ois mulla voinu nousta kusi päähän jos oisin ollu yks niistä about neljästätoista jotka sieltä saa paikan (kokeisiin tuli tänään jotain 250 henkee).

mutta! sain etukäteissynttärilahjaksi uuden läppärin. Asuksen. se on kovasti kaunis ja kiiltävä. pääsin vasta tänään leikkimään tällä uutukaisellani kun eilisilta meni siivoillessa. se on tyylikäs, vaikka vaatiikin vähän tutustumista ja latailua (Mozilla piti hommata ensimmäisenä kun IE on niin palikka etten kestä katella sitä). Mokkula järkyttyi uudesta tuttavuudesta ja netti toimii hyyyvin hiiiitaasti, mutta toimii kumminkin. huomenna kun on koko päivä aikaa niin mä pistän tän kaunokaisen hommiin.

ja Benjamina (i lausutaan pitkänä) on siis koneen nimi. vanhalla läppärilläni ei ollut nimeä kun en silloin aikanaan tullut sitä ajatelleeksi, ja Vehje ei tuntunut tarpeeksi omalta että olisin antanut sille persoonan, mutta tämä on aivan selkeä Benjamina. teh love <3 ai niin ja siinä taitaa olla sisäänrakennettu kamerakin. o_O

33 yötä Lostin viimeiseen jaksoon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.