IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.12.2005 15:53

"Hyvää iltaa, nimeni on Lusifer, tapaamisen ilo on minun puolellani."
sanoi silinterihaatuinen mies nousten ylös satiinipäällysteiseltä istuimeltaan.
Hänen silmissään oli jotain kammottavaa, oikea vilkkui eikä asettunut hetkeksikään paikalleen, vasen oli täysin musta ja tyyni, kiinteästi tuijottava.
"Auta minua Jeesus!" parahti Margareta ja yritti paeta ulos, mutta kääpiö oli saanut hänet rautaiseen otteeseensa.
"Jeesus?" Tuumi silinterihattuinen. "Uskoisin että Jeesus on nauttimassa teehetkeä Pontius Pilatuksen kanssa. Ja myös se sinun runoilijasi taitaa olla heidän seurassaan..."
Lusiferiksi esittäytynyt vaikutti hetken hajamieliseltä, sitten hän tuumasi "Mutta nyt puuhiin, kuulin että sitä maukasta siankylkeä on tullut taas kaupunkiin! Margarita saa Rolandin kanssa mennä hakemaan sitä hetipaikalla!"
Rankkitynnyrimäinen Roland-kääpiö raahasi kauhusta kangistuneen Margaritan ulos, ja he menivät lihanleikkaamoon Lusiferin herkkua hakemaan.
Roland pyysi suurimman palan, kiitti kauniisti, ja marssi ulos ovesta Margarita kainalossaan, mitään lihapalasta maksamatta. Kauppias huusi perään, ja kääpiö kaiveli taskujaan, ensin löytyi vodka-pullo, jonka hän tyhjensi yhdellä ainoalla siemauksella, sitten hän löysi rahapussinsa heitti sen kauppiaalle. Kauppias näytti tyytyväiseltä, outo asiakas oli ilmeisesti halunnut korjata virheensä ja tipittää häntä oikein kunnolla hyvitykseksi. Hän kaatoi pussin sisällön pöydälle, se oli pelkkää kissanhiekkaa! Raivostunut kauppias juoksi kadulle ilkimyksen perään hurjasti karjuen. Kadulla oli juuri miliisipartio, ja kääpiö käveli vihellellen ja nuorta naista mukanaan retuuttaen näiden ohitse. Samalla paikalle ryntäsi kauppias joka syytti kääpiötä varkaaksi ja huijariksi.
Kääpiö tuntui ärsyyntyvän, otti esiin Smith&Wesson-revolverinsa ja ampui kauppiaan siihen paikkaan. Kuusi miliisiä tulittivat kääpiötä kohti, ampuen tämän täyteen reikiä.
Kääpiö katsoi luodinreikiä vaatteissaan, alkoi murisemaan, ja ampui viisi miliisiä niille sijoilleen, sitten jututti viimeistä hyvistä käytöstavoista ennenkuin potkaisi tätä takamuksille. Miliisi katosi uikuttaen paikalta.
Kääpiö puhalsi aseen piippuun, pani sen takaisin koteloon, ja raahasi lamaantuneen Margaritan takaisin taloon, samalla sättien tätä hyödyttömäksi apulaiseksi.
Perillä talossa Lusifer ei voinut käsittää miten yhden lihakimpaleen hakemiseen kaupasta tarvitsi hajottaa koko pukunsa. Kääpiön vaatturihan asui niin kaukanakin, nyt hän saisi kulkea siivottoman näköisenä seuraavaan tapaamiseen saakka.
Sitten Lusifer pääsi mielitarinaansa kaikista typerimmästä alaisestaan, Keisari Nerosta. "Mieshän oli irstaileva possu! Polttaa nyt oma kaupunkinsa tolkuttoman juopottelun päätteeksi!".
Pöytään istutettu Margarita pelkäsi kokoajan pyörtyvänsä. Keittiöstä kuului kovaa meteliä kääpiön pilkkoessa lihakimpaletta.
Kissa ja Lusifer aloittivat shakki-pelin pöydällä. Kissa oli hävinnyt jokaisen pelin viimeisen viiden tuhannen vuoden aikana, mutta oli viekas vastustaja. Lusiferin uppoutuessa miettimään siirtoaan, kissa siirsi nopeasti hännällään Torniaan taktisempaan asemaan, ruutuun D4. Lusifer ei näyttänyt mitenkään huomaavan temppua. Sitten pienet sotilaat Tornissa alkoivat ensin kuiskutella ja sitten nauraa. Lusifer jylisi "Begemot!" ja paiskasi tulipallolla kissan seinään. Kissa kärventyi lattialle, maukui muutaman mielenilmauksen kehnosta kohtelustaan, ja hävisi pimeyteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.